Burun ucu düşmesi / uzamasi sorunu

reginella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
22
0
Ben yillar once ilk ameliyatimi yapan doktor daha iyi bilir dusuncesiyle ikinci ameliyatimi da ayni doktora yaptirdim, pisman oldum. Benim sorunum zaman icinde burnumun ucuna dogru uzamasi ve dusmesi oldu. Hem de asimetrik bicimde!
Simdi yillar gecti ve yeni doktor arastiriyorum. Yusuf Can'a ameliyat olan arkadaslarim var. Sonuc iyi. Onunla gorustum, bu soruna karsi ne onlem aldigini sordum; cift askı dedi. Baris Cakir icten bantlamayonteminden bahsediyor.
Bir de Emre İlhan var. Kafam cok karisik.
Revizyon olup da sonuctan memnun olan var mi? Ozellikle de benim sorunumu yasamis olanlar yazarsa cok iyi olur.

emre ilhanla görüştüm ben o kadar yol geldim ilgilenmedi bile bana 20.000 e yakın bi fiyat verdi konaklamayla istanbullu değilim bu arada ben eledim emre beyi

emre ilhanla görüştüm ben o kadar yol geldim ilgilenmedi bile bana 20.000 e yakın bi fiyat verdi konaklamayla istanbullu değilim bu arada ben eledim emre beyi
Eger dogal burun seviyorsaniz yonlendirmekten cekinirim ama cevremde Yusuf Can'a ameliyat olan cok var. Hepsi de dogal gorunuyor ve yillar gecse de deforme olmadilar.
Ama benim isim revizyon diye cok kafam karisik

sizin burnunuzun ucu ne kadar zamanda dustu?
bu kisinin burun yapisiyla mi alakali cok merak ediyorum. bnde amelyatliyim, 2 seneyi gecti, hala cok guzel hic bir dusme egilimi yok, yoksa ileride mi karsima cikacak?

sizin burnunuzun ucu ne kadar zamanda dustu?
bu kisinin burun yapisiyla mi alakali cok merak ediyorum. bnde amelyatliyim, 2 seneyi gecti, hala cok guzel hic bir dusme egilimi yok, yoksa ileride mi karsima cikacak?
Benim iki sene icinde coktan dusmustu zaten. Bence ameliyat esnasinda teknik olarak bazi onlemleri almadi doktor. Bu sorunun nasil onune gececegini sordum Yusuf Bey'e. Cift aski yontemiyle yapacagini soyledi. Baris Cakir da roportajlarinda icten bantlamadan bahsetmis. Benim de tekrar etmeyecegine ikna olmam gerekiyor oncelikle. O yuzden teknik aciklama soruyorum haddimi asarak napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…