• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun tıkanıklıgı nasıl geçer

yasminyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
20
6
36
Artvin
bende deil ama bebegimde başlayan bu hastalık bebegimin canını yakıyor ve nefes almakta zorlanıyor sürekli aglıyor nefes almakta güçlük çekiyor bazı ilaçlar denedik ama işe yaramadı bir fikri olan varsa yardım edebilirmi

Serum fizyolojik ile iyice temizleyip bir üst mesajda arkadşaın bahsettiği tarzda bir aspiratörle çekin. Otribebe diye bir marka da var bunun gibi. İkisi de olabilir. Üstüne de Sicnasal diye bir krem var, burun içlerine ondan sıkın. Rahat uyur sabah kadar. Bu krem deniz tuzunun krem haline gtirilmişi, zararlı birşey yok içinde.
Yalnız serum fizyolojik öyle bir iki damla damlatılmayacak. Flakon flakon olanlarda alın, bir seferde bir falakonu bitirin. Paketi kuvvetlice sıkarak tazyikli gitmesini sağlayın. Bir keresinde hemşire ucunda iğne olayn bir enjektörle sıkmıştı, o da bir yöntem. Biraz ağlar tabi ama korkmayın, iyice temzilenmesi için ilerilere kadar gitmesi lazım.

arkadşlar hepiinz sagolun keepmeforved isimli arkadşının lafına inanarak o ilacı bulmaya çalıştım bi ilaç buldum ona benzer Bruno adında bi sülosyon gerçektende işe yaradı faydası gördük hepiniz sagolun

Back