Bacım Allaha tevekkül et zor bi süreç ama dayanılmaz degil ben olduysam herkes olur diyenler var ya ben onlardanim düşünGecmıs olsun tabı yenı burnunuz hayırlı ugurluda olsun. 1 haftada normale donuyormus sanırım youtbeda burun estetıgı seruvenım dıye vıdeolar vloglar var. Acımıyo mu yabends yaptırmak ıstıyorum ama fıyatlat nasıl devlette yaparlarmı. Bırde kımısı burnum 1 ay somra düştü dıye yorum yapmıstı bıyerde o nasıl olıyor korktum acıkcası
Hey sisler hellööö❤
Burun estetiği ameliyatı oldum ben
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Karmakarisik duygularla bogusuyorum.
Bugün hava pek sıcak onun yüzünden ateş basıyor ve rahatsiz ediyor.
Benim bi sorum oluceeek ameliyat olan bilge hatunlara..
Benim bu tamponlar ne zaman çıkacak?
Yüzümdeki sislikler hafif morartilar normal mi?
Tv telefonla uğraşınca gözlerim ağrıyor varmi alternatif fikirler?
Fıyat belırtebılıyor musunz peki on bın falan duydum vlog cekenler oyle fıyat vermis hepBacım Allaha tevekkül et zor bi süreç ama dayanılmaz degil ben olduysam herkes olur diyenler var ya ben onlardanim düşündevlette asla olma bunu bilir bunu soylerim
Hey sisler hellööö❤
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Sor tabi araştır sacma gelen soruları bile sorun.. beni tatmin edemeyen doktor alanında fostur sonuçta ben hastayim bilmeliyim emin olmalıyım. Sahruz beySoruya soruyla karşılık vermek gibi olacak ama kime ameliyat oldunuz
Gözlerim kapanacak kadar olmadi ama şişlik ve morluklarim var vallaYaklaşık 1 ay önce burun estetiği oldum. Tamponlar 5.gun çıktı. Hem tampon hem de burnumun üstündeki bantı çıkardı doktor. Benim yüzüm çok şişti. Öyle oldu ki gözlerim kapandı. 3.gün şişliklerin yarısı indi. Morarma da aynı şekilde. 1 haftaya her şey geçmişti. Okula gitmeye baslamistim
Estetik denirse adına yapıyor yakınım olduBen 2.ameliyati oldum 5 ay önce .
1 hafta durdu tampon burnumda valla eziyet idi ..
2.ameliyatta fos çıktı bidaha tövbe..
Çok geçmiş olsun .
Birde devlet hastanesi estetik yapmıyor zaten
Şanslısın mutlu olTürk halkının burun yapısı genelde bozuk ben hariç:)
Gözlerim kapanacak kadar olmadi ama şişlik ve morluklarim var vallaonların bir zararı yok sadece gorile benziyor insan bi hafta sonra çağırdı .. Hava sıcak iki gündür sıkışma oluyor onun dışında problem yok
Arnica 'nın jeli degilde kremini verdiler oda iyi başarılı morluklar umrumda değil nefes alamamak birde burunda grip olunca hani bir tıkanıklık olurya öyle bir durum var oda beni rahatsız ediyor uyutmuyorMorluklara arnica jel surebilirsin. Daha çabuk geçiriyor. Bir araştır istersen
Ne yonden begenmediniz 2.ameliyati kaca oldunuzBen 2.ameliyati oldum 5 ay önce .
1 hafta durdu tampon burnumda valla eziyet idi ..
2.ameliyatta fos çıktı bidaha tövbe..
Çok geçmiş olsun .
Birde devlet hastanesi estetik yapmıyor zaten
Valla bi yakınım burun ameliyatı sonrası eve bi kamyon dayak yemiş gibi gelmişti.Hey sisler hellööö❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?