• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu estetiği ve burun delikleri küçültme hakkında

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
Kızlar, burun ucu estetiğinde burun delikleri küçülüyor mu? Doktorum burun delikleri zordur, dokunmak istemiyorum dedi. Fakat diğer hastaların resimlerine baktığımda delikleri de küçülmüş. Burun ucu küçültülüp toparlandığı için mi küçülüyor acaba bilgisi olan var mı?

burun deliklerini küçültmek zor falan değil tatlım,doktor gerekli görüyorsa yapıyor. hatta hastada başka sorun yoksa bile sadece burun delikleri küçültme operasyonu bile yapılabiliyor,en azından benim doktorum yapabiliyor,bi arkadaşım için sormuştum :52:

burun deliklerini küçültmek zor falan değil tatlım,doktor gerekli görüyorsa yapıyor. hatta hastada başka sorun yoksa bile sadece burun delikleri küçültme operasyonu bile yapılabiliyor,en azından benim doktorum yapabiliyor,bi arkadaşım için sormuştum :52:

burun deliklerine girişmeden, burun ucu ameliyatında burun delikleri düzelmiş oluyor mu? bunu merak ediorumda:)

evet burun deliklerini kücültmek cerrahlar için zor bi iş çünkü deliklerin büyüklügü birbiriyle tutmayabiliyor malesef... ve bu hastanın nefes alış verişini de oldukça etkiliyor ancak burun ucu estetiginde senin istegine göre doktor tabiki delikleri kücültür..

Burun delikleri küçültme ameliyatı var mı ? Benim kendi burnum güzel :56:ama delikler biraz küçülse daha hoş olacak gibi :(
Off nasıl oluyor bu ameliiyatlar ,hiç anlamıyorum .

Burun delikleri küçültme ameliyatı var mı ? Benim kendi burnum güzel :56:ama delikler biraz küçülse daha hoş olacak gibi :(
Off nasıl oluyor bu ameliiyatlar ,hiç anlamıyorum .

benim burun deliklerim küçültüldü. ama sadece onun için bir işlem yaptrmadım. hem deviasyon, hem burun ucu kçültme hem de kemer gitti. doktorum serdar öztürk.

Mert demirel e sakin ameliyat olmayin guzelim burnumun icine etti ondan sonrada hic ilgilenmedi kendisini Allaha havale ediyorum :((

Sadece burun deliklerini kafaya takip,ameliyat olmak isteyen yok mu ?
Bu ameliyatlar nasil yaniliyor ,riskleri nedir ?

nim burun deliklerim küçültüldü. ama sadece onun için bir işlem yaptrmadım. hem deviasyon, hem burun ucu kçültme hem de kemer gitti. doktorum serdar öztürk.[/QUOTE]

Peki bu burun delikleri kucultukten sonra dikis izleri cok belli oluyor mu ne kadar surede iyilesiyor

Back