Burun ve çevresinde ki Siyah noktalar

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
ya aslında cildimle ilgili çok sorunlarım var ve yaşım 18 napıcam bilmiyorum burnum siyah nokta dolu çok rahatsızım tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim kil maskesi işe yararmı siyah noktalar için?*?*:26:

Benim de var aşırı değil ama bugün kil yapıcam kızlar isterseniz akşam bitince haber veririm size..

kil maskesini temiz bir cilde yapacaksın iyi geliyor bende setini almıştım güzel yaptı ama daha sonra yüzümde bekletmek yıkamak zor geldi üşendim kullanmaya.
daha siyah noktalarına kesin çözüm bulanını görmedim en iyisi buharlı banyodan çıkınca tırnak izi yapmadan yavaş yavaş sıkmak sonra da bi güzel temizleyeceksin.ben böyle yapıyorum biraz uğraştırıcı ama..

bir temcereye su doldurun ve ocakta suyu isitin(kaynatin) yani kaynar olsun sonra bir yazma (tülbent) ince olcak alin ve su kaynadiktan sonra tülbentle yüzünüzü kapatin ve 15 dakika sicak su buharina tutun tülbentsiz tutmayin ama zaten kaynar oldugundan su tülbentte ince oldugunda icine geciyor buhari sonra bi pamukla ovarak sicah noktalari cikarin yine cikmiyorsa yavas hareketler skmaya calisin sonra görceksiniz zaten ben bugün yine yapacagim daha önce yapmistim ise yaramisti :) umarim sizdede ise yarar dikkat edin yanliz sicak suya

bu doğru ama eksik bir yöntem..

kaynar suyun içine 1 dolu yemek kaşığı KEKİK atıyorsunuz, HAVLU ile içi kaynar su dolu leğene eğiliyorsunuz havlu başınızda, çok bunalırsanız arada hava almak için kafayı dışarı çıkarın:) 5-10 dakika bu şekilde bekliyoruz..

sonrasında aynaya iyice yaklaşıp ..

zaten uçları dışarı çıkmış olan siyah noktaları BİR CIMBIZ yardımıyla tutup dışarı çekiyoruz. her aldığınız siyah noktayı bir selpakla silin, alabildiğiniz kadar siyah noktayı bu şekilde SIKMADAN ortadan kaldırın..

cımbızla nasıl çekiliyor canım onlar ya benim siyah noktalar küçücük cımbızla gelmezki

selam kızlar valla bende yenı uye oldumm bu sıteye benımde burun bolgemde cok sıyah nokta varr ama basedemıorum fakat su hanıı bantla varya burun bantları onlarııı ben buhar banyosu yaptıktan sonra denıodum bı aralarr baya cıkarıooduu ama tam kesın cozum deıl tabıkııı azaltıooo

Aynı sorun bende de var ama çok fazla değil. Gördüklerimi sıkıyorum sıkmamın bi zararı olur mu bilmiyorum . :18:

kıl maskesi için işe yaradıgını duydum bende denicem işe yarar umarım kullandıktan sonra yazarım arkadaşlar

Ebediyen önlemek için önce buhar banyosu yapıp sonra tonikle düzenli olarak silmek gerekiyo. Böylece hem gözenekler temizleniyo, hem de sıkılaşarak içinin dolması önlenmiş oluyo :) Buhar banyosu tek çare sanırım

buhar direk olarak yüzümüze temas mı ediyor orasını anlayamadım canım :)

cnm tonik olarak hangi marka önerirsin,Sebamed veya Deracine almayı düşünüyorum

yılan yagı sabunu siyah noktaları ve sivilceleri inanılmaz derecede yok ediyor.
ben kullanmadım cunku oyle bi sorunum yok cok yakın bi arkadasım kullandı 1 haftada tamamen yok oldu.
ustelik fiyatıda makul.

benim de burnum ve çok az da olsa çenemde var bugün niveanın bantlarından alıcam bi kere tamamen temizlense devamında tonikle ve düzenli yıkamayla yenilerinin oluşmasını önlerim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…