Bebek Beslenmesi burun pompası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meltem82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
23
0
86
İstanbul
herkese selamlar,
bebegim bir aylık oldu sürekli burnu tıkanıyor, burnunu temizlemek için doktor damla verdi. onu damlatıyorum ama arkasından pompa ile temizlememi söyledi.eczaneden pompa aldım ama burnunu temizlemiyor. bana önereceğiniz bir yöntem yada bir pompa markası-çeşidi var mı?
:çok üzgünüm:

canım annemin tekniği yani eskilerin yolu.: tülbendi ıslat canım ucunu iyice kıvır burnuna girecek kadar ve burnunun içine kıvrıkken sok ters yönde çevir tüm sümükler gelio.Pompayı ben de kullanamadım.

canım geçmiş olsun bende pompayla çok çok rahat ettim sanırım kullanımıyla ilgili birazda cihicco nun burun aspiratörünü kullanıyorum gayet güzel çekiyo pompaya dışarda basıyosun içeri doğru girip bırakıyosun bir kaç denemeden sonra ne varsa çıkarıyo

kızlar bende pompa kullanmadım hiç,kızımın burnu tıkanıyo benimde.serumu kullanıyorum,ceyrem bende hafifden tülbentin ucuyla alıyorum,yapışıyor zaten hemen geliyor.
ben bişi sorcam fizyolojik serumun 24 saati var,peki nekadar süreli sıkmalıyız o zaman süreci içinde.ben açıyorum hep çöpe atıyorum

ilkim fizyolojik serumu bizim çocuk doktorumuz eğer ağzını kapalı tutarsan yani kendi kapağı ile 2 gün kullanabilirsin demişti bende gerektiğinde günde 4 kez falan 3 er damla döküyorum tabi yinede bitmiyo ama aspiratörden acayip memnunum benim oğlan biraz bağırıyo ama rahat ediyo sonra bişey sorucam sizin bebeklerdede boğazında bazı kusmalardan sonra hırıltı oluyomu

yardımlarınız için teşekkürler.
göğsümün uç kısımlarına doğru bir sertlik oluştu. hafif bastırınca canım acıyor.doktora gideceğim ama neden olduğu konusunda bilginiz var mı?

sütle alakalı bişeydir meltem bazen benimkide sertyumrular oluyo ama oğlan emince geçiyo yumusuyo

Merhaba ben de burun pompalarıyla temizleyemedim kızımın burnunu hatta geniz akıntısı göğsünde balgam yaptı. Ben çareyi nazal aspiratörde buldum. Anne nefesiyle çekiyor. Burunla arasında filtre ve bir serum hortumu var. Kutusunun üzerinde otri bebe yazıyor. Umarım size de faydası olur kızlar.

ben de pompayla temizliyorum kızlar baya güzel çekiyo markası wee..yalnız fizyolojik serumu ben hemen atmıyorum yaa dogru ya hiç düşünmemiştim bozulabilme ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…