Burun (rinoplasti) ve Meme büyütme operasyonu ve süreç deneyimim

merhabaaa
meme ameliyatı için ne kadar ödeme yaptınız acaba ozelden ıletısım kurabılır mıyızz

Merhaba oldunuz mu acaba olduysanız nerde ve kaça oldunuz memnunmusunuz

Burnunuzun son hali nasıl acaba ucundaki sislik biraz daha indi mi kaçıncı aydasınız benim de 3.ayım bitti ama ucu cok şiş yanlarda gamze gibi çiz oldu 3.aydan sonra burnu güzellesen var mıdır

Çok Çok geçmiş olsun atlattın bitti ne güzel darısı bana :) bende hem meme küçültme hem de burun ameliyatı olmak istiyorum Gazi hastanesinde randevu aldım ikisini aynı anda yapamayacaklarını söylediler biraz araştırdım yine gazi hastanesinde ikili üçlü ameliyat yapan öğretim üyesinden randevu almaya karar verdim :) kararlıyım ikisini aynı anda olacağım çok zor olur yapma diyorlar ama ayrı ayrı çekmekten se ikisi birden çıksın aradan istiyorum

Kalin derili burun ne demek tam anlamadim? Benim derim ince ama burun ucumda cok fazla kikirdak doku var o da burnumun ucunu sisman yapiyor ve ortalamanin ustunde buyuk gorunuyor burnum bu sebeple. Sizin burnunuz benim gibi gorunmuyor. Benimki kalin derili mi oluyor simdi?

Göğüs etrafınızda Morarmalarınız oldu mu ? Bende ameliyat olalı 5 gün oldu sağ tarafımda fazlasıyla bir morarma var.

Ameliyatın 5. ayını geride bıraktım bu postun ilk mesajına editler yapıyorum alt kısma. sürece başlayacaklara fikir verebilir.
Maşallah da diyin lütfen ben de çok beğeniyorum yeni halini. Nostril kullanmam gerekiyor bu şekilde pürüzler dışında süreç gayet güzel gidiyor. Ameliyatımı Ekrem Keskin yaptı. ben kendisinden ameliyat sonrası süreçteki tutumundan dolayı da memnunum.
memenin birinde izler baya kayboldu ancak öteki memede izler hala gözle görülür şekilde. haftada iki kez vitamin c içiyorum. jel kullanım bitti ameliyat izleri için.
yeni fotoğraflar ekledim. yorumlarınızı merak ediyorum. ben beğeniyorum burnumu maşallah.

Eklentiler

• 2 ay.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 389
  • 5.ay.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 383
Çok güzel olmuş
Güle güle kullanın
Öncelikle çok geçmiş olsun yazınızı hiç sıkılmadan zevkle okudum çok güzel anlatmışsınız
Öncelikle çok geçmiş olsun kombine ameliyat bide uzun sürmüş cesaretinizi tebrik ediyorum. Çok güzel anlatmışsınız herşeyi inanın hiç sıkılmadan zevkle okudum. En çok ta sigara konusunu kendime dert ediyordum doktorum bana 1 ay önceden birakmalisin dedi demesi kolay günde 1.5 paket içiyorum ben bırakamadım tabii ama 1 pakete düşürdüm bu arada ameliyatım 29 Ağustos ta olacak gün sayıyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum sizin yazdıklarınızı okuyunca birazcık rahatladım ve aydinlandim bende yakinda hayallerime kavusucam ve burdan deneyimimi paylasicam

Siz ne kadar sigara iciyordunuz ve hiç mi birakmadiniz

merhaba çok güzel yazmışsınız çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun tüm bu süreç totalde ne kadara mâl oldu size acaba?

Benim burun da ayni önden kalın yüksek bir burnum var. Ayni operasyona ihtiyacim var galiba. Instagramina bakabilirmiyim

Çok çok güzel olmuş burnunuz. Okudukça allahtan doğuştan estetikli burnum var diyorum ama dert biter mi... hep küçük memelerim vardı. Doğumdan sonra emzirmeyle birlikte aşağı indi sarktı küçük olmasına rağmen. Muhtemelen emzirme dönemi sonrası daha da kötü olur.. İlerde buna ayıracak bütçem olsa bile sanırım cesaretim olmaz. Yaptıranların cesaretlerini kutluyorum

Merhaba geçmiş olsun sizede. 29 ağustosta ameliyat olucam demiştiniz.nasıl geçti süreç bizimle paylaşırmısınız,tabii görsellerler birlikte sizde kombine ameliyat mı oldunuz yoksa sadece burun mu?

Çok tatlı olmuş burnunuz maşallah göğüsle beraber yaptırmanız çok iyi olmuş sizin adınıza çok sevindim

Merhaba umarım görür ve cevap verirsin
bende meme büyütme yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışındayım.
ben doğal görünsün ama büyük olsunlar istiyorum ayrık top top durmasın yapaylığı belli olmasın istiyorum bide evliyim eşim dokunduğunda sert top gibi bişi elliyor olmasın doğal meme hissi versin istiyorum. Siz çok tedaylı bir anlatım yapmışsınız Görünüşü hakkındada daha tedaylı olabilir misiniz.
dokunduğunuzda sert yapay bir hismi veriyor yoksa daha yumuşak hamur gibi Bir hismi? dimdik duran iki top gibi mi duruyor yoksa daha doğal rahat gevşek bir görüntsümü var? Birde şuan kaç beden sütyen kullanıyorsunuz? Cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

1.YIL BİTİMİNDE SON DURUM

Burun ucumdaki ödem için 6 ay daha var dedi doktor. Ödemli kısımlar pamukla temizlerken pamuğun rengi sarımtırak oluyor oradan anlıyoruz. Son birkaç aya kadar hafta hafta çektiğim fotoğraflarda değişimi görebiliyordum.

Burun durumu: nefes almada hiçbir sorunum yok maşallah. Bir yıl doldu ama ben kulak çöpü ile burnu temizleme olayını sevdim hayatımın geri kalanında burun temizliğimi bu şekilde yapacağım sanırım. Burnumun ucundaki top görüntü eski fotoğraflarda kaldı. Üşenmedim ehliyet ve kimlikteki fotoğrafımı değiştirdim. iş ortamım değişti soran olursa söylerdim ama fındık burun denince bana gülümsedim ve henüz soran da olmadı estetik mi diye ben de söylemedim estetik diye.

Birkaç KBB doktoru anladı onun dışında KBB ya da estetik doktor değilse anlaşılmayacak kadar kendi burnum artık. Birkaç doktor arkadaşım da yüzümde çözemedikleri bir değişim olduğunu söylüyorlar Eski fotoğraflara bakıyorum ne eziyet çekmişim ya yeni bir ben oldum, kendime geldim, güzel dediler bana yahu daha ne olsun ameliyattan birkaç ay sonra görüştüğüm kişiler yüzüme bir güzellik geldiğini söylüyorlar neden olabilir diyorum cilt bakımı mı acaba diyorlar bence burnumun yüzüme yakıştığının en büyük işareti <3

Çarpma darbeden korunma güdüsü bir süre sonra yaşam şeklime dönüştü onu gördüm burnuma gelebilecek herhangi bir sıkıntı karşısında reflekslerim çok gelişti. Burnun üstünde oluşabilecek siyah noktalar için sirke ile temizlik yaptım hep ve sıkma yoluna gitmedim hiç.

Nostril retainer ile burun delikleri eşitsizliği sorununu da çözdüm delikler eşit büyüklükte artık ancak sabır taşı gibi bir süreç geçirdim, bazen umutsuzluğa düştüm bazen teselli ettim kendimi : “bu kadar kusur da olsun” dedim. Ve emek sonuç verdi burun deliklerim artık eşit. Nostril i benim kadar uzun süre kullanan olmamıştır herhalde.

1. Yıl doktor kontrolünde 6 ay sonra tamamen inmiş olacak burun ucu ödemin dedi doktor ama bence inecek pek bir şey kalmadı (burnum yağlı deri ve bülloz tipte idi) peki diyorum ama ben inanılmaz memnunum burnumdan.

Memelerin durumu: ameliyattan aylar aylar önce meme kası için sıkı antrenmanlar yapmıştım ve göğüs kası çıkarmıştım. Göğüs kasım ile memelerimi hareket ettirebiliyorum. Sağ meme altındaki ameliyat izi belli belirsiz kaldı eğilip çok dikkatli bakmak gerekiyor, sol meme altındaki ameliyat izini bulunamıyor. Aynı beden aynı bakım ama izi birinde dikkatli bakınca görebiliyorsunuz.

His olarak bir kayıp yok bence. Koşarken doğal meme gibi hareket etmiyor / ivmelenmiyor, estetikli bir memeyi buradan ayırt ederim derim. Meme altında kalem koymalık yer yok yani sarkma yok.

Kas altı protez ameliyat sonrası o kadar acı çekmemin karşılığını görüntü olarak aldım diyebilirim sağ meme altındaki izi görmeden memelerime estetik demek imkansız. Yeterli dokunuz yoksa ki benim yoktu oturun göğüs kası çıkarın ve kas altı yaptırın derim kesinlikle. Sütyen takmıyorum, atlet üstüne bluz tamamdır çünkü hızlı hareket halinde ivmelenme olmuyor ve sallanan meme görüntüsü yok. Bu kısım kişiden kişiye değişir bana göre sallanan meme hoşuma gitmiyor, tam doğal gibi olsun derseniz bu sallanmayan meme canınızı sıkabilir. Şöyle düşünelim halay çekerkenki doğal memedeki hareket yok ama minimal düzeyde hareket tabiki var ve bu hareket acı vermiyor. Eğiliyorken hareket ediyorlar ama koşarken doğal memedeki sallanma yok. Bu da aklınıza yapay donuk doğal olmayan görüntü gibi canlanmasın. Gözlemliyorum ve doğallar ile kıyaslarken kendi memelerimde olan ve olmayan şeyleri fark edebiliyorum. Yan yatarken doğal meme gibi hareket ediyor mesela. Yer çekimine meydan okur gibi durmuyor.

(1.yıl yazan iki tane daha fotoğraf ekledim.)

Son editim de 18. Ay kontrolünde olur sanırım.

Eklentiler

• 1.yıl.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 243
  • 1.yıll.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 236
doğal memedeki o yumuşaklık yok, sizin tabirinizle hamur gibi bir his yok ama ele gelen bir yapaylık da yok herhangi bir kasınıza, bacak kasınıza elliyorsunuz gibi düşünün (benim protezim kas altında). regl dönemi meme sertliği gibi düşünün. durduğu yerde ya da yatarken çatal görüntüsü yok, kıyafet ile ancak o çatal görüntüyü sağlayabilirim gibi düşünüyorum. zaten çatal otururken varsa sarkma vardır demek.
ameliyattan sonra kilo da aldım veremiyorum maalesef göğüs altım 80cm'e yaklaştı 75ten 80 bedene geçtim cup olarak da C cup ama sütyen takmıyorum günlük hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…