• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARI

azoooo

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
63
5
286
34
İstanbul
Arkadaşlar burun ameliyatı olanlardan rica etsem öncesi ve sonrası fotolarını doktorları ve verdikleri ücretleri paylaşabilirmisiniz

Doç.Dr salih aydın 5000 civarı :)

Eklentiler

• IMG_2017-09-21_12-24-32.JPG
    IMG_2017-09-21_12-24-32.JPG
    39,1 KB · Görüntüleme: 2.269
Cok guzel bir konu olmus. Katkida bulunanlara tesekkurler. Inanin benim gibi yillardir korkan cekinen, uzun surede izlerden kurtulamam dusuncesiyle ameliyat icin adim atamayanlara cok yardimci oluyorsunuz. Yan profilden genelde guzel gorunuyor ama onden de onemli. Rica etsem onden fotolarinizi da paylasabilirmisiniz?

Eskisi bir tane o da doktordan aldım :)
Görmek istemediğim eski burnum en başta ...
Ameliyat olacaklara doktorunuzu iyi seçin
Herkese sağlıklı nefes alan güzel burunlar :)

Eklentiler

• 05056EAA-0F04-4652-BA32-F4CF9522C845.jpeg
    05056EAA-0F04-4652-BA32-F4CF9522C845.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 1.352
Cok tesekkurler. gercekten bu konuda her acidan eski hal yeni hal resimleri, dr ismi, kullandigi teknik, fiyat, ne kadar surede banttan vs. kurtulup insanlarin anlamayacagi hale gelindigi bilgileri kilit konular. Bunlari belirterek yapilan paylasimlar tam fayda sagliyor. Herkese saglik dolu gunler dilerim.

Son düzenleme:
Cok guzel bir konu olmus. Katkida bulunanlara tesekkurler. Inanin benim gibi yillardir korkan cekinen, uzun surede izlerden kurtulamam dusuncesiyle ameliyat icin adim atamayanlara cok yardimci oluyorsunuz. Yan profilden genelde guzel gorunuyor ama onden de onemli. Rica etsem onden fotolarinizi da paylasabilirmisiniz?
elifmay merhaba
Bende ameliyat oldum , 1 hafta en cok sorunlu kisim, sonrasi daha rahat
Bence gercek anlamda sorun yaşıyorsa kişi, ameliyat olmali,

Cok tesekkurler. gercekten bu konuda her acidan eski hal yeni hal resimleri, dr ismi, kullandigi teknik, fiyat, ne kadar surede banttan vs. kurtulup insanlarin anlamayacagi hale gelindigi bilgileri kilit konular. Bunlari belirterek yapilan paylasimlar tam fayda sagliyor. Herkese saglik dolu gunler dilerim.

Eklentiler

• IMG_20171114_100048.jpg
    IMG_20171114_100048.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 749
Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor :-) yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. istanbulda medient hastanesinde şahruz beye ameliyat oldum nakit 5000 tlye. oldukça ilgili güler yüzlü bır doktor ve net şekilde herşeyi açıklıyor.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 710
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 670
  • 3.jpg
    3.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 689
  • 4.jpg
    4.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 651
  • 5.jpg
    5.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 705
  • 6.jpg
    6.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 704
  • 7.jpg
    7.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 654
  • 8.jpg
    8.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 662
  • 9.jpg
    9.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 657
  • 10.jpg
    10.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 673
Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor :-) yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. istanbulda medient hastanesinde şahruz beye ameliyat oldum nakit 5000 tlye. oldukça ilgili güler yüzlü bır doktor ve net şekilde herşeyi açıklıyor.

Çok güzel açıklamışsiniz resimlerle. Çok sağolun. Burnunuz da okadar yüzünüze yakışan doğal bir burun olmus ki. Hiç kotu bişey olmaması ve hep daha iyiye gitmesini dilerim.

Çok güzel açıklamışsiniz resimlerle. Çok sağolun. Burnunuz da okadar yüzünüze yakışan doğal bir burun olmus ki. Hiç kotu bişey olmaması ve hep daha iyiye gitmesini dilerim.
çok teşekkürler. doktorla görüşmeye gittiğimde ne istiyorsun dediğinde ne istediği değil ama ne istemediğimi iyi biliyorum böyle kaydırak gibi burun istemiyorum dedim. ifadenin bozulmasını istemiyorsun doğallıktan yanasın anlaşılan dedı evet dedim çizim yaptı ben o çizimi tamam tamda budur dedim ve çizimdeki burunlayım çok şükür şuanda gayet iyi gıdıyor inşallah deformasyonlar olmazda hep iyi gider.

Eklentiler

• 2A5D8FB9-0262-452C-A609-AB9D7A460EA6.jpeg
    2A5D8FB9-0262-452C-A609-AB9D7A460EA6.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 657
  • BAFD8BB2-DED4-49D0-A3BD-C719C179574F.jpeg
    BAFD8BB2-DED4-49D0-A3BD-C719C179574F.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 596
  • E1F047E5-E1D8-4046-9FCA-F6A25EBCFDB6.jpeg
    E1F047E5-E1D8-4046-9FCA-F6A25EBCFDB6.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 611
  • 5EC9C1B0-AB7D-4AEE-B366-ECFEFD9AC3C9.jpeg
    5EC9C1B0-AB7D-4AEE-B366-ECFEFD9AC3C9.jpeg