Merhaba ben de de aynınsorun varMerhaba arkadaşlar 18 gun once ameliyat oldum. Burnun sağ tarafında yüzle burnun birleştiği yerde kemik gibi sert burna paralel seyreden bir şişlik var. Ameliyatı yapan doktor bunun odem olduğunu söyledi. Bastırarak masaj yapmamı istedi. Bunun üzerine kemik çökmesi olup olmayacağı sorduğumda çökme olmaz dedi. Böyle bir sorun yasayan oldu mu? Yaşayan varsa deneyimlerini aktarirsa sevinirim..
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıMerhaba ben de de aynınsorun var
Canm ben revizyon oldum ikinciye. İlk ameliyatımın üzerinden 1 yıl gecmişti. Revizykn olalı 24 gün oluyor. Ama senşn tarif ettiğin sey benim ilk ameliyatımda da vardı kemerle birlikte sol tarafımda.törpülettim ve sag tarafıma kıkırdak eklendi. Ama sol törpülenen kısım yine aynı gibi. Göz pınara asagıdı yanakla burun birleşim kısmı ( burnun yan duvarı) oluyor. Oradı hala kemikli yapıda. Sag tarafı ise tam tersi cok ovalimsi.orda yok gibi kemik. Hangi taraf sorunlu bilemiyorum artık.Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Sana da geçmiş olsun umarım revizyonun sonuçları memnun eder seni. Kemik gibi olan sey ilk ameliyatından sonra en baştan beri mi vardı? Doktorun birsey önermiş miydi veya sorunca ne demişti?Canm ben revizyon oldum ikinciye. İlk ameliyatımın üzerinden 1 yıl gecmişti. Revizykn olalı 24 gün oluyor. Ama senşn tarif ettiğin sey benim ilk ameliyatımda da vardı kemerle birlikte sol tarafımda.törpülettim ve sag tarafıma kıkırdak eklendi. Ama sol törpülenen kısım yine aynı gibi. Göz pınara asagıdı yanakla burun birleşim kısmı ( burnun yan duvarı) oluyor. Oradı hala kemikli yapıda. Sag tarafı ise tam tersi cok ovalimsi.orda yok gibi kemik. Hangi taraf sorunlu bilemiyorum artık.
Sana da geçmiş olsun umarım revizyonun sonuçları memnun eder seni. Kemik gibi olan sey ilk ameliyatından sonra en baştan beri mi vardı? Doktorun birsey önermiş miydi veya sorunca ne demişti?
Sana da geçmiş olsun umarım revizyonun sonuçları memnun eder seni. Kemik gibi olan sey ilk ameliyatından sonra en baştan beri mi vardı? Doktorun birsey önermiş miydi veya sorunca ne demişti?
Tesekkürler cnm. Malesef revizyonumda basarısız bariz belli cunku. Kemerimsi sey ilk zamandan beri vardı alcı cıktıgından beri.O kemer de burun yanlarına ayrıca şişlik yapıyordu. Geniş gösteriyordu.Hiç bir sey demedi dokturum. Sadece kemiğin oturmamıs bekleyelim 6 aya kadar deyip masaj verdi bana sert sekilde yap dedi. Yaptım hafif küçüldü ama asla gecmedi. Carpraz bakınca s seklinde görünüyordu burnum. Hala öyle. Yine sert sekilde masaj verdi. Gecmeyecegini biliyorum ben kendiminkinin cunku ilk ameliyatımda dokununca ne varsa hala aynısı var. Ama seninki için bişi diyemiycem canım. Onu sen anlarsın ancak. Umarım gecer seninki. Masajlarını yap sen yine de verdiyse doktor. Hafif ufalma oluyor cunku belki seninki gecer kemik değildir.Sana da geçmiş olsun umarım revizyonun sonuçları memnun eder seni. Kemik gibi olan sey ilk ameliyatından sonra en baştan beri mi vardı? Doktorun birsey önermiş miydi veya sorunca ne demişti?
Evet tam olarak burun ile yanağın birleşimiBahsettiğiniz yer burun ile yanağın birleştiği bölge mi elmacık kemiği hizası yani
Benimki de aslında sizinkine benzer. Başlangıçta genel bir şişlik vardi fakat bantlar çıktıktan sonra kemik gibi bir çıkıntı halini aldıBende 29 gün önce ameliyat oldum.Alci çıktıktan sonra herhangi bir sertlik yoktu burnumda,alçı sonrası bant yapıştırdı doktor onda da yoktu ama iki haftadır elime sertlik geliyor .Sanki bazen kuculuyor bazen büyüyor sağ yan profilden çok çok dikkatli bakınca belli oluyor soldan bakınca hiç belli değil .Büyümez ise rahatsız olmam revizyon ameliyatta zor bir süreç .Masaj yapıyorum yarın doktor kontrolü var sorucam ama burda gördüğüm kadarıyla en baştan beri kemik varsa o sanırım gitmiyor revizyon yapılıyor ama sonradan oluşan çıkıntı ( kemik kıkırdak bilemedim ) masajla 2-3 aya gittiği yönünde .
Benimki de aslında sizinkine benzer. Başlangıçta genel bir şişlik vardi fakat bantlar çıktıktan sonra kemik gibi bir çıkıntı halini aldı
Cok iyi olur haber bekliyorum umarım sende de ciddi bir sorun yokturYarın sabahtan randevum var çıkar çıkmaz yazarım size de .Yani beni şu an için rahatsız etmiyor bu durum nefes alış verisimde şimdilik sorun yok estetik olarakta aslında tam istediğim şekilde o minik çıkıntı ileride büyük sorun haline gelmezse yaptırmayı düşünmem ama yinede merakımı gidericem yarın .
Bu arada benim çıkıntı burun sırtında sağa daha yakın bir yerde yani nokta gibi kemer görüntüsü var sanki
Sert baya kemik kenarı gibi birşeyCanım ben 5 sene önce oldum burun ameliyatı öyle bi şişlik vardı burnumun sol tarafında ve öyle kaldı düzelmedi. sert bi şişlik mi seninki ?
Yok cok belli olmuyor su an ama şişlikler inince oluşacak görüntü beni düşündürüyorevet benimkide sertti dısardan cok belli olmuyosa kafaya takma o şekilde kaldı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?