• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu yamukluğu

lbluedaisyl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
20
4
6
24
Merhabalar. Bu sitede yeni bir üyeyim ama yinede hep okurdum buradakı yorumları ve soruları. Ameliyat olalı tam 3 ay oldu. Şimdiki halindende memnun gibiyim. Ama kafama taktığım iki küçuk şey var. Biri burnumun kemer ile burun ucunun birleştiği yerin bir tarafı şiş dururken diğer tarafın çökük durması. Diğeride burun ucum sağa doğru kaymış gibi durması. Başka sorulardaki yorumları oluyorum ve bazıları "sorun olmaz düzelir" derken bazılarıda "malesef burun şeklin hep öyle kalacak" diyor. Acaba ödemler yüzünden mi öyle duruyor yoksa gerçektende mi böyle kalacak. Ufak tefek darbeler yedim. Arkadaşlarimin bazıları unutup šakasına ağzımı elleriyle kapattıkları zamanlar oldu. Bazen de ellerini kollarını geçirdikleri zamanlar oldu. Ama bu darbeleri yemeden önce de böyleydi burnum. Çok üzülüyorum. Inşallah düzelir. Öncekine nazaran daha rahat nefes alabiliyorum ve şekli daha güzel. Ama o yamukluğun olması beni aşırı derecede üzüyor. Bu arada masaj vermedi doktor. Birde doktor burnuma her baktığında "çok güzel olmuş" felan diyor. Yani "hafif bir yamukluk var..." gibisine hiç birşey demiyor.

JZpZZW.jpg

Çok fazla yakından çektim kusura bakmayın. Ama yüzüm belli olsun istemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu arada ödemler yüzünden yamuk gözükebiliyormu burun? ya da şekli yamuk olduğu için mi oluyor birtek.
Ödem çok oluyor benimde öle henüz yılık yamuk belli değil bekliyelim bakalım altta ne var

Bende de aynı sorun var soldan bakınca kavisli sağdan bakınca düz kümse farketmio ama benim canımı sıkıo benimde yamuk bence yamuk gösteren sebepte sağın ve solun farklı olması. Ameliyat fotoma bakıyprjm. Sorunlu olduğunu düşündüğüm kısım çok güzel duruo. Şişlikten dolayıdır diye düşünüyrm ama 8. Ay oldu. Kalın deriliyim sanırım ya da ameliyat sonrası biley oldu

Merhaba düzelme var mı merak ettim durumunuzu yazar mısınız?
Kusura bakmayin daha yeni girdim.
Ameliyat olali 1 yil 2 ay felan oldu ve bu yamukluk degismedi ayni kaldi. Burun ucum boyle yamuk kaldi. Burnumun icindende belli oluyor bu yamukluk. O yuzden degisecegini dusunmuyorum.

Aynı benim sorunumu tarif etmişsin düzelme oldumu ki ?
Kusura bakmayin daha yeni girdim.
Ameliyat olali 1 yil 2 ay felan oldu ve bu yamukluk degismedi ayni kaldi. Burun ucum boyle yamuk kaldi. Burnumun icindende belli oluyor bu yamukluk. O yuzden degisecegini dusunmuyorum.

Bende de aynı sorun var soldan bakınca kavisli sağdan bakınca düz kümse farketmio ama benim canımı sıkıo benimde yamuk bence yamuk gösteren sebepte sağın ve solun farklı olması. Ameliyat fotoma bakıyprjm. Sorunlu olduğunu düşündüğüm kısım çok güzel duruo. Şişlikten dolayıdır diye düşünüyrm ama 8. Ay oldu. Kalın deriliyim sanırım ya da ameliyat sonrası biley oldu

Gecmis olsun, fotograftan anladigim kadariyla cok dikkat ceken bir farklilik yok aslinda. Siz surekli incelediginiz icin size belirgin geliyordur mutlaka. Nacizane cok caninizi siikmayin derin, ilk halinfen de guzelmis nasilsa 🤗

Back