- Konu Sahibi uyuzsirine
çok geçmiş olsun... mert demirel kara listed sen naptın peki burnunuu
canım ben istanbul da ilker manavbaşına revizyon amliyatı oldum çok da uygun bir fiyata revizyon yaptı çok ilgilendi tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun... mert demirel kara listed sen naptın peki burnunuu
Cok Teşekkür ederim cevap icin, sizin nasıl bir operasyon oldu, deviasyon mu yoksa estetik operasyon mu? Ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bu dusuncedeyken geceleyin oluşan tek taraflı burun tıkanıklığı için gittiğim kbb uzmanı deviasyon olduğunu ameliyat olursam iyi olacağını söyledi. Ama açıkçası deviasyon ameliyatları biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için korkuyorum. Burun küçültme operasyonu lokal anestezi ile bile oluyor yazmış bir üye başka bir başlıktaBen burun estetiği oldum. Bunun yanı sıra burun deliklerimin özellikle küçülmesini istedim. Doktorun yapmama gibi bir lüksü yok benim doktorum burun kanatlarımla 3 saat uğraştığı halde yaptı. Ve benim 28 günüm hiç bir dikiş izim yok 2 haftadan dikişlerim eridi ve derim yumuşadı. Başka sorunuz olursa cevaplarım...
Cok Teşekkür ederim cevap icin, sizin nasıl bir operasyon oldu, deviasyon mu yoksa estetik operasyon mu? Ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bu dusuncedeyken geceleyin oluşan tek taraflı burun tıkanıklığı için gittiğim kbb uzmanı deviasyon olduğunu ameliyat olursam iyi olacağını söyledi. Ama açıkçası deviasyon ameliyatları biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için korkuyorum. Burun küçültme operasyonu lokal anestezi ile bile oluyor yazmış bir üye başka bir başlıkta
Sadece burun delikleri mi ufaldi? Peki normal bit ameliyat mi yoksa lokal anestezi ile basit bir operasyon mu oldunuz?Benim burun kanatlarından daraltıldı burnum baya büyüktü şuan 18. Günüm izler çok az farkeden olmuyor zamanla geçer diye umuyorum.en korktuğum eşit olmamasıydı ama allaha şükür şuan bi sorun yok
Merhabaa ben hem deviasyon oldum hem estetik burnum baya büyük ve kemerliydi içi de yamuktu.kemer biraz törülenince uyumlu olması için deliği küçültücem dedi. Genel anestezi yani istersen foto atarımSadece burun delikleri mi ufaldi? Peki normal bit ameliyat mi yoksa lokal anestezi ile basit bir operasyon mu oldunuz?