- 14 Mart 2022
- 60
- 26
- 23
-
- Konu Sahibi bahtsizgirl4444
Merhabalar şimdi mesajlarıma baktım ben barış beye 10.12.2021 tarihinde sorduğumda 5500 euro demişti hemen nasıl arttırmışlar ya aslıhan doğan turan da barış beye yaptırmışilk ameliyat içinmiş ben de hâlâ şaşkınım
Açıkçası benim kafam da çok karışık yazılan bütün doktorlara teker teker bakıyorum barış beyin yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum ama şu zamanda bi buruna 7000€ maalesef Tural beyin yaptığı burunları incelediniz mi acaba fikrinizi paylaşır mısınızbahtsizgirl4444 ne durumdasınız kara verdiniz mi? ben de sizin gibi barış çakır ın burunlarını beğeniyorum ve bir sürü doktor inceledim başka bir doktorda bu kadar doğal ve güzel burun yapan bulamadım. Ama son aldığım fiyat 7000 euro yani bu cidden aşırı fazla bir ücret ne yapmalıyım bilmiyorum resmen kendi burnum gözüme güzel görünmeye başladı. sizinle zevklerimiz yakın sanırım o yüzden kararınızı merak ediyorum
Ben hiç barbie nose istemedim doğal olsun istiyorum çok kalkık olmasın herkesin tercihi farklı tabii altıntılarda yaptırıyorum kalkık olsun belli olsun falan yazanlar da var tercih meselesi bizim istediğimiz gibi yapan doktor da çok yok olsa bile fiyatlar çok uçukbahtsizgirl4444 ne durumdasınız kara verdiniz mi? ben de sizin gibi barış çakır ın burunlarını beğeniyorum ve bir sürü doktor inceledim başka bir doktorda bu kadar doğal ve güzel burun yapan bulamadım. Ama son aldığım fiyat 7000 euro yani bu cidden aşırı fazla bir ücret ne yapmalıyım bilmiyorum resmen kendi burnum gözüme güzel görünmeye başladı. sizinle zevklerimiz yakın sanırım o yüzden kararınızı merak ediyorum
Benim tavsiyem instagramda yüz binlerce takipçisi olan, çok uçuk fiyat veren doktorlara şüpheyle yaklaşın çünkü çoğu balon. Kim bu adam diye bakınca mesela Çukurova mezunu olduğunu gördüm. O kadar daha iyi okullardan mezun, daha tecrübeli doktor var, bu kadar takipçileri yok ve gayet makul fiyatlar veriyorlar. Reklamlara inanmayın. Instagram'a zaten en güzelini koyuyor herkes, ama adının yanına şikayet yazıp arattığında mahvettiği burunları da bulabiliyorsun.Açıkçası benim kafam da çok karışık yazılan bütün doktorlara teker teker bakıyorum barış beyin yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum ama şu zamanda bi buruna 7000€ maalesef Tural beyin yaptığı burunları incelediniz mi acaba fikrinizi paylaşır mısınız
Çok haklısınız fotoğraflarla oynayan da çok bahsettiğiniz doktorları asla bulamıyorum ama :'(Benim tavsiyem instagramda yüz binlerce takipçisi olan, çok uçuk fiyat veren doktorlara şüpheyle yaklaşın çünkü çoğu balon. Kim bu adam diye bakınca mesela Çukurova mezunu olduğunu gördüm. O kadar daha iyi okullardan mezun, daha tecrübeli doktor var, bu kadar takipçileri yok ve gayet makul fiyatlar veriyorlar. Reklamlara inanmayın. Instagram'a zaten en güzelini koyuyor herkes, ama adının yanına şikayet yazıp arattığında mahvettiği burunları da bulabiliyorsun.
Evet resimlerle oynayan da var, şikayetleri mahkeme kararıyla sildiren de.Çok haklısınız fotoğraflarla oynayan da çok bahsettiğiniz doktorları asla bulamıyorum ama :'(
Umarım ameliyatınız çok güzel geçer şimdiden geçmiş olsun. Hangi doktora ameliyat olacaksınız ve fiyatı nedir öğrenebilir miyimEvet resimlerle oynayan da var, şikayetleri mahkeme kararıyla sildiren de.
Ben iki gün sonra olacağım. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bilmiyorum ama doktor araştırırken yaptığım ilk iş okuduğu okullar ve yayınladığı makalelere bakmak oldu hep. Ondan sonra paylaştıkları burun resimlerine vs baktım.
Kime oluyorsunuz siz?Evet resimlerle oynayan da var, şikayetleri mahkeme kararıyla sildiren de.
Ben iki gün sonra olacağım. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bilmiyorum ama doktor araştırırken yaptığım ilk iş okuduğu okullar ve yayınladığı makalelere bakmak oldu hep. Ondan sonra paylaştıkları burun resimlerine vs baktım.
Tevfik sözen'i öyle gözüme kestirmiştim mesela ama sonra yaptığı burunlara dikkatli bakınca burun delikleri asimetrik gibi geldi, bilmiyorum. Galiba kbb değil de plastik cerraha olmak estetik görünüm açısından daha iyi bir tercih.
barış çakırın şikayetini bulamıyorum hiç mi memnun olmayan olmuyor anlamadım kime güveneceğimi şaşırdım barış çakır eren taştan arasındayımBenim tavsiyem instagramda yüz binlerce takipçisi olan, çok uçuk fiyat veren doktorlara şüpheyle yaklaşın çünkü çoğu balon. Kim bu adam diye bakınca mesela Çukurova mezunu olduğunu gördüm. O kadar daha iyi okullardan mezun, daha tecrübeli doktor var, bu kadar takipçileri yok ve gayet makul fiyatlar veriyorlar. Reklamlara inanmayın. Instagram'a zaten en güzelini koyuyor herkes, ama adının yanına şikayet yazıp arattığında mahvettiği burunları da bulabiliyorsun.
ameliyat oldunuz mu bende barış çakır ve eren taştan düşünüyorum ama karar veremiyorumArkadaşlar merhaba burnumu yaptırmak istiyorum tarz olarak prof.dr süleyman taş ve doç.dr.barış çakırı beğeniyorum ben burnun yapay durmasını istemiyorum doğal bir görüntüyü beğeniyorum dr.fatma ünal tunçkaşık da beğeniyorum acaba ona ameliyat olan var mı? varsa deneyimlerini bizle paylaşabilir mi? çok kararsızım her dr hakkında bir şey deniliyor hangi dr'a ameliyat olucam ben??
Bilmiyorum barış çakır'ı tanımıyordum, sonradan baktım iyi diyorlar gerçekten. Eren taştan'a da iyi diyorlar ama ben kbb olduğu için, bir de dönüş alamamıştım o yüzden listemden çıkarmıştım.barış çakırın şikayetini bulamıyorum hiç mi memnun olmayan olmuyor anlamadım kime güveneceğimi şaşırdım barış çakır eren taştan arasındayım
barış beye olup memnun kaldınız mı nefes probleminiz vs düzeldi miBilmiyorum barış çakır'ı tanımıyordum, sonradan baktım iyi diyorlar gerçekten. Eren taştan'a da iyi diyorlar ama ben kbb olduğu için, bir de dönüş alamamıştım o yüzden listemden çıkarmıştım.
Ben ona olmadım.barış beye olup memnun kaldınız mı nefes probleminiz vs düzeldi mi
kime oldunuzBen ona olmadım.
Maalesef, o doktorların tarzını çok beğeniyorum ama fiyatlar beni aştı. Aslıhan doğan turan da barış beye yaptırdı yakın zamanda. Aklımda Tural fatullayev var şu an bakalım hayırlısıameliyat oldunuz mu bende barış çakır ve eren taştan düşünüyorum ama karar veremiyorum
evet barış beyin interntteki görselleri çok içime siniyor ama hiç kötü yorum olmaması ve çok reklam yapıyor öyle ünlü oldu vs vs çok yorum okudum o nedenle kararsızımhalaMaalesef, o doktorların tarzını çok beğeniyorum ama fiyatlar beni aştı. Aslıhan doğan turan da barış beye yaptırdı yakın zamanda. Aklımda Tural fatullayev var şu an bakalım hayırlısı