Geçmiş olsun.
Aydan aya değişiyor diyorlar ama tam olarak bilmiyorum tabii. Kantaron yağını neden sürüyorsunuz?
Bir de maske takıyor musunuz?
Maske takıyor musunuz? Taktınız mıÖdemler eşit bir şskilde dağılmadığı için öyle gözüküyor olabilir ki ben pek göremdşm.
Ve hani ilk 3 ay burnunuza hiç bir şekilde yorum yapmayın o kadar çok değişiyor ki o ilk halinden eser kalmıyor.
Ben 7.ay gibi burnumun görüntüsüne alıştım artık yüzümle uyumlu hale geldi.
Size ödemlerin çabuk inmesi için hirudoid forte jel i tavsiye ederim. Hafifçe bastırmadan masaj yaparak uygulayın
Birde yüzümde asimetri olduğu için farklı görünüyor yan profiller sizde de öyle bir durum var sanki
Evet takıyorum ama kenarlarına ip bağlayarak ya da aparat kullanarak baskı yapmasın sonuçtaMaske takıyor musunuz? Taktınız mı
Aslında benim de çok bariz belli bir taraf bombeli diğer taraf düz duruyor bakan herkes farketti diyebilirim:) foto da çok net çıkmamış gibi sanki.Sizinkisi yine iyi bu arada. :) benim bir taraf baya asagida duruyor.
Si ne durumdasınız?Ben bir fark göremedim
Si ne durumdasınız?Ben bir fark göremedim
Boyle bakinca sag taraf biraz daha asagida gibi ama sizinki cok cok dikkat etmedikce fark edilmiyor. İciniz rahat olsun. :)
Boyle bakinca sag taraf biraz daha asagida gibi ama sizinki cok cok dikkat etmedikce fark edilmiyor. İciniz rahat olsun. :)
Doktorların sanırım önden foto çok fazla paylaşmamasının sebebi bu :) yandan bir çok burun çok güzel duruyor fakat önemli olan önden olan görüntü.
En korktuğum şey başıma geldi :) siz doktorunuzla görüştünüz mü bu sorun ile ilgili? Benim bugün randevumu iptal ettiler yarın görüşücem büyük ihtimalle hala ödem var diyecek
Doktorların sanırım önden foto çok fazla paylaşmamasının sebebi bu :) yandan bir çok burun çok güzel duruyor fakat önemli olan önden olan görüntü.
En korktuğum şey başıma geldi :) siz doktorunuzla görüştünüz mü bu sorun ile ilgili? Benim bugün randevumu iptal ettiler yarın görüşücem büyük ihtimalle hala ödem var diyecek
Ayneen oyle, odem denildi.Doktorların sanırım önden foto çok fazla paylaşmamasının sebebi bu :) yandan bir çok burun çok güzel duruyor fakat önemli olan önden olan görüntü.
Merhaba bende de aynı sorun var şuan sizinki gibi çok değil ama azıcık bi taraf daha aşağıya doğru siz n’aptınız düzeldi mi merak ettim benim çok moralim bozuk cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?