Burun şeysi😌🤪🙄

9 Ağustosta abim oldu. Ablamda 3 kere burun estetiği oldu. Şişlikler normal, şişlikler ve morarmalar öyle hemen geçmiyor. Burnun oturması 6 ay falan sürüyor. Tamponlar bir hafta sonra alınıyor. Abimi güneş aşırı derecede rahatsız ediyordu. Hoplama, zıplama ki burnun düşmesin. Doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın. Doktorunuzun önerdiği kadar burnunuzu temizleyin.

Gecmıs olsun tabı yenı burnunuz hayırlı ugurluda olsun. 1 haftada normale donuyormus sanırım youtbeda burun estetıgı seruvenım dıye vıdeolar vloglar var. Acımıyo mu ya😥 bends yaptırmak ıstıyorum ama fıyatlat nasıl devlette yaparlarmı. Bırde kımısı burnum 1 ay somra düştü dıye yorum yapmıstı bıyerde o nasıl olıyor korktum acıkcası 🙄
Devlette yapıyor. Sadece malzeme parası alıyor. Bi arkadaş 5 ın sene once 250 lıra tutmustu malzemelerı...

Yaklaşık 1 ay önce burun estetiği oldum. Tamponlar 5.gun çıktı. Hem tampon hem de burnumun üstündeki bantı çıkardı doktor. Benim yüzüm çok şişti. Öyle oldu ki gözlerim kapandı. 3.gün şişliklerin yarısı indi. Morarma da aynı şekilde. 1 haftaya her şey geçmişti. Okula gitmeye baslamistim
ben 2 hafta sonra kardeşimin düğününe katılmıitım oynamaktan burnum kanamıştı dasdsadsd

Ne yonden begenmediniz 2.ameliyati kaca oldunuz

Ilk ameliyatı 9 yil önce tamer köse ye oldum .
Burnum kemerli idi ucu yamuktu:) et ve kemik var alınması gerekiyordu sadece kemiği alıp diğerlerine dokunmamış ..ikincisine hakan akçin e oldum . Etlerini kemiklerini aldı temizledi ama burnum hala yamuk .. eskisi gibi çok belirgin olmasa da yamuklugu var. Kontrol e gidemedim gideceğim en kısa zamanda .
Hakan akçin 12 bine yapıyor.

Hey sisler hellööö❤
Burun estetiği ameliyatı oldum ben🤪
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Karmakarisik duygularla bogusuyorum.
Bugün hava pek sıcak onun yüzünden ateş basıyor ve rahatsiz ediyor.
Benim bi sorum oluceeek ameliyat olan bilge hatunlara..
Benim bu tamponlar ne zaman çıkacak?
Yüzümdeki sislikler hafif morartilar normal mi?
Tv telefonla uğraşınca gözlerim ağrıyor varmi alternatif fikirler?
1 hafta sonra tamponlar çıkıyor. Şişlik, morluk çok normal, ben estetik olmamıştım ama burnumdan ameliyat olmuştum. Tenim hassas oldupu için o morluklar boynuma kadar inmişti. Sonrasında burnun tam manasıyla kendine gelmesi (bende öyle olmuştu en azından, bu genel birşey mi bilmiyorum) 5 seneyi bulmuştu. Burnumun üzerinde belli bir noktaya değdiğimde pek hissedemiyordum. 5 sene sonra hissetmeye başladım :) Geçmiş olsun.

Ayy okuyunca anılarım geldi gözümün önüne😊açık operasyon oldum ben.
Yanlış hatırlamıyorsam tamponlar 6. Gün mü ne alınmıştı. Hatta 11 günlükken sadece atelle tek başıma 4 saatlik otobüs yolculuğu yaptım. Morluklarım ciddi oranda bitmiş, sarılık kalmıştı biraz. Şişliklerim de hiç yok denecek kadar azdı. Tabi burnum hariç. Bu süreçte benim en büyük yardımcım okyanus suyu ve arnica krem olmuştu. Arnica krem gerçekten şişlik ve morlukta çok etkili. Okyanus suyu da resmen nefes almamı sağlıyordu. Markasını hatırlamıyorum ama ameliyat sonrası için olan bir okyanus suyu kullanmıştım. Bu arada doktor masaj önerecektir. Sakın ihmal etme. Ben biraz ihmal ettim ve şu an çok pişmanım. Ayrıca uzuuun bir süre burnun sana ait değilmiş gibi gelebilir his olarak😁😁

Yani ilk 3-4 hafta koku alamaz çünkü yara , kan içinde kalıyor tikaniyor burun ..
Ondan sonrası çok rahat nefes alabilir , koku alabilir ..
Ben kendim burun ameliyatı olmadım ancak olanlar eskisi gibi koku alamıyorum diyor. Onlardan duydum aslında.
Koku duyusu köreliyormuş

Burnun kendine gelmesi 1 yıl .Tampon cikmasi 5-7 gün .Tampon sonrası minik bantin cikmasi 5-7 gün .Bant sonrası buruna masaj 1 ay .Şişliklerin inmesi 15 gün .Kesinlikle güneşe maruz kalmayın morluklar geçene kadar zira kalıcı hale gelir.Burun üstü sivilcelenme 6 ay oldu hala geçmedi bende :) :) benim sürecim bu şekilde oldu tabi doktor kontrolü çok şık yapıldı .Son olarak tuzlu gıda yeme ödemin inmesi daha kolay oluyor .

Hey sisler hellööö❤
Burun estetiği ameliyatı oldum ben🤪
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Karmakarisik duygularla bogusuyorum.
Bugün hava pek sıcak onun yüzünden ateş basıyor ve rahatsiz ediyor.
Benim bi sorum oluceeek ameliyat olan bilge hatunlara..
Benim bu tamponlar ne zaman çıkacak?
Yüzümdeki sislikler hafif morartilar normal mi?
Tv telefonla uğraşınca gözlerim ağrıyor varmi alternatif fikirler?
merhaba, sahruz beyin sosyal medyasında sanırım sizin post op. paylaşımınız var, 30 eylül olmalı , cilt tipiniz bana çok benziyor, açık renk, morarma ve kanamaya çok meyilliyim, çok zor oldu mu sonraki süreç? yukarıda bahsettiklerinizin dışında? ben de aynı dr a olmayı planlıyorum, çok geçmiş olsun,

Back
X