Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 4 milyardi ilk ben soyleyim:) mayis27 2009ta ameliyat oldmm
Bu başlıkta sadece burun estetiği ve yan masraflar (ilaç vb.) fiyatları paylaşabilirsiniz.
Operasyon kaç TL'ye çıktı ? Ekstra ne masraflar ile karşılaştınız ?
arkadaslar ızmıtte arkadasım sıgorta hastanesıne olmustu ıkı sene once ıyı cesaret demıstım ama proftu sanırım yapan neyse çok guzel ve dogal oldukı sömestır arası yaptırmıstı ıkı haftatd ıyılestı sınıfta çok kişi anlamdı estetıgı o kadar dogaldı sanıırm 1200 fark almıstı hastane
slm arkadslar..ya bende ameliyat olmak istiyorum bi kac tane doktora muayene oldum bi tanesi ben yapmam dedi(açık ameliyat yapmamıs),bi digeri hastaneyi babam begenmedi yeni yapılmıs yetersiz dedi.baska bi tane prof.bulduk o da 6000gibi bi para istedi bu aralar o kadar odeyemeyız...devlet hastenelerıne hıc gıtmedım,ama bı gıdıp bakıcam...istanbuldan hangi hastane ve doktorları tavsiye edersiniz?ve ortalama fiyat ne kadar olur?ve tatilim 15 subatta bitiyor sizce ne kadar surede şişlikler iner?
2800 ameliyat,130falan ilaç,ameliyat sonrası ilaçlarda devletin karşılamadığı 50-80 falan. 3aralık2009da oldm
kime oldun canım??