burun üstündeki siyah noktalar

elmasmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
397
196
53
49
Selam kızlarr yıllardır burnumun üzerinde asla gitmeyen siyah noktalar var bir iki krem kullandım ama hiç faydası olmadı acaba bir bilgisi olan varmı.ne olacak benim bu burnumun hali

Bende merak ediyorum. Bi ara güzellik merkezinde arada temizletiyordum. Ama artık küçük bebeğimle gidemiyorum çok arttı bu yüzden. Bide cildin çok gözenekli iyice kötü durmaya başladı. Evde yumurta akı ile yapılan maskeyi yaptım pek işe yaramadı. Burun bandı aldım o da ehh işte ama tam sonuç alamadım hiç.
Takipteyim o yüzden

Burun bantı ben hiç kullanmadım gerçekden işe yarıyormu acaba.duyduğum kadarıyla kısa sürede gene aynı ooluyomuş.kremler faso fiso hiç fayda görmedim.

Haftalarca burun bandi kullandim hic faydasi yok. Bircok markanin maskesinide kullandim hicbiri kalici bi ise yaramadi sadece bir anlik temizlik hissi veriyor o kadar. Bilgisi olan soylesinde hepimiz faydalanalim

En iyi temizleyen şey kil maskesi ve Türk kahvesinin telvesiyle peeling yapmak. Sonrasinda da gozenekleri sıkılaştırmak icin tonik uygulamak gerekiyor. Ben maden suyu veya gül suyunu tonik olarak kullaniyordum.

Bunun dışında yüzü sabunsuz yikamak(namaz kildigim icin günde en az beş kez yıkıyorum), banyoda yüzü hafifce keselemek, yagli abur cubur tarzı tuketmemek ve hergun bol su içmek gerekiyor. Bir de fondoten kapatici vs cok kullanmıyorum kullaninca da iyice temizliyorum

Geçmiyor geçmiyor geçmiyor bende şu vakumlu aletten aldım Buhara tutup aletle çekiyorum maske yapıyorum ama anlık biraz düzelir gibi oluyo ama iki güne yine aynı.şu siyah nokta çubuklarından kullanan varmı ?

Emiracım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.okadar uğraşmışsın düzelme varmı peki geçtimi siyah noktalar

Dönem dönem oluyor tabi ama genclikteki gibi değil artık şükür :)

Bir de bebek dogduktan beri aynaya pek bakamadigim icin dert etme firsatim olmuyor acikcasi

Cilt soyucu kremler işe yararmı acaba uzun vadede.
Bende muzdaribim siyah noktalardan...
Cildiyeye gitmekte fayda var sanırım. Evde ki yöntemlerle zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…