Çocuk Hastalıkları Burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Faydası olur mutlaka buhar makinasının.Ben sürekli su koyuyorum sobanın üzerine onun bile baya faydası oldu.

benm bebeğimde 17 günlük ama bikaç gündür hırıl hırıl burnu emerken zorlanıyo doğru dürüst uyumuyo evim sobalı sobanın üzerine su falan koysam işe yararmı bide okyanus suyu önerdi sağlık memuru bi tanıdık napacağımı şaşırdım bende ağlıyorum onunla birlikte

Asivemavi okyanus suyu alabilirsin yada serum fizyolojik.
Ben serum fizyolojik kullanıyorum.Bi zararı yok.Üzüleceğine kullan canım ama önce bi doktora danış mutlaka.Belki başka bi sebebi vardır.
Geçmiş olsun

deniz suyu aldım balgam olarak çıkrıyo ama çok rahatlatmıyo

benim kızımda 5-6 aylıkken burnu çok tıkalıydı hep hırlıyodu hastada değildi hiç bişey fayda etmedi.en son götürdüğümüz doktor bu aylardaki bebeklerin burnundaki kıkırdak yapının çok hassas olduğunu daha tam gelişmediğinden tıkanıklık olabileceğini söylemişti.hiç bişey vermemişti zamanla geçer demişti gerçektende öyle oldu.

benimde oğlumda koanal atrezi var ama tek taraflı gerçi henüz büyük sorunlar yaşamıyorum ama zamanla olabileceğini söyledi doktorumuz doğduğu gün daha anlaşıldı rahatsızlığımız ve o gün çok panik olup zamanla alıştım buna ve o günden beri ne olur ne olmaz diye buhar makinesi kullanıyorum ben raks kullanıyorum şekli hoşuma gitti diye onu almıştım ama çok memnun kaldım markası ne olursa olsun evin kaloriferli ise mutlaka buhar makinesi kullan
N’aptınız acaba baya olmuş ama yorum

X