Burun estetik

Bence yeni haline henüz alışamadığınız için size öyle geliyor. Yıllardır aynada gördüğün görüntü bir anda değişiyor kolay değil yani. Ben gerçekten çok beğendim, konuyu ilk açtığınız zaman da söylemiştim. Benim tam istediğim gibi doğal ve çok kalkık olmayan bir burun yapılmış. Kaydettiğim videolardaki gibi bir burnunuz olmuş

Eklememe yapacaklar ? Nasıl düzeltilecek ki, şimdi en azından önden güzel duruyor ya daha kötü olursa ? Üstelik 3 ay olmuş bir yıl bekleyin yüze tam otursun diyorlar
Yoo haklısınız benimde dikkatimi bu çok çekmişti inanki bilmiyorum kısa oluşu canımı çok sıkıyır iyi bir doktor bulmam gerek

Yoo haklısınız benimde dikkatimi bu çok çekmişti inanki bilmiyorum kısa oluşu canımı çok sıkıyır iyi bir doktor bulmam gerek
Moral bozmak için söylemedim, daha çok yeni belki yüzünüzde ödem vardır burun küçük duruyordur... 1 yıl olsun da duruma göre bakarsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…