Burun kanat sorunu

sero3542

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
5
0
27
merhabalar, yakın zamanda burun ameliyatı oldum. Hem sağlık için hem estetik bir arada. Hala nefesim zorlu fakat içte ki ödemlerden dolayı oluyormuş sanırım. Şöyle bir sıkıntı oldu. Doktorum sadece burnumun sol kanada kesi uygulamış. Sağda bir müdahale yok. Burnumdan derim nefes alıyorum ve sağ tarafı açılıyor son tarafı sabit duruyor. Yani bir taraf kocaman görünüyor bir taraf ufacık. Çok saçma bir görüntü oluyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu lütfen aydınlatır mısınız.

Sol kanada kesi uygulamak nedir ilk defa duydum.Revizyon olmadan önceki sorunumdan biri nefes alırken burun deliklerinin esit acılmamasıydı.Burun görseli eklerseniz ona göre yorumlayalım.

Ödem olabilir erken dönemde. Ztn uzmanlar her iki burun deliginden eşit nefes girmediğini söylüyor. Hele ki ameliyat yeniyse bir o taraf bı bu taraf tıkanır durur ztn

Birisi normal hali ve derin nefes çekerken hali de diğeri. Böyle garip bir görüntü oluştu. Ödemle alakalı demiş birisi ama ödemle alakasız bir konu bu.
Ödemden degil.Benim de böyleydi dedigim gibi ama benim burun kanadım cöküktü ve baskıdan dolayıydı.5 ay geçsin sonrasında birkaç farklı doktora da danısın derim.

Ödemden degil.Benim de böyleydi dedigim gibi ama benim burun kanadım cöküktü ve baskıdan dolayıydı.5 ay geçsin sonrasında birkaç farklı doktora da danısın derim.
Benim ki sadece sol tarafı kesip diktiği için oldu sanırım. Aslında sağ tarafa da ufak bir işlem yapsaydı böyle olmazdı bence. Ama çok canım sıkıldı. Başka hiç bir sorun yok ama bu durum çok canımı sıkıyor. Sadece bunun için tekrar ameliyat olmadan çözüm var mıdır acaba. Zaten ameliyat çok zorlu bir süreç.

Bence daha yeni ameliyat olduğunuz için nefes alırken ödemlerden dolayı falan o işlem gören burun deliğiniz normal olarak hareket etmiyor. Biraz zaman verin iyileştikçe o deliğin de nefes alırken hareket edip diğeriyle benzer bir görüntü oluşturacağını düşünüyorum.

İnşallah dediğiniz gibi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…