Arkadaslar bu sorun bana cok tanidik geliyor 3 4 yil boyunca ayni dertle ugrastim sonunda oyle hala geldimki onlar bile etki yapmiyordu ameliyatlik oldum sinezut dedi doktor aldilar ama hala nefes alma sorunum var ve burun sprayi kullanmaya devam ediyorum omrumun sonuna kadarda oyle olacak gibi simdiki derdimde sinezut allah yardimciniz olsunh diyorum herhangi bisekilde bu sorundan kurtulabilen varsa banada lutfen haber versin
bilmiyorum kii acaba benım gıbı böyle burun spreyı kullanıpta begımlısı olan varmı?? ınanın cok kotu bır durum tam 2 yılldır kullanıyorum ve sıkmazsam nefes alamıyorum bunun ıcın dr gıttım ama yınede bırakamıyorum ayyy nedır bu cektıgım bıde dıderal kullanmıstım onuda bırakamıyorum senağlama komık ama bagımlılık deyınce aklıma geldı bende de yok yokmus bea :1closedeyes: yınede benım gıbı olan varsa veya tavsıyede bulunmak ısteyen varsa dınlerım arkadaslarım a.s.
kızlar bndede aynı durum var...5 aydır burun spreyı kullanıyorum ama cok sık degıl...sadece aksamları bır kere sıkıyorum...doktora gıttım et var 15 dakıkalık bı amelyt olucaksın dedı...pekı bu amelıytı olan arkdslara sormak ıstıyorum..tekrar edıyomu amlyttan sonra...yanı kesın cozum amelıytsa hemen olucam cnku...basıt bı ıslem..
24 yaşındayım,4 aylık bebeğim var hamilelik süresince hergün otrivine kullandım 4 saat te etkisi geçiodu,9 ay boyunca kaç otrivini bitirddim sayısını ben bile bilmiorum şimdi doğum yaptım 4 ay geçti hala kullanıorum ,şuan kötü halde grip oldum doktora gttim bugün 1 seneden fazla otrivine kullandığımı söledim dr çok zarralı old acil bırakmam gerektiğini söledi başka bi sprey verdi kullanıorum hiçbi işe yaramıo napıcağımı bilmiorum çok sıkıntı verio ve yine başladım kullanmaya acaba neden olabilir napmam gerekir tecrübesi olanlar aynı dertten muzdarip olanlar cevablarınızı bekliorum teşekkürler
24 yaşındayım,4 aylık bebeğim var hamilelik süresince hergün otrivine kullandım 4 saat te etkisi geçiodu,9 ay boyunca kaç otrivini bitirddim sayısını ben bile bilmiorum şimdi doğum yaptım 4 ay geçti hala kullanıorum ,şuan kötü halde grip oldum doktora gttim bugün 1 seneden fazla otrivine kullandığımı söledim dr çok zarralı old acil bırakmam gerektiğini söledi başka bi sprey verdi kullanıorum hiçbi işe yaramıo napıcağımı bilmiorum çok sıkıntı verio ve yine başladım kullanmaya acaba neden olabilir napmam gerekir tecrübesi olanlar aynı dertten muzdarip olanlar cevablarınızı bekliorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?