Burun kanatlari ve deliklerinde orantisizlik

merhabalar arkadaşlar ameliyatımın üzerinden bir ay yeni geçti deliklerimde bariz orantısızlık var kimi arkadaşlar geçeceğini kimisi de aynı kalacağını yazmış.benimki gibi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim

Eklentiler

• image.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 742
Bu durumda degisebilir burun delikleri sizinkine benzer fotolar gördüm 3. Aya dogru cok daha toparlamislardi. Hemen panik yapmayin.

teşekkür ederim sıkıntılı bir süreç insan neye kime inanacağını bilemiyor sanırım en iyisi aynalara bakmamak

teşekkür ederim sıkıntılı bir süreç insan neye kime inanacağını bilemiyor sanırım en iyisi aynalara bakmamak
Cok incelemeyin bu sürecte psikolojinizi ciddi manada etkiliyor rahat olun hepimiz yasadik yasiyoruz bunlari. 6 aylik bir sürec var beklememiz gereken.

Can'ım benim 1 ay 10 gün oldu önceden daha belirgindi ödem yayıldıkça daha doğrusu Zaman geçtikçe düzelmeye başladı .dediğin gibi bazılarının ki düzeliyor bazılarının ki düzelmiyor.düzelmeyenlerinki bence kıkırdak fazla yada yanlış yerden alınmasıyla alakalı .

çok teşekkür ederim umarım benimki de düzelenlerden olur

Canim bende ayni sorun var burun kanatlarimdan biri aşağıda öbürü normal çökmüş gibi duruyo revizyon düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası

Canim bende ayni sorun var burun kanatlarimdan biri aşağıda öbürü normal çökmüş gibi duruyo revizyon düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası
Bende ki sürec ilk bir ay iki kanat ve burun deligi esitti sonra sag taraf inmeye basladi asagi dogru sol taraf yukarida kaldi. Simdi 3. ay bitti 4. ayin icindeyim yukarida kalan kisimda yavas yavas inmeye basladi. Burun deliklerinde farklilik var fakat bunu ben inceledigimde fark ediyorum. 6 aydan önce oturmayacak bunu net olarak anladim. Tabi bir de şu var burnun dogal yapisindaki asimetriler yüzde yüz cözülemiyor. Ne kadar gecti ameliyatinizin üzerinden?

Benim iki sene oldu biraz bekle bence daha çok erken senin

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olalı bir ay oldu burun deliklerim bariz yamuk ameliyattan öncede yamuktu bir değişiklik yok dorktorumdan yana şanssız çıktım Adama watsappdan iki sadece iki kere soru sordum 6 ay sonra geçer falan deyip baştan atar gibi cevaplar verdi ve beni watsappdan engellemiş yaptığı harekete çok şaşırdım ve sinirlendim biz onca paralar verip düzgün simetrik bir burun görmek isterken yamuk yumuk bir burunla karşılaşmak sinir boZucu 6 ay sonra yamukluk devam ederse düzeltmek için tekrar ücret alacaklar tahminimce bildiğiniz enayi yerine konuluyoruz

Burun deliklerinde yamukluk farklilik en cok gorulen seymis burun ameliyatlarinda ve odemden kaynakli oluyormus benimde oyle ama burnumu genel anlamda cok begendigim icin deliklere takilmiyorum daha 11.gunum
Senin doktor ayib etmis harbiden

Bakda gor ikinci ayina kadar ne kadar degisicek benimkisi dahada kotuydu

Dert etme aynisi bendede oldu simdi doktora gorunmeye korkuyorum cok guzel oldu o yamukluklar odemden daha cok sis burnun 2 ayindan sonra cok degisiyo dediydi dersin

Merhaba,
Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve durumum aynı sizin yazdığımız gibi.. sizin nasıl oldu düzeldi mi? İkinci ameliyatı oldunuz mu cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Benim de burun deliklerim farklı duruyor. Yalnız deliklerin boyutundan değil, burnumdaki eğrilikten dolayı... Belki sizin ödemdendir. Bekleyin derim.

Merhaba özelden foto atabilir misiniz? Bende size gönderirim konuşalım bu durum çok canımı sıkıyor
merhaba, fotoğraf paylaşmıyorum. hem konuşsak ne faydası var. doğru dürüst bir doktor araştırması yapıp iyi bir doktor bulsaydık bu şekilde canımız sıkılmaz, paramız boşa gitmezdi. bir doktorla görüşün. ben 2. ameliyat için hala farklı doktorlarla görüşüp fikir alıyorum. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…