- 3 Ekim 2022
- 4
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi elizabeth00
Merhabalar, septorino ameliyatı oldum, 21. günümdeyim, bugün bantlarım cıktı. Burun kök kısmında bir çökme gözlemledim adeta güneş gözlüğü takmışım gibi, düşünceleriniz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin yapısı farklı, moral bozmak istemem ama benimki geçmedi. 10. ayım bitti, biraz azalma var ama hâlâ duruyor. Hatta tam oradaki kemik daha fazla belirmeye başladı bende. Kemer oluştu tekrardan.Merhabalar, septorino ameliyatı oldum, 21. günümdeyim, bugün bantlarım cıktı. Burun kök kısmında bir çökme gözlemledim adeta güneş gözlüğü takmışım gibi, düşünceleriniz nedir?
aşırı moralım bozuk. sizin son hali nasıl oldu gorsek paylaşma sansınız var mı?Herkesin yapısı farklı, moral bozmak istemem ama benimki geçmedi. 10. ayım bitti, biraz azalma var ama hâlâ duruyor. Hatta tam oradaki kemik daha fazla belirmeye başladı bende. Kemer oluştu tekrardan.
Valla benim burnumu boşverin çünkü çok moral bozucu bir süreç yaşıyorum. 2 defa ameliyat oldum, ilk ay bebek gibi olan burnum sonradan kayıyor, kemer çıkıyor. Konu açmıştım fotoğraflarımı yüklemiştim. Geçen gün fotoğraflarımı sildim. Hiç iyi değil benim burnum.aşırı moralım bozuk. sizin son hali nasıl oldu gorsek paylaşma sansınız var mı?
Benim Cuma günü bir yılım bitiyor ama hiç iyileşmiş hissetmiyorum.Burnum hala uyuşuk,kaşlarımı kaldırınca gerilip bir garip oluyor.Gözlük taktığım an rahatsız olmaya başlıyorum.Bir gün normal bir burun olacağından şüphe etmeye başladım.Sürekli dr araştırıyorum ama üçüncüyü kaldırır mı hiç bilmiyorum.Herkesin yapısı farklı, moral bozmak istemem ama benimki geçmedi. 10. ayım bitti, biraz azalma var ama hâlâ duruyor. Hatta tam oradaki kemik daha fazla belirmeye başladı bende. Kemer oluştu tekrardan.
Canım benimki de normal değil. Yani hiç ameliyat olmamış hissi başkalarında geri geliyormuş ama benim öyle değil. Hep korumak zorunda hissediyorum, bir şey çarpmasın diye. Yüzümü yıkarken bile sert, yapay bir burun ucu hissi çok kötü. Ufak bir dokunuş bile rahatsızlık veriyor. Güneş gözlüğü takarken rahatsız oluyorum, maske zaten asla takamıyorum (burun ucuna değdiği için rahatsız bir his veriyor).Benim Cuma günü bir yılım bitiyor ama hiç iyileşmiş hissetmiyorum.Burnum hala uyuşuk,kaşlarımı kaldırınca gerilip bir garip oluyor.Gözlük taktığım an rahatsız olmaya başlıyorum.Bir gün normal bir burun olacağından şüphe etmeye başladım.Sürekli dr araştırıyorum ama üçüncüyü kaldırır mı hiç bilmiyorum.
Sen ne durumdasın? Nasıl hissediyorsun burnunu?
Demek ki az çok aynı hislere sahibiz.Dediğin gibi şekli iyi olsa bu sıkıntıları görmezden gelebilirdim ama şu an aklımın sürekli aynı noktaya gitmesine ve rahatsız olmama neden oluyorlar.Canım benimki de normal değil. Yani hiç ameliyat olmamış hissi başkalarında geri geliyormuş ama benim öyle değil. Hep korumak zorunda hissediyorum, bir şey çarpmasın diye. Yüzümü yıkarken bile sert, yapay bir burun ucu hissi çok kötü. Ufak bir dokunuş bile rahatsızlık veriyor. Güneş gözlüğü takarken rahatsız oluyorum, maske zaten asla takamıyorum (burun ucuna değdiği için rahatsız bir his veriyor).
Şekli zaten asla mutlu etmedi beni. Tek delikten gelen o ekşi koku geçmedi. Bir sürü sorunla kaldım böyle, ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum. Şekli güzel olsa, istediğim gibi olsa yine bunları kafama takmazdım ama o da yok...
Cuma gününden sonra kontrole gitmeyi düşünüyor musun?
Başımıza büyük dert aldık gibime geliyor... Memnun olmayıp konu açanların fotoğraflarına bakıyorum, bir de kendime bakıyorum... Neyse, cümleyi burada bitireyim, bir şey yazmak istemiyorum.Demek ki az çok aynı hislere sahibiz.Dediğin gibi şekli iyi olsa bu sıkıntıları görmezden gelebilirdim ama şu an aklımın sürekli aynı noktaya gitmesine ve rahatsız olmama neden oluyorlar.
Kontrol konusuna gelince daha öncede yazdığım gibi tampon alındıktan sonra hiç kontrole gitmedim ben.Önceki ameliyatım ve revizyon öncesi 8 kez şehirlerarası gidip geldiğim için hemen gelemem tatilde gelirim demiştim ama sonuç beklediğim gibi olmayınca ona da gitmedim.Zaten son yazışmamızda ilkinden daha kötü olduğunu göre göre ‘Kusursuz değil ama daha iyi görünüyor’ şeklinde görüşünü belirtmişti.O doktorun ne söylediği söze ne de yapacağı işe zerre kadar güvenim yok artık.Kontrolden ziyade başka doktorlarla görüşmeye başlayıp bundan sonra ne yapılabilir konusunda fikir almayı planlıyorum …
Bazıları güzel olmuş yazalım diye başlık açıyor diye düşünüyorum.Onlara cevap yazmaya bile gerek görmüyorum açıkçası.Başımıza büyük dert aldık gibime geliyor... Memnun olmayıp konu açanların fotoğraflarına bakıyorum, bir de kendime bakıyorum... Neyse, cümleyi burada bitireyim, bir şey yazmak istemiyorum.