mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 123 Gaziantep 19 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #1 Çeşitli şikayetlerden doktora gittim kızlar :26:burnumun sağ kısmında aşırı bir kemik eğriliği olduğunu öğrendim. Ameliyat olmam gerekiyormuş :18: Babamda aynı ameliyatı oldu ve çok sıkıntılı geçti :26: Sorum şu devlet hastanesınde ucret alınmıyo amelıyat için fakat ben daha çok özel hastane olsun istiyorum. ÖZel hastanede bu işlemi yaptıran arkadaşlar kaç par harcadı.
Çeşitli şikayetlerden doktora gittim kızlar :26:burnumun sağ kısmında aşırı bir kemik eğriliği olduğunu öğrendim. Ameliyat olmam gerekiyormuş :18: Babamda aynı ameliyatı oldu ve çok sıkıntılı geçti :26: Sorum şu devlet hastanesınde ucret alınmıyo amelıyat için fakat ben daha çok özel hastane olsun istiyorum. ÖZel hastanede bu işlemi yaptıran arkadaşlar kaç par harcadı.
N NesliYesim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2012 145 2 48 Zonguldak 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #2 Ameliyatı oldunuz mu, hala yardım istiyor musunuz? :)
angel_askmelegi91 Amin der susarım duam belli duyan belli.... Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 297 48 123 18 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #3 mlkyy .!.: Çeşitli şikayetlerden doktora gittim kızlar :26:burnumun sağ kısmında aşırı bir kemik eğriliği olduğunu öğrendim. Ameliyat olmam gerekiyormuş :18: Babamda aynı ameliyatı oldu ve çok sıkıntılı geçti :26: Sorum şu devlet hastanesınde ucret alınmıyo amelıyat için fakat ben daha çok özel hastane olsun istiyorum. ÖZel hastanede bu işlemi yaptıran arkadaşlar kaç par harcadı. Genişletmek için tıkla... merhaba canım ben yarın oluyorum hem eğrilik hem et ameliyatı özelde 300 tl
mlkyy .!.: Çeşitli şikayetlerden doktora gittim kızlar :26:burnumun sağ kısmında aşırı bir kemik eğriliği olduğunu öğrendim. Ameliyat olmam gerekiyormuş :18: Babamda aynı ameliyatı oldu ve çok sıkıntılı geçti :26: Sorum şu devlet hastanesınde ucret alınmıyo amelıyat için fakat ben daha çok özel hastane olsun istiyorum. ÖZel hastanede bu işlemi yaptıran arkadaşlar kaç par harcadı. Genişletmek için tıkla... merhaba canım ben yarın oluyorum hem eğrilik hem et ameliyatı özelde 300 tl
mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 123 Gaziantep 18 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #4 NesliYesim .!.: Ameliyatı oldunuz mu, hala yardım istiyor musunuz? :) Genişletmek için tıkla... tatlım olmadım kararsız kaldım ve beklemelerdeyım :)) angel_askmelegi91 .!.: merhaba canım ben yarın oluyorum hem eğrilik hem et ameliyatı özelde 300 tl Genişletmek için tıkla... aa sanada cok gecmıs olsun tatlım pek te pahalı degılmiş desene
NesliYesim .!.: Ameliyatı oldunuz mu, hala yardım istiyor musunuz? :) Genişletmek için tıkla... tatlım olmadım kararsız kaldım ve beklemelerdeyım :)) angel_askmelegi91 .!.: merhaba canım ben yarın oluyorum hem eğrilik hem et ameliyatı özelde 300 tl Genişletmek için tıkla... aa sanada cok gecmıs olsun tatlım pek te pahalı degılmiş desene
N NesliYesim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2012 145 2 48 Zonguldak 18 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #5 Bende aynı ameliyatı özelde oldum, fiyat 650 tl idi :)
angel_askmelegi91 Amin der susarım duam belli duyan belli.... Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 297 48 123 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #6 mlkyy .!.: tatlım olmadım kararsız kaldım ve beklemelerdeyım :)) aa sanada cok gecmıs olsun tatlım pek te pahalı degılmiş desene Genişletmek için tıkla... 450 demişlerdi ama sağlık personeli olduğum için indirim istedim 300 olsun dediler bir buçuk hafta oldu şu an sadece kemik ağrısı var hafif ve birde geniz akıntısı var onun dışında çok iyiyim
mlkyy .!.: tatlım olmadım kararsız kaldım ve beklemelerdeyım :)) aa sanada cok gecmıs olsun tatlım pek te pahalı degılmiş desene Genişletmek için tıkla... 450 demişlerdi ama sağlık personeli olduğum için indirim istedim 300 olsun dediler bir buçuk hafta oldu şu an sadece kemik ağrısı var hafif ve birde geniz akıntısı var onun dışında çok iyiyim