• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanatlari ve deliklerinde orantisizlik

Edyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
418
491
18
Kizlar aranizda daha önce ameliyat olmus olup burun kanatlarinda esitsizlik olusan, burun delikleri farkli yönlere bakan var mi? Biri asagida biri yukari da gibi yani. Ve bunun icin yeniden ameliyat olup sorunu hallolan ya da olmayanlar bilgilendirme yapabilir mi?
Tipplasti olanlar varsa onlardan da bilgi rica edecegim..

Foto koyarsan daha net bir şey yazabilirim. Ama bende de aynı sorun vardı gün geçtikçe azalıyor farklılık bir tarafım mesela daha şiş ve ödemliydi benim ki halen öyle ufaktan toplanmaya başladı Zaman'la düzelir diye umut ediyorum ne kadar süre oldu ameliyat olalı. @Edyy y

image.jpeg
Benim sag delik aol delikten küçük olmus ilk hafta bitti doktorum kapalı teknik oldugum için orada dikiş oldugunu onların kaynadıgını söledi benden oraya masaj yapmamı rica etti şimdi pecete sardım ve o deliğe soktum azcık genişlesin die ;)))) işe yarar umarım :)))

Eki Görüntüle 1860449 Benim sag delik aol delikten küçük olmus ilk hafta bitti doktorum kapalı teknik oldugum için orada dikiş oldugunu onların kaynadıgını söledi benden oraya masaj yapmamı rica etti şimdi pecete sardım ve o deliğe soktum azcık genişlesin die :KK66:))) işe yarar umarım :)))
Daha çok yeni bırak 2 ay geçsin daha ne orantısızlıklar olacak Can'ım ooooo.6 ay bekleyeceksin sonra :DDD

Kedi şeyini görmüş olayına girdim :)))) korkuyorum yaa ben hassasım bu konularda takıntılıyım
Bende çok takıntılıyımdır ama burnu yapılan herkesin deliklerde eşitsizlikler var sebebide ödemlerin farklı dengesiz ilerlemesi.buruun 3 .ayda %65 6.ayda %95 oturuyor o yüzden sabretmem lazım bide o bant çıkınca dahada şişiyor sonra inmeye başlıyor :)

Bende çok takıntılıyımdır ama burnu yapılan herkesin deliklerde eşitsizlikler var sebebide ödemlerin farklı dengesiz ilerlemesi.buruun 3 .ayda %65 6.ayda %95 oturuyor o yüzden sabretmem lazım bide o bant çıkınca dahada şişiyor sonra inmeye başlıyor :)
Banttan sonraki şişlik kac güne iner ondan korkuyorum işe baslamadan insin istiyorum doktorumda bant ne kadar kalsa o kadar ii dedi napsam sizde kac gun kaldı

Banttan sonraki şişlik kac güne iner ondan korkuyorum işe baslamadan insin istiyorum doktorumda bant ne kadar kalsa o kadar ii dedi napsam sizde kac gun kaldı
Ben ince derili olmama rağmen 1 hafta sürdü sonra indi tekrar şişti biraz sonra indi böyle devam ediyor yarın 1 ay olacak

benim ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti. burnum aşağıdan bakılınca sağa eğimli. çok korudumsa da darbe aldım. ama benim ameliyat sonrasında da eşit değildi. eski burnumdan iyidir.:eek:

benim ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti. burnum aşağıdan bakılınca sağa eğimli. çok korudumsa da darbe aldım. ama benim ameliyat sonrasında da eşit değildi. eski burnumdan iyidir.:eek:
Ben bi tarafa pexete koydum azıcık düzeldi gibi :))))))) bilimin care bulamadıga care urettım:))))))

Benimde ilk bir ay cok iyiydi süperdi ama aynen senin gibi darbe aldim arkadasim dirsegini indirdi saniyorum ki o darbe sol tarafta sorun yaratti. Doktorum bir sorun olmadigini söylüyor ama ben o farki fark ediyorum bakalim 6 ay sonunda ne hale gelecek.

Ban
e zarar vermez mi oradaki dokuya yeni ameliyat sonucta doktorun biliyor mu uyguladigin yöntemi? :))
bana plastik eldiven tak esnet deliği dedi napam serce parmak burnumda dolasacakmısım iki saniye hayal etsene :))))))))) anlamadımki ne iş bi delik bariz diğer delikten cok farklı :)

Ban

bana plastik eldiven tak esnet deliği dedi napam serce parmak burnumda dolasacakmısım iki saniye hayal etsene :))))))))) anlamadımki ne iş bi delik bariz diğer delikten cok farklı :)
Hahahaa ilk defa böyle bisey duydumm :)) yalniz daha 1 hafta olmus senin doktorun senden cok panik olmus gibi daha bilimsel aciklamalar yapabilirdi sanki. Neyse sen bi dene bakalim pecete isini sonuc olumluysa bizde denicez artik :))

Ben cok pinp
Hahahaa ilk defa böyle bisey duydumm :)) yalniz daha 1 hafta olmus senin doktorun senden cok panik olmus gibi daha bilimsel aciklamalar yapabilirdi sanki. Neyse sen bi dene bakalim pecete isini sonuc olumluysa bizde denicez artik :))
ben cok pinpirikliyim benim doktor korkuyor suan her hangi bir olumsuzluktan ameliyat hanede ben vazgecmiştim ikna etti kalkarım bi sıkıntı olur hastaneyi basına yıkarım dedim oda sen bana güven dedi tam dedim uyandım yamukmu oldu die korkuyla direk burnuma dokundum tuttular kadın yemin etti düzgğn die :) alcıyı acarken sana göztermeyecegim bantsız halini dedi ödemi bile basıma kakarsın dedi zaten hergün whatsapta basının etini yiyorum :) ama bu delik konusunda acıkca güvenmiyorum bu delil ne kadar düzelcek bariz biri yuvarlak biri simetri gelio bi tarfta dikiş varmış o nedenle imiş

Ben cok pinp

ben cok pinpirikliyim benim doktor korkuyor suan her hangi bir olumsuzluktan ameliyat hanede ben vazgecmiştim ikna etti kalkarım bi sıkıntı olur hastaneyi basına yıkarım dedim oda sen bana güven dedi tam dedim uyandım yamukmu oldu die korkuyla direk burnuma dokundum tuttular kadın yemin etti düzgğn die :) alcıyı acarken sana göztermeyecegim bantsız halini dedi ödemi bile basıma kakarsın dedi zaten hergün whatsapta basının etini yiyorum :) ama bu delik konusunda acıkca güvenmiyorum bu delil ne kadar düzelcek bariz biri yuvarlak biri simetri gelio bi tarfta dikiş varmış o nedenle imiş
Aynen senin gibi bende doktorumu didikliyorum hergün whatsapptan :)) ben doktoruma güveniyorum da burnuma güvenmiyorum cok sorunluydu cünkü. Benim de bir taraf indi seklini aldi gibi diger taraf havada duruyor daha sert ve sis. O tarafta indiginde burun kanatlari ve delikler ne kadar birbirine uyumlu olacak görucez.

Aynen senin gibi bende doktorumu didikliyorum hergün whatsapptan :)) ben doktoruma güveniyorum da burnuma güvenmiyorum cok sorunluydu cünkü. Benim de bir taraf indi seklini aldi gibi diger taraf havada duruyor daha sert ve sis. O tarafta indiginde burun kanatlari ve delikler ne kadar birbirine uyumlu olacak görucez.
Amannn su ödem ayları gecsede kurtulsak :)))

Back