BURUN ESTETİK DR. ÖNERİLERİ ACİLLL

Eren Boldaz kadar karaktersiz bir doktor görmedim. Beni Insta üzerinden sekiz ay oyaladı, pek çok insanı mağdur etti, yapılan tüm olumsuz yorumları siliyor. İstanbul’a geleceğim dedi bekledik, aylar sonra numarasını zor aldık. Ne cevap veriyor, ne görüşme sağlanıyor. Yurt dışından gelen hastalara öncelik veriyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başka bir hesaptan yazdım Almandı arkadaşım onun hesabıydı, bana ameliyat için uygun değilim dedi;ama Alman’ı numara vererek havada kapmaya çalıştı. İlkesiz bir doktor, her ameliyat fotosunun üstüne de ameliyat ettiği hastanın ülkesini koyuyor komedi. Fake takipçi ve beğeni satın alıyor ayrıca. Bir gecede 10 bin artmıştı hesabı :)

Dogrudur. Kendisiyle gorusme yapmadim acikcasi. Fiyati sosyal medya hesabi uzerinden verdi. Kopyala yapistir hesabi bir bot bilgilendirme mesajiydi. Ben yazdiktan sanirim uc gun sonra donmustu. Dolayisiyla gorusmeye gerek gormemistim. Iyi ki de gormemisim .

merhaba, siz ameliyatınızı oldunuz mu? kimi tercih ettiniz ve ücreti neydi acaba?

Nasılsa gidip bir daha geri gelmeyecek.Orası öyle oldu burası böyle oldu demeyecek diye yabancı hastaların peşindeler :/ Gün olur devran döner inşallah

Maalesef, o doktorların tarzını çok beğeniyorum ama fiyatlar beni aştı. Aslıhan doğan turan da barış beye yaptırdı yakın zamanda. Aklımda Tural fatullayev var şu an bakalım hayırlısı
merhaba, erhan coşkun’a bakmanızı tavsiye ederim barış çakır ile beraber çalışıyorlar tarzları ve teknikleri birbirine çok benzer

Ahmet islam tavsiye ederim. 3.ameliyatımı ona olmuştum. Fiyatlar uçmuş tabii ki
merhabalar size mesaj atmaya çalışıyorum ama atamıyorum. nefes probleminiz var mıydı ahmet bey bunu çözdü mü, çünkü bende hem görüntü hem de nefes problemi mevcut. birde ameliyatı açık mı yapıyor yoksa kapalı ameliyat mı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürlerr

Merhaba, mesajlarım kapalı evet.
Sanırım açık ameliyat oldum. Görüntü acısından ameliyat oldum. Nefes kontrolü de yapmıştı ama ben de Nefes problem yoktu

Karar verdiniz mi? aynı doktorlar arasında kalmışız.maddi kısmı önemli değil olmuşken en iyisi olsun diyorum ama sülayman taşın yaptığı burunlar daha güzel görünüyor.onunla ilgili bir iki yerde şikayet gördüm.

merhaba, erhan coşkun’a bakmanızı tavsiye ederim barış çakır ile beraber çalışıyorlar tarzları ve teknikleri birbirine çok benzer
merhaba, foruma kaydolup sadece erhan coşkun önerisi yapmışsınız bu doktora güveniyorum barış çakırın yanında olduğundan reklam yaptırmayacağını düşünüyorum ama bu beni şüphelendirdi açıkçası

ameliyat sonrası yorumları okumak ve yorum yapmak için üye oldum çünkü. eğer ameliyat sonrası sürecini deneyimlerseniz bu ihtiyacı anlarsınız siz de

yaklaşık 1 sene önce dr eren boldaz'a ben ve yabancı bir tanıdığım opere olduk. o da ben de burnumuzdan memnun değiliz, burnumun bir kısmı çöktü burun simetrik değil. operasyon sonrası sonucu gördüğümde kendi burnumdan bile daha kötü nasıl olabilir diye aglamıstım. şuanda nefes alamıyorum, geceleri horlamazken horlar oldum. yabancı hasta kovalıyor, ahmet alp'i kopyalıyor. üstelik bu kadar burnu havada birini görmedim. şimdi revizyon doktoru arıyoruz diğer hastası da ben de, en azından nefes alabilmek için. mesajlara dönüş bile yapmıyor bu arada. kontrol randevusu alınmıyor kendisinden. hem yeni doktor hem de kalitesiz. nasıl başardı anlamadım

Merhaba acaba ameliyat oldunuz mu çok merak ettim. Benim de ortalama bütçem aşağı yukarı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…