Merhaba,Burun estetigi dedigimiz olay sadece kikirdak ve kemige yapilan operasyon,deriye yapilacak hicbir sey yok,doktor ne kadar uzman olursa olsun ancak sekil vererek ve buyuterek burnu değiştirebiliyor çok kalın deride. Deri inceltmeyi cogu doktor yapmiyor cunku sonuc vermedigini dusunuyor,deri yine eski formuna dönüyor,ro.accutane vs kullandıran doktorlarda var .Soyle dusunun 100 kilosunuz ve 50 kiloya dustunuz ayni pantolonu giyebilir misiniz ? Hayir.. deri de aynen boyle.Iskelet fazla küçülürse deri bol gelecektir. Memnuniyet bildirmek icin cok erken özellikle kalın deri de 2 3 yil belki de daha fazla sure sonra gercek ortaya cikacaktir.Umarim her şey gönlünüzce olur ve çok çok memnun kalırsınız benim gibi kalın derililer icinde bilgilendirme olsun,yazdıklarım ve bilerek girsinler kalın deri risk biraz
Merhaba, hayır olmadım ama epey doktor görüşü aldım. Kararsizim... doktorlar kendi arasında 2ye ayrıldı olur,olmaz vs. Bu durum beni daha da temkinli yaklaştırdı. 3 doktor kalın derili olmadığımı söyledi diğer 3 doktor ise burun ucunun kesinlikle kalın deri olduğu ve küçülme beklememem gerektiğini söyledi. Ve yaparım diyen doktorlara kesinlikle inanma dediler,onlara olmamam konusunda da uyardilar,olacaksan bizim tayfaya ol diyip doktor adi verenler oldu.. Kafam epey karıştı. Bi tik burnu kuculteyim derken yuz guzelligimden de olmak istemiyorum.Halen araştırıyorumMerhaba,
Bende kalin deriliyim ve revizyon için doktor ariyorum.
siz burun ameliyati oldunuzmu merak ettim, olduysaniz kime oldunuz memnunmusunuz?
Bende doktor görüşleri aldım ama resimlerim üzerinden.Merhaba, hayır olmadım ama epey doktor görüşü aldım. Kararsizim... doktorlar kendi arasında 2ye ayrıldı olur,olmaz vs. Bu durum beni daha da temkinli yaklaştırdı. 3 doktor kalın derili olmadığımı söyledi diğer 3 doktor ise burun ucunun kesinlikle kalın deri olduğu ve küçülme beklememem gerektiğini söyledi. Ve yaparım diyen doktorlara kesinlikle inanma dediler,onlara olmamam konusunda da uyardilar,olacaksan bizim tayfaya ol diyip doktor adi verenler oldu.. Kafam epey karıştı. Bi tik burnu kuculteyim derken yuz guzelligimden de olmak istemiyorum.Halen araştırıyorum
Çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah.nasip olurmu bilmiyorum ama bende istiyorum.umarım yaptırabilirim25 günlük burun
Kime ameliyat olacaksiniz?Çok geçmiş olsun çok guzel olmuş
Benim gibi yeni burun ameliyatı olanaklarla bu detayları paylaşmanız ne güzel (10 günüm kaldı)
Teşekkürler
Yusuf ÖztürkçüKime ameliyat olacaksiniz?
Ne gibi sorunlardan dolayı ameliyat oluyorsunuz, birde bu kaçıncı ameliyatınız?Yusuf Öztürkçü
İlk ameliyatımNe gibi sorunlardan dolayı ameliyat oluyorsunuz, birde bu kaçıncı ameliyatınız?
Profilinize baktım siz de revizyon için doktor arayışındaymışsınız, umarım bu sefer mutlu olursunuzNe gibi sorunlardan dolayı ameliyat oluyorsunuz, birde bu kaçıncı ameliyatınız?
Çok teşekkür ederimGeçmis olsun.
Insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
Doktorun forumda 2 şikayetini okudum ve olan 2 kisi de memnun olmadiklarini bildirmisler,ozellikle revizyona girmiş bir hasta var asla değişiklik olmadığını yazmış,hiçte memnun değildi.Profilinize baktım siz de revizyon için doktor arayışındaymışsınız, umarım bu sefer mutlu olursunuzYusuf bey revizyon ameliyatlarında da çok başarılı, dilerseniz asistani Nur hanımla bir görüşün.Takvimi çok yoğun, mayıs sonuna gün verebiliyorlar bana ama şansıma bir hasta erteleme talep edince onun gününü verdiler.Heyecandan, sevinçten uyuyamıyorum günlerdir Belki size de denk gelebilir böyle bir gün değiştirme durumu
Doktorun forumda 2 şikayetini okudum ve olan 2 kisi de memnun olmadiklarini bildirmisler,ozellikle revizyona girmiş bir hasta var asla değişiklik olmadığını yazmış,hiçte memnun değildi.
Profilimde nerden goruyosunuz?Profilinize baktım siz de revizyon için doktor arayışındaymışsınız, umarım bu sefer mutlu olursunuzYusuf bey revizyon ameliyatlarında da çok başarılı, dilerseniz asistani Nur hanımla bir görüşün.Takvimi çok yoğun, mayıs sonuna gün verebiliyorlar bana ama şansıma bir hasta erteleme talep edince onun gününü verdiler.Heyecandan, sevinçten uyuyamıyorum günlerdir Belki size de denk gelebilir böyle bir gün değiştirme durumu
Ben de eski üye olmama rağmen yeni yeni öğreniyorum sistem arayüzünü, Isme tıklıyorsunuz, sinra medya paylasimi ya da mesajlara tikliyorsunuz.Profilimde nerden goruyosunuz?
Kapalı olması lazım
Ben hakkında kötü bir yorum okumadım duymadım. Hep iyi duyumlar aldim.Meslekdaşlarından dahi Yusuf beye ameliyat olanlar var. Siz yeni üyeymişsiniz.Doktorun forumda 2 şikayetini okudum ve olan 2 kisi de memnun olmadiklarini bildirmisler,ozellikle revizyona girmiş bir hasta var asla değişiklik olmadığını yazmış,hiçte memnun değildi.
Merak etmeyin fake yorumu ayırt edip, edemeyecek durumdayım,yeni üye olsamda sık sık takipteyim, ayrıca hakkında olumsuz yorum da olabilir, her doktorun olumsuz yorumu var,her doktorun revizyonu da cikabilir. Buna Teoman Doğan,Süreyya Seneldir dahil ki bu kişiler bu işte master kabul edilen kişiler eğitim veriyorlar. Okuduğum yorumlar kişilerin magduriyetini bildirdiği gayet saygı çerçevesinde olan yorumlardı, eski üye olupta doktorun asistanı olan,doktoru öven kişilerde olabilir..bu doktora ameliyat olupta beğenmeyen çıkabilir ve cikmista siz neden yorumlarin fake oldugunu düşünüyorsunuz :)Ben hakkında kötü bir yorum okumadım duymadım. Hep iyi duyumlar aldim.Meslekdaşlarından dahi Yusuf beye ameliyat olanlar var. Siz yeni üyeymişsiniz.
Zaman zaman doktorların asistanlarının fake hesaplarla kimi yorumlarına şahit olacaksınızdır. Yorumu yazanın profiline bakın lütfen. Ben 10 yıllık üyeyim,
Olabilir tabi, herkesi memnun etmek çok zor ! Yüzde yüz başarılı insan bulmak zor..Merak etmeyin fake yorumu ayırt edip, edemeyecek durumdayım,yeni üye olsamda sık sık takipteyim, ayrıca hakkında olumsuz yorum da olabilir, her doktorun olumsuz yorumu var,her doktorun revizyonu da cikabilir. Buna Teoman Doğan,Süreyya Seneldir dahil ki bu kişiler bu işte master kabul edilen kişiler eğitim veriyorlar. Okuduğum yorumlar kişilerin magduriyetini bildirdiği gayet saygı çerçevesinde olan yorumlardı, eski üye olupta doktorun asistanı olan,doktoru öven kişilerde olabilir..bu doktora ameliyat olupta beğenmeyen çıkabilir ve cikmista siz neden yorumlarin fake oldugunu düşünüyorsunuz :)