• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu estetiği ve burun delikleri küçültme hakkında

çok geçmiş olsun... mert demirel kara listed:( sen naptın peki burnunuu:(

canım ben istanbul da ilker manavbaşına revizyon amliyatı oldum çok da uygun bir fiyata revizyon yaptı çok ilgilendi tavsiye ederim.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 427
kızlar burun deliği küçültme yaptıran oldu mu? yaptıracağını söyyleyen olmuş. fotograflı internet üzerinden muayene yapan doktorlara fotografımı göndericem ben bugün. bakalım ne diyecekler. burun kenarı çizgilerim belirgileşmeye başladı belki ameliyatsız bi seyler önerir

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben estetik oldum burun deliklerime bişey yapmamış doktor ama yinede küçüldü daha dogrsu eskisinden kücük 6.ayımdaym bende burun ucumdan memnun dğilim hala düüşkmüş gibi gelio.umarım sen memnun kalırsın

mrb arkadaşlar bende burun deliklerimden şikayetçiyim çok eşitsiz ve burnumun ucu biraz geniş daraltılsın istiyorum bir doktorla görüştüm burun deliklerini eşitlersem çok iz kalır fondotensiz dışarı çıkamaz hale gelirsn herkes izi görüp sorar açıklama yapmak zorunda kalırsın değmez ama istersen yaparım dedi çok korktum ve üzüldümde çünkü ben burnumu önden beğenmiyorum ama iz kalırsa doktorun dediği kadar büyük, onuda göze alamıyorum....... bide burda bikaç kişi iz kalmadığını söylüyor bazılarıda kalıyor diyor neye göre kalıyor acaba bilgisi olan arakadaşlar varsa paylaşabilirlermi????????

Kızlar konuyu güncel tutalım, yaptıran oldu mu? Bir kaç yerde lokal anestezi ile bu işlemin halledildigini okudum, benim gibi ameliyattan korkan biri için süper olur doğruysa. Bu arada buraya yorum yaptıktan sonra deviasyon ameliyati olmam gerektiğini söyledi bir kbb uzmanı. Ne kadar ameliyattan korksam da sağlık neticede. Acaba o ameliyatla birlikte küçültmeyi de yapar mı doktor ? Bi arkadaşıma deviasyon ameliyatında estetik yapılmisti. Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. :KK200:

Ben burun estetiği oldum. Bunun yanı sıra burun deliklerimin özellikle küçülmesini istedim. Doktorun yapmama gibi bir lüksü yok benim doktorum burun kanatlarımla 3 saat uğraştığı halde yaptı. Ve benim 28 günüm hiç bir dikiş izim yok 2 haftadan dikişlerim eridi ve derim yumuşadı. Başka sorunuz olursa cevaplarım...

Ben burun estetiği oldum. Bunun yanı sıra burun deliklerimin özellikle küçülmesini istedim. Doktorun yapmama gibi bir lüksü yok benim doktorum burun kanatlarımla 3 saat uğraştığı halde yaptı. Ve benim 28 günüm hiç bir dikiş izim yok 2 haftadan dikişlerim eridi ve derim yumuşadı. Başka sorunuz olursa cevaplarım...
Cok Teşekkür ederim cevap icin, sizin nasıl bir operasyon oldu, deviasyon mu yoksa estetik operasyon mu? Ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bu dusuncedeyken geceleyin oluşan tek taraflı burun tıkanıklığı için gittiğim kbb uzmanı deviasyon olduğunu ameliyat olursam iyi olacağını söyledi. Ama açıkçası deviasyon ameliyatları biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için korkuyorum. Burun küçültme operasyonu lokal anestezi ile bile oluyor yazmış bir üye başka bir başlıkta

Cok Teşekkür ederim cevap icin, sizin nasıl bir operasyon oldu, deviasyon mu yoksa estetik operasyon mu? Ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bu dusuncedeyken geceleyin oluşan tek taraflı burun tıkanıklığı için gittiğim kbb uzmanı deviasyon olduğunu ameliyat olursam iyi olacağını söyledi. Ama açıkçası deviasyon ameliyatları biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için korkuyorum. Burun küçültme operasyonu lokal anestezi ile bile oluyor yazmış bir üye başka bir başlıkta

Canım ben deviasyon da oldum estetikte oldum. Burun kemiğim C şeklindeydi ve kıkırdak eğikliğinden dolayı burun deliğiminden bir tanesi kapanmıştı. Hiçte zor bir süreç değil ilk 3 gün kendini yorgun ve halsiz hissediyorsun şişmelerin ya da morarmaların oluyor 3. Günden sonra iyileşmeler başlıyor. Bence hiç korkmamalısın

Benim burun kanatlarından daraltıldı burnum baya büyüktü şuan 18. Günüm izler çok az farkeden olmuyor zamanla geçer diye umuyorum.en korktuğum eşit olmamasıydı ama allaha şükür şuan bi sorun yok

Öyle saçma şey mi olur ya ne deme burun deliklerini küçültemem. Burun ucunu küçültüp burun delikleri aynı kalsa koca delikli bir şey olur. Ben doktoruma demedim bile küçük hafif kalkik kemersiz bir burun istiyorum dedim asistana not aldirirken burun delikleri de kuculecek diye kendi söyledi...

Benim burun kanatlarından daraltıldı burnum baya büyüktü şuan 18. Günüm izler çok az farkeden olmuyor zamanla geçer diye umuyorum.en korktuğum eşit olmamasıydı ama allaha şükür şuan bi sorun yok
Sadece burun delikleri mi ufaldi? Peki normal bit ameliyat mi yoksa lokal anestezi ile basit bir operasyon mu oldunuz?

Sadece burun delikleri mi ufaldi? Peki normal bit ameliyat mi yoksa lokal anestezi ile basit bir operasyon mu oldunuz?
Merhabaa ben hem deviasyon oldum hem estetik burnum baya büyük ve kemerliydi içi de yamuktu.kemer biraz törülenince uyumlu olması için deliği küçültücem dedi. Genel anestezi yani istersen foto atarım

Back