- Konu Sahibi uyuzsirine
-
burun deliklerini küçültmek zor falan değil tatlım,doktor gerekli görüyorsa yapıyor. hatta hastada başka sorun yoksa bile sadece burun delikleri küçültme operasyonu bile yapılabiliyor,en azından benim doktorum yapabiliyor,bi arkadaşım için sormuştum
cevap bulabildin mi canım ben de merak ediyorum annem ameliyat olmayı düşünüyor aynı sorundaN.burun deliklerine girişmeden, burun ucu ameliyatında burun delikleri düzelmiş oluyor mu? bunu merak ediorumda:)
cevap bulabildin mi canım ben de merak ediyorum annem ameliyat olmayı düşünüyor aynı sorundaN.
malesef bulamadım canım
malesef bulamadım canım
sen ameliyt olmayı düşünüyor musun?
Öyle mi gelişmeleri benle paylaşırsan çok sevirim.. hayırlı olsun yeni burnun şimdiden bu arada doktora karar verebildin mi? istersen ben de araştırıryım senin için az kalmış bayaevet bu ay sonuna kadar olucam canm
Burun delikleri küçültme ameliyatı var mı ? Benim kendi burnum güzelama delikler biraz küçülse daha hoş olacak gibi
Off nasıl oluyor bu ameliiyatlar ,hiç anlamıyorum .
çok geçmiş olsun? nasıl mutlumusunn?evet bu ay sonuna kadar olucam canm
Mert demirel e sakin ameliyat olmayin guzelim burnumun icine etti ondan sonrada hic ilgilenmedi kendisini Allaha havale ediyorum(
Burun delikleri küçültme ameliyatı var mı ? Benim kendi burnum güzelama delikler biraz küçülse daha hoş olacak gibi
Off nasıl oluyor bu ameliiyatlar ,hiç anlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?