Merhaba arkadaşlar
2 aylık bebegim var bir haftadır burun tikanikligi yaşıyoruz. Serum ile acıyorum ancak tamamen açılmıyor. Banyo ve buhar makinesi denedim hiç biri fayda etmedi. Başka önerisi olan var mı ? Lütfen yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar
2 aylık bebegim var bir haftadır burun tikanikligi yaşıyoruz. Serum ile acıyorum ancak tamamen açılmıyor. Banyo ve buhar makinesi denedim hiç biri fayda etmedi. Başka önerisi olan var mı ? Lütfen yardımcı olun
Ben 5 aylik bebegime 1 aydır yapiyorum halen aynii gecmedi. Hastaneyede gittim cozum bu dedi. Huysuz ve tam doydugunu bile bilmiyo cok zor kolay gelsin.
Nem göstergesi olan dijital termometrelerden edinin muhtemelen evdeki nem dengesi uygun değil. Buhar makinesi kullansanızda nem çok yükselebilir ya da kışın ısınmak için yakılanlardan nem düşüp hava kuruyabilir. Yıkayabilirseniz burnunu yıkayın yapamazsanız hekiminizden destek talep edin. Çok zor gerçekten inanılmaz huzursuz oluyorlar. İnşallah iyi olsunlar
Merhaba arkadaşlar
Eczaneden okyanus suyu alıp kullan bebek küçük ilaç zarar verir diye düşünüyorum burnuna bak belki dolmuş o yüzden de olabilir burun tıkanıklığı olunca emmek istemiyor bebekler
Bugun buldum çözümü ben kettil ile su kaynattim yakinina koydum ve sonra biraz burnundan geldi onu da aspirator ile aldim 1 saat sonra damla seklinde serum var onu damlattim ve kafasina şapka taktim.Annem kafasi üşüyüncede olur de benim kiz gozune gelince cikarsa da mecburen taktim simdi cok sukur iyi yatiyo ve burunda hirilti ne yok. Tavsiye ederim gercekten