Cok gecmis olsun. Normalde kadinlar kulübünü sürekli takip ederdim ama hiç üye olmayı düşünmemiştim. Ta ki sizin mesajınızı görene kadar. Bugün ameliyatimın 47. Günü. Benim kemerin yoktu burun ucumda ciddi bir düşüklük vardı. Yıllarca korkudan cesaret edemedim, çünkü etrafımda ameliyat olan herkes ya revizyon ameliyati olmak sorunda kaldı yada ameliyat sonrası çöken, yamulan burunlariyla yaşamak zorunda kaldı. Ameliyati çok istememe rağmen çevremde ki olumsuz örneklerden dolayı hep erteledim. Sonunda Ankarada kbb doktoruna ameliyat oldum. Süreç çok iyi geçti zaten zor bir burnum olmadığı için çabuk toparladı. Ama bende bu hafta ilk defa burnumun ucunda sert ve çıkık bir kıkırdak farkettim. Bir haftadır internetten bakıyorum ama benim gibi olan hiç bir yorumla karşılaşmadım. Ben de sizin gibi sürekli şimdi tam belli olmuyor ama ödemler indikten sonra öyle bir çıkıntı kalırsa tekrardan ameliyat olmak zorunda kalirmiyim diye çok endişeliyim. Bir hafta sonraya kontrol randevusu aldım. Sorucam hocaya ama inanın ödem değil elime gelen ve dikkatlice bakınca bir çıkıntı var. Siz ne zaman gideceksiniz randevuya. Çok saçma olacak belki ama masajla düzelir mi. Ödemler dahada inince daha da çok belli olacak. Inanın çok korkuyorum.