• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun revizyonu zorluğu?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
30
kızlar ben burnumu beğenmediğim için kalın derili olduğumdan ilk ameliyatımda küçülmedi yandan güzel ama uzun önden kötü bu pazartesi aynı doktora ameliyat olucam. Revizyon olanlar yardımcı olabilri mi her yerde zor diyorlar önceki ameliyat kadar şişlikler oluyor mu? Yine 6 ayda mı şekle giriyor? 2 hafta içinde okuluma dönebilir miyim? Acısı daha fazla mı oluyor?

Revizyona sahiden çok mu ihtiyacın var? Yani bir daha o sıkıntılı zamanları geçirme bence. 6ay 1 yıl arasında bile farklar görülüyor. Rinoplasti üstünden ne kadar zaman geçti?

Yapılacak işleme bağlı tabi ama benimde burun sırtı için revizyonum oldu. Sonrası sürecim çok rahat geçmişti. Genelde de çok işlem yapılmadığı için daha hafif atlatılıyor. Evet yine burun ödem aldığı için süreçler aynı oluyor. Şimdiden geçmiş olsun, umarım sonuç istediğin gibi olur.

Yapılacak işleme bağlı tabi ama benimde burun sırtı için revizyonum oldu. Sonrası sürecim çok rahat geçmişti. Genelde de çok işlem yapılmadığı için daha hafif atlatılıyor. Evet yine burun ödem aldığı için süreçler aynı oluyor. Şimdiden geçmiş olsun, umarım sonuç istediğin gibi olur.
Yine 1 yılda mı oturdu 2 seneyi buldu mu?

Yine 1 yılda mı oturdu 2 seneyi buldu mu?
5. aydayım henüz o vakitlere erişemedim. Ama yine ödemli oluyor. İlk ameliyatından sonra burnun ne zaman oturduysa yine onu göze al. Revizyonun farkı sadece ağrı sızı ilk ameliyat kadar olmuyor.

5. aydayım henüz o vakitlere erişemedim. Ama yine ödemli oluyor. İlk ameliyatından sonra burnun ne zaman oturduysa yine onu göze al. Revizyonun farkı sadece ağrı sızı ilk ameliyat kadar olmuyor.
Teşekkür ederim baya bir korkuyorum da her yerde daha zor yazılmış

Teşekkür ederim baya bir korkuyorum da her yerde daha zor yazılmış
Rica ederim. Ama kendini korkutma. Benimde revizyon olmadan önce duyduklarım korkutucuydu ama kulak asmadım. Acı eşiklerimiz farklı, deneyimlerimiz farklı olabiliyor. İnşallah rahat atlatırsın, güzel tatlış burnun olur.

kızlar ben burnumu beğenmediğim için kalın derili olduğumdan ilk ameliyatımda küçülmedi yandan güzel ama uzun önden kötü bu pazartesi aynı doktora ameliyat olucam. Revizyon olanlar yardımcı olabilri mi her yerde zor diyorlar önceki ameliyat kadar şişlikler oluyor mu? Yine 6 ayda mı şekle giriyor? 2 hafta içinde okuluma dönebilir miyim? Acısı daha fazla mı oluyor?
Ne yaptınız revizyon oldunuz mu ilk ameliyat kim yaptı

Merhaba, çok geçmiş olsun, benimde burun sırtımda problem var, hangi doktora ameliyat oldunuz, bilgi verirseniz çok sevinirim

Burun sırtından revizyon oldum demişsiniz, tam olarak ne şikayetiniz vardı? Nasıl bir işlem yapıldı? Benim de burun sırtına revizyon yaptırma ihtimalim var, o yüzden merak ettim.

Merhaba, benimde burun sırtında sorun var, aksı hafif eğri ve biraz çöküntü var, sizin sorununuz neysi ve süreciniz nasıl geçti, bilgi verirseniz çok sevinirm

Ben de burun estetiği olduğumda ilk başlarda memnundum şimdi çökme oldu hafiften

Revizyon yaptırıcam korkuyorum,keşke hiç yaptırmasaydım.

Back