Burun törpüleme

laviva123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
24
14
88
36
Arkadaşlar merhaba , burun törpüleme işlemi yaptırmak istiyorum.ama gideceğim doktor lokal anestezi ile yapıyor, ben çok korkuyorum ve endişeliyim.benim için büyük bir tramva sebebi de olabilir işlem esnasında yaşadıklarım.Lokal anestezi ile yaptıranların fikirlerine ihtiyacım var?Süreci biraz anlatır mısınız?

Ameliyat sonrası bilgilendirme yapabilir misiniz? Benim burunumda da sizin attığınız fotoğraftan çok daha az bir çıkıntı var ve burun ucumu yaptırmak istiyorum. Memnun kalırsanız eğer ben de sizin doktorunuzu düşünebilirim

Tabiki mutlaka yazarım burdan,ama henüz ben netleşmiş değilim kafamda sorular var kendime güvenemiyorum işlem sırasında doktorun işini de zorlaştırır bu halim eminim . O yüzden doktorla iyice konuşmam ve kafamın netleşmesi lazım

Merhaba ben yaptıralı 1 yıl olacak,doktor adını vereyim ama öok önermem burnumun yanlarında şişlikler kaldı ödem dedi ama asla ödem değil.Tokat’ta Uğur Recep Çelik adı.

Merhaba ben yaptıralı 1 yıl olacak,doktor adını vereyim ama öok önermem burnumun yanlarında şişlikler kaldı ödem dedi ama asla ödem değil.Tokat’ta Uğur Recep Çelik adı.
Merhaba bende bir hafta oluyor bu doktor ile görüşüyorum törpü düşünüyordum paylaştığı resimler falan çok iyiydi aslında sizin şikayetleriniz geçti mi memnun musunuz burnunuzdan

Merhaba bende bir hafta oluyor bu doktor ile görüşüyorum törpü düşünüyordum paylaştığı resimler falan çok iyiydi aslında sizin şikayetleriniz geçti mi memnun musunuz burnunuzdan
Sadece törpü yaptırıp memnun kalan görmedim yaptırmışken tam yaptırın yoksa revizyon daha sıkıntılı bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…