- Konu Sahibi xixxsxxixlll
-
arkadaşlar benim burun ucum yuvarlak top gibi ve geniş kanatları da öyle
yalnız burnum kemikli ve uzun değil burun ucu konusunda tecrübeli burun ucu estetiğini başarılı bir şekilde yapan bildiğiniz dr var mı? lütfen yardımcı olun... teşekkürler...
Benmde ucu uzun ben bu ayın 2o sınde ankarada serdar özturke amelıyat olucam cnm amelyttan sonra sana fıkrımı söylerım.
ben de yaa tipplasty deniyor burun ucu estetiğine doktor arayışındayım peki fiyatları ne alemde bilgisi olan var mı
burun ucu estetiği riskli bence dru cok iyi seçmek gerekiyor sanırım fiyatı da normal estetiğin yarısı kadar oluyormuş senin var mı canım görüştüğün veya duyduğun bi doktor ben cene estetiği ile beraber düşünüyorum çene estetiğini de yapabilmesi lazım o yüzden kafam cok karısıyor...
canım senin sorunun da burun ucunun geniş olması mı benim gibi?
canım benim burnum çocuklukta çok düşmemden dolayı ucu biraz deforme oldu kanatlar şekilsizleşti burnum güzel duruyor ama gülünce böyle kanatlar şekilsizleşip genişliyor burun ucum çok hafif aşağı doğru düşüyor ama her insanda olabilecek bir düşüklük. elimle inceliyorum kemik yapım ince ve narin sorun yok burnumda; ama burun ucun böyle yumuşak şekilli değil ve kanatların biraz daha küçük durmasını istiyorum yeterki gülünce değişmesin kalıp gibi dursun..
bebeksi hafif kalkık bir burun istiyorum :)
senin sorunun ne peki sadece kanatlar mı kaldırılmasını da istiyor musun
canım benim burnum kemiksiz ve kalkık ama ucu geniş, aynı senin dediğin gibi gülünce kanatlar da yayılıyor burnum daha da büyüyor, zencilerinkine benziyor biraz. Daha önce Ankarada 2 dr a muayene oldum. Biri benim istediğim gibi tasarım yapmadı. Diğeri de yapmak istemedi, ben yapmam dedi başkasına yaptırırsan da bu burnunu ararsın dedi. Dalga mı geciyosun burnun için mi geldin falan dedi. O zaman korkmuştum biraz ve vazgectim. Ama şimdi tekrar istiyorum, sevmiyorum burnumu
burun ucu riskli diyolar benden sölemesi
evet burun ucu yapmak ustalık gerektirir yani estetiğin riskli kısmıdır her doktor güzel yapamaz ama gerekli araştırmalardan sonra güvenilir bir doktor bulunca ve tabiki hasta doktor arasında güven oluşunca yaptırılması uygun olur o yüzden bu forumdayız:)
canım sen nerdesin?ben izmirdeyim benimde şikayetim burun ucum bi top var gibi ve sağ kandı nda bi genişleme söz konusu bu hafta çağhan baytekin ile görüşcem... karar vermek çok zor...:44:
canım sen nerdesin?ben izmirdeyim benimde şikayetim burun ucum bi top var gibi ve sağ kandı nda bi genişleme söz konusu bu hafta çağhan baytekin ile görüşcem... karar vermek çok zor...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?