Burun törpüleme

laviva123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
24
14
88
36
Arkadaşlar merhaba , burun törpüleme işlemi yaptırmak istiyorum.ama gideceğim doktor lokal anestezi ile yapıyor, ben çok korkuyorum ve endişeliyim.benim için büyük bir tramva sebebi de olabilir işlem esnasında yaşadıklarım.Lokal anestezi ile yaptıranların fikirlerine ihtiyacım var?Süreci biraz anlatır mısınız?

Burun torpuleme diye bisey yok bence burna komple mudahale gerekiyo sadece kemer dahi olsa ve lokal anestezi ile daha tehlikeli oluyo kusma vs yasandigindan merve sevil burun ameliyatim.diye yazarsaniz youtubedan gorursunuz zaten

Bakin doktorun aciklamasina
Burnunuzun sekli nasil benim boyle bende doktora gittigimde burun kokun yuksek inmesi lazim demisti bende kemer gitsin diyodum ama oyle olmuyomus burun estetigi ince is oyle bi torpulicem bitcek diyen doktordan uzak dur bence

Benim burnum bu şekilde evet kemer var biraz,doktora ameliyat olmuş birkaç hastası işe görüştüm korkulacak bir durum olmadığını gayet rahat geçtiğini söylüyorlar,ama tabi ben aşırı korkuyorum.açıkçası lokal olmak benim de istediğim birşey çabuk iyileşmesi vb açısından ama korkularımdan dolayı cesaret edemiyorum

Siz oldunuz mu ameliyat?
Ben olmadim 22sinde insallah ameliyatim bende cok korkuyorum daha once hic ameliyat olmamistim ama istiyorum yaptirmazsam aklimda kalicak ☹ sanki hala ogun geri doncem o parayla iphone al otur oturdugun yerde strese girme diye kendi kendime cebellesiyorum sizinde sanki resimdeki gibi sacede kemer gidince tuhaf duruyo
Olan arkadaslar yorum yapar insallah bende pek bilmiyorum kendi fikirlerim

Bide bende lokal olsun diyodum korkudan bi doktorada mesaj atmistim lokal olurmu diye olur ama zor olur demisti tavsiye etmedi

Hakkınızda hayırlısı olsun en azından karar vermişsiniz cesaret edip bence büyük bir adım ameliyatınıza da az kalmış inşallah rahat atlatırsınız.Buarada benim gideceğim doktor burun ucunu da düzeltiyor birkaç görsel atacağım şimdi,ama yine de işlem anı beni korkutuyor umarım deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar

Eklentiler

• E33ACD7A-4E83-44A4-9F8F-8315748BB66D.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 412
  • 50444C6A-9DF8-49C2-9907-8C6A09C82572.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 391
  • AE20BFFB-E7C9-4E52-9162-AA4B30C10F0C.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 678
Sagolun sizinde hakkinizda hayirlisi olsun insallah istediginiz gibi olur

Ben de sadece kemer gitsin, törpülensin yeter demiştim. Dr um öyle olmayacağını sırtını indirimce mecburen ucunada müdahale edeceğini söyledi. Ben de tamam ama çok minimal değişim olsun dedim. Ameliyat olalı 10 ay oldu ve çok doğal bir burnum var fakat keşke daha zarif daha küçük bir burun isteseymişim diyorum. Zaten lokalle olacak iş değil bence derini kesecek kaldıracak kemiği kıracak veya törpüleyecek bunlar olurken uyanık olacaksın burnunuzu biraz da kaldırıp aşırıya kaçmadan küçültse daha güzel olur bence

Görsellere baktınız mı doktorun bilmiyorum ama ucunda da değişim yapıyor istenildiği taktirde,ama benim aklım almıyor o işlem esnasında nasıl tepkisiz etkilenmeden kalınabilir.birkaç kişi ile görüştüm ama tatmin olamıyorum zor bit işlem değil acı hissetmiyorsunuz diyorlar sadece törpü sırasındaki ses irite edici diyorlar.normal genel anestezi ile olmak da zor geliyor bana hastanede kalmadan çok pratik geldi bana bu yöntem o yüzden tercih etmek istedim ama gel gör ki cesaret yok,beni bir de kan tutuyor ellerinde kalırım heralde

Anlıyorum tercih sizin tabi ama böyle bir ameliyatta sağlıklı olan bence genel anestezi ben genel anestezi ile oldum ve hastanede de kalmadım. Tüm ayrıntıları konuşun neler yaşayacağınızı bilin

Daha once genel anestezi ile islem olmusmuydu benim.olmadi ondan korkum bide ameliyattan 4 5 saat sonra kendinizi iyi hissederseniz hastanede kalmaniza gerek yok diyolar zaten

Daha once genel anestezi ile islem olmusmuydu benim.olmadi ondan korkum bide ameliyattan 4 5 saat sonra kendinizi iyi hissederseniz hastanede kalmaniza gerek yok diyolar zaten
Hiç ameliyat olmadım bugüne kadar,2 normal doğum yaptım bazen diyorum doğumdan zor olacak hali yok diye kendime teselli veriyorum

Hiç ameliyat olmadım bugüne kadar,2 normal doğum yaptım bazen diyorum doğumdan zor olacak hali yok diye kendime teselli veriyorum
Ben normal doğum da yaptım burun ameliyatı da oldum,Emin ol ameliyat normal doğumdan daha zor değil :) Doğumda mesela 1 saat acı çekıyorsun ama acıların acısını çekiyorsun.Ameliyatta ise iyleşme süresi uzun,2 haftadan sonra bişeyin kalmıyor ,bu iki hafta boyunca bazı zamanlar ağrı ve sıkıntıların olabiliyor bir de narkoztan ayılırkenki duygu karışıklığı ve üşüme kısmını unutamıyorum.Aklıma geldikçe üşüyorum ve midem bulanıyor

Gecmis olsun sizede istedigibiz gibi oldumu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…