• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burunda çökme

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
26
Merhaba burnumun sağ kanadında çukur vardı ameliyat gününden beri var. Doktor çökme değil dedi 1. Ay kontrolünde. Şişler indikçe daha az belirgin artık. Bu aralar bazen burnumun sağ kısmında sanki yapışma gibi bir his oluyor arada sonra geçiyor, derin nefes alınca falan değil kendiliğinden. Aynadan bakıyorum derin nefes alınca falan o çukur da hareket olmuyor ama bu yapışma neden oluyor ?

Merhaba burnumun sağ kanadında çukur vardı ameliyat gününden beri var. Doktor çökme değil dedi 1. Ay kontrolünde. Şişler indikçe daha az belirgin artık. Bu aralar bazen burnumun sağ kısmında sanki yapışma gibi bir his oluyor arada sonra geçiyor, derin nefes alınca falan değil kendiliğinden. Aynadan bakıyorum derin nefes alınca falan o çukur da hareket olmuyor ama bu yapışma neden oluyor ?
+

Ben de 7 temmuzda ameliyat oldum bandajı daha 2 gün önce 21 temmuzda duştan sonra çıkardım. Daha çıkardığım ilk anda sol burun kanadımın orda çok hafif bir çökme gördüm çok korkuyorum inşallah daha da ilerlemez 1 ay sonra kontrolum siz ne durumdasınız :(

Ben de 7 temmuzda ameliyat oldum bandajı daha 2 gün önce 21 temmuzda duştan sonra çıkardım. Daha çıkardığım ilk anda sol burun kanadımın orda çok hafif bir çökme gördüm çok korkuyorum inşallah daha da ilerlemez 1 ay sonra kontrolum siz ne durumdasınız :KK43:
Merhaba aynı durumu yaşıyorum bende gözle görülür bir çöküntü var düzeldi mi sizinki

Şöyle bazen etlerde şişme veya ödem bazen gün gün değişebiliyor o bölgede bir ödem veya etdrn kaynaklı bir nefes problemi olabilir, bol bol okyanus suyuyla temizleyin ben burunun deliklerindeli kurumalar için krem verdiyse doktor onları kullanın birde ben mutlaka bulundugum odayı nemli tutmaya çalışırım oda kuruma yapar illa çökme kaynaklı olmayabilir ama yinede için rahat olsun derseniz bir kbb uzmanına görünün o söyler çökmemi var ne var

Back