Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BURUN ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARI
- Konu Sahibi azoooo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Eylül 2017
- 25
- 16
- 3
- 37
Eki Görüntüle 2048585 Eki Görüntüle 2048582 Dr şaban çelebi 6000 tl
Eki Görüntüle 2048585 Eki Görüntüle 2048582 Dr şaban çelebi 6000 tl
Şişlikler indikçe çok daha güzel olucak cnm senın de kalkıklık çok ölçülü olmuşDoğal bir burun olmuşbenim 11.günüm bakalım zaman geçince benimki nasıl olacak çok merak ediyorum Eki Görüntüle 2048782
- 21 Eylül 2017
- 25
- 16
- 3
- 37
İ
Şişlikler indikçe çok daha güzel olucak cnm senın de kalkıklık çok ölçülü olmuş[/QUOTE inşallah aynaya baktığımda başkası gibi :) çok garip
Cok guzel bir konu olmus. Katkida bulunanlara tesekkurler. Inanin benim gibi yillardir korkan cekinen, uzun surede izlerden kurtulamam dusuncesiyle ameliyat icin adim atamayanlara cok yardimci oluyorsunuz. Yan profilden genelde guzel gorunuyor ama onden de onemli. Rica etsem onden fotolarinizi da paylasabilirmisiniz?
Cok tesekkurler. gercekten bu konuda her acidan eski hal yeni hal resimleri, dr ismi, kullandigi teknik, fiyat, ne kadar surede banttan vs. kurtulup insanlarin anlamayacagi hale gelindigi bilgileri kilit konular. Bunlari belirterek yapilan paylasimlar tam fayda sagliyor. Herkese saglik dolu gunler dilerim.
Son düzenleme:
- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
elifmay merhabaCok guzel bir konu olmus. Katkida bulunanlara tesekkurler. Inanin benim gibi yillardir korkan cekinen, uzun surede izlerden kurtulamam dusuncesiyle ameliyat icin adim atamayanlara cok yardimci oluyorsunuz. Yan profilden genelde guzel gorunuyor ama onden de onemli. Rica etsem onden fotolarinizi da paylasabilirmisiniz?
Bende ameliyat oldum , 1 hafta en cok sorunlu kisim, sonrasi daha rahat
Bence gercek anlamda sorun yaşıyorsa kişi, ameliyat olmali,
- 21 Eylül 2017
- 25
- 16
- 3
- 37
Cok tesekkurler. gercekten bu konuda her acidan eski hal yeni hal resimleri, dr ismi, kullandigi teknik, fiyat, ne kadar surede banttan vs. kurtulup insanlarin anlamayacagi hale gelindigi bilgileri kilit konular. Bunlari belirterek yapilan paylasimlar tam fayda sagliyor. Herkese saglik dolu gunler dilerim.
Eklentiler
- 21 Eylül 2017
- 25
- 16
- 3
- 37
- 21 Eylül 2017
- 25
- 16
- 3
- 37
Yanlış bir fotoda attım :) doç.Dr salih aydın Burnum 2 aylık
Yanlış bir fotoda attım :) doç.Dr salih aydın Burnum 2 aylık
Çok tesekkurler. Çok yakışmış yüzünüze. 2 ay için de gayet güzel.
- 15 Ekim 2012
- 169
- 27
- 98
Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. istanbulda medient hastanesinde şahruz beye ameliyat oldum nakit 5000 tlye. oldukça ilgili güler yüzlü bır doktor ve net şekilde herşeyi açıklıyor.
Eklentiler
- 1.jpg48,6 KB · Görüntüleme: 710
- 2.jpg53,7 KB · Görüntüleme: 670
- 3.jpg60,5 KB · Görüntüleme: 689
- 4.jpg52,9 KB · Görüntüleme: 651
- 5.jpg51,1 KB · Görüntüleme: 705
- 6.jpg47,4 KB · Görüntüleme: 704
- 7.jpg46,4 KB · Görüntüleme: 654
- 8.jpg53,8 KB · Görüntüleme: 662
- 9.jpg53,3 KB · Görüntüleme: 657
- 10.jpg55,3 KB · Görüntüleme: 673
Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. istanbulda medient hastanesinde şahruz beye ameliyat oldum nakit 5000 tlye. oldukça ilgili güler yüzlü bır doktor ve net şekilde herşeyi açıklıyor.
Çok güzel açıklamışsiniz resimlerle. Çok sağolun. Burnunuz da okadar yüzünüze yakışan doğal bir burun olmus ki. Hiç kotu bişey olmaması ve hep daha iyiye gitmesini dilerim.
- 15 Ekim 2012
- 169
- 27
- 98
çok teşekkürler. doktorla görüşmeye gittiğimde ne istiyorsun dediğinde ne istediği değil ama ne istemediğimi iyi biliyorum böyle kaydırak gibi burun istemiyorum dedim. ifadenin bozulmasını istemiyorsun doğallıktan yanasın anlaşılan dedı evet dedim çizim yaptı ben o çizimi tamam tamda budur dedim ve çizimdeki burunlayım çok şükür şuanda gayet iyi gıdıyor inşallah deformasyonlar olmazda hep iyi gider.Çok güzel açıklamışsiniz resimlerle. Çok sağolun. Burnunuz da okadar yüzünüze yakışan doğal bir burun olmus ki. Hiç kotu bişey olmaması ve hep daha iyiye gitmesini dilerim.
Arkadaşlar burun ameliyatı olanlardan rica etsem öncesi ve sonrası fotolarını doktorları ve verdikleri ücretleri paylaşabilirmisiniz