Burun tıkanıklığı

Ayatoz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
14
5
1
28
Merhabalar. 9 aylık erkek bebeğim var ve burnu bir türlü açılmıyor serum fizyolojik kullanıyorum günde 6 ya yakın ama hiç fayda ermedi. İki gündür mama süt hiçbişey yiyip içmiyor var mı bir yönteminiz helppp me lütfen çocuğum aç resmen

Merhabalar. 9 aylık erkek bebeğim var ve burnu bir türlü açılmıyor serum fizyolojik kullanıyorum günde 6 ya yakın ama hiç fayda ermedi. İki gündür mama süt hiçbişey yiyip içmiyor var mı bir yönteminiz helppp me lütfen çocuğum aç resmen
Serum kullandıktan sonra çekiyor musunuz içerdeki fazla lıkları ve oda nemlendiricisi kullanmanızı tavsiye ederim büyük kapasiteli olanlardan en az 2 litre su hacmi olanlar işinizi görür
Bir de şırınga ve serum ile yıkamayı deneyin belki daha iyi temizler

Evet çekiyorum ama hiç hava vermiyor yani tıkalı olduğu için sadece ucundaki şeyleri çekebiliyorum

Aspire etmekten kastınızı tam anlayamadım yani elbette bi minik kaçıyodur ama bunun zararı yok diye biliyorum ya da ben sorunuzu yanlış anladım

Aspire etmekten kastınızı tam anlayamadım yani elbette bi minik kaçıyodur ama bunun zararı yok diye biliyorum ya da ben sorunuzu yanlış anladım
Yok estağfurullah içerdekileri çekiyor musunuz anlamında sormuştum. Eğer gelmiyor tıkanık ise yıkama yapmanız lazım. 10cclik enjektöre su doldurun. Sadece bir delikten onu yavaşça basın. Bebeğin başı öne eğik ve ağzı açık olmalı.O su basınçla açacak orayı. Youtubedan videosunu da izleyebilirsiniz.

Back
X