Burun tabaninda kemik gibi şişlik

yok canım şişlikler indıkten sonra da öyle dışardan gözüken bi göruntu kalmıyor merak etme

bende böyleydim çok düşünürdüm sürekli bu siteden cıkmazdım herkesin yazdıgını okuyup kafama takıp evde deli gibi ağlardım ama geçio hepsi

bende böyleydim çok düşünürdüm sürekli bu siteden cıkmazdım herkesin yazdıgını okuyup kafama takıp evde deli gibi ağlardım ama geçio hepsi
Umarım ya bakmayacağım bir süre artık buraya moralim bozuluyor

Evet tam olarak burun ile yanağın birleşimi
Benim sol tarafımda vardı ellediğimde kemik gibiydi sanki orası çıkık kemik kalacak sandım 20.gün kemik kontrolüme gittiğimde dr ödem var günlük masajlar yap geçecek demişti ve gerçekten geçti ne zaman olduğunu bile hatırlamıyorum sanki kemik sandığım şey eriyip kaybolup gitti 5.ayımı doldurucam 10 Haziran’da biraz sabret bekle ve dr masaj önerdiyse ihmal etmeden yap inş hiç bir sorun kalmaz

İcime su serptin teşekkür ederim masaja devam ediyorum

İcime su serptin teşekkür ederim masaja devam ediyorum

Merhaba kontrolden şimdi çıktım.Genel olarak bir sorun yok burun sırtındaki şişlik için beklememiz gerek dedi kendiliğinden de kaybolabilir kalıcı da olabilirmis 2.ayda yeniden çağırdı.O sert olan kısma masaj yapma ,eğer geçmez ise 15 dakikalık bir işlem ile girilip torpulenir dedi .Su an için rahatsız eden bir goruntum yok bekleyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…