• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

irise

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
156
2
296
- Yurtdışı
kizlar daha onceki konuda fotolarimi eklemistim, ama boyle ozel bir konu acayim dedim ki herkes bilgilensin. Ameliyat sonrasinda neler olabilecegine gorsunler diye.

cunku ben daha once bu kadar sisen kan oturan bir yuz gormemistim.

bir ameliyat oncesi fotomu ekliyorum, bir de sonrasi ki, yuz ne kadar sisebilir, nasil sekil degistirir aradaki farki gorsun herkes.. boylece herseye hazirlikli olun.

burnum yuzume gore biraz uzun, cok azda bi tepecigi vardi ustunde ama cok az, tabi kudurdum, illaki ameliyat olucam dedim :D demez olaydim :D bugun 3. gunum ameliyattan sonraki cumartesi gunu tamponlarimi aldiricam. umarim daha kolaylasir ondan sonra uyumak, ve nefes almak.

umarim kimsenin basina bu kadar kotusu gelmez kizlar, bende cabucak iyilesirimde buruncuguma kavusurum saglikla..

not: lutfen fotolar sizi korkutmasin, benim cildim hassas oldugu icin boyle bir komplikasyon olusmus, herkesde boyle olacagi anlamina gelmez yani o yuzden korkmayin kizlar, ama aklinizda da bulunsun :)

hepinize sevgiler

Eklentiler

• $Photo on 2010-08-31 at 19.31 #5.jpg
    $Photo on 2010-08-31 at 19.31 #5.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 1.797
  • $Photo on 2010-08-31 at 19.26 #7.jpg
    $Photo on 2010-08-31 at 19.26 #7.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.817
  • $Photo on 2010-10-21 at 12.06.jpg
    $Photo on 2010-10-21 at 12.06.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 10.650
Canım şişmeler ve morarmalar kişinin bünyesiyle ve doktorun yaptığı işlemle alakalı, törpüleme işlemlerinde genelde fazla morarma ve şişme olmuyor ama kemik kırıldığı zaman morarma ve şişme çok oluyor, bende kemik kırılmıştı ve emin ol senden çok daha fena şiştim, ikinci günden sonra resmen yer çekimine yeni düşmüştü ve yanaklarım artık sarkmıştı. Şimdi 22.günümdeyim suratımda şişlik kalmadı gibi bişey ama burnumda halen var yavaş yavaş gidiyor, 30 gün rapor verdi zaten doktor o zamana kadar tamamen gider, şimdilik keyfini çıkartıyorum, şişliklerle dahi eski burnumdan çok daha sağlıklı ve güzel görünüyor, gözümde alıştı valla sanki bu burunla doğmuşum gibi, hiç canını sıkma keyfine bak, ilk günler nasıl bir vicdan azabı çektim keşke olmasaydım ne hale geldim, maymuna döndüm diye ama boşuna üzmüşüm kendimi, zaman gerekiyormuş bu ameliyatta bunu anladım. Bazılarının burnu atel alındığında doğru dürüst şiş bile olmuyor onları görünce sen de öyle olmasını bekliyorsun ama bu sadece hayalkırıklığı yaşamana neden olur, süreç neyse yaşayacağız, ayağımız burkulduğunda dahi davul gibi şişip günlerce inmezken saatlerce kemiklerin kırılıp bir sürü işlemden geçen burun ne yapsın. Herşey güzel olacak iki tane yastığı koy sırtına oturur vaziyette zaman geçirmeye çalış, arada kalk yürü ödemlerin daha kısa sürede iner.

minnacık yüz kocaman olmuş canım bende gördüm korktum ama dediğin doğru olabilir birde geçer meraklanma canım sonunda mutlu olacaksınnn :)) tekrar geçmiş olsun diyorum ;)

cnm geçmiş olsun..öncelikle ilkbaktıgımda eski resimleirni yeni burnun sandım gerçekten amlyt gereken bidurum göremedim ama eminim son halin dahada güzelolcakzaten güzelmişsinnnn;)

cok tesekkur ederim kizlar hepinize, iste dediginiz gibi cok degisiyor bunyeden bunyeye..

orjinal burnum oyle cok buyuk gorunmuyo resimlerden galiba isiktan,

yandan eski halini ekliyim biraz uzundu yuzume gore, bi de gulumseyince asagi dogru sarkardi hep.

iste orjinal burnum yandan boyleydi

Eklentiler

• $Photo on 2010-09-16 at 18.47 #2.jpg
    $Photo on 2010-09-16 at 18.47 #2.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.755
Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun sakın korkma 10.güne pek bişeyin kalmaz dikkat et kanama falan yapmasın cildin hassas yada doktorun zorlu bir ameliyat yapmış sürekli buz koy en erken 3 ay gibi yeni burnunu görebilirsin..

Canım çok geçmiş olsunnnn :D gerçekten zor bi dönem atlatmışsın... Aynılarını bende yaşadım amlyt olduktan üç gün sonraa kuzenimin nişanı vardı girmeden öncee nolcak canım giderim kamarada otururum diyodum tabi bunları burda gördüğüm resimlere dayanaraak demiştim ama neredeeeee:D:D:d hiç umduğum gibi olmadı ilk bi hafta hakikaten çok zor geçtii 1,5 ay geçti hala sağ yanağımda bi yeşillik var miniciktee olsaa ne hassas cildim varmışşş sağlıklı mutluu günler dilerimkaydirigubbakcemile4

Canım çok geçmiş olsunnnn :D gerçekten zor bi dönem atlatmışsın... Aynılarını bende yaşadım amlyt olduktan üç gün sonraa kuzenimin nişanı vardı girmeden öncee nolcak canım giderim kamarada otururum diyodum tabi bunları burda gördüğüm resimlere dayanaraak demiştim ama neredeeeee:D:D:d hiç umduğum gibi olmadı ilk bi hafta hakikaten çok zor geçtii 1,5 ay geçti hala sağ yanağımda bi yeşillik var miniciktee olsaa ne hassas cildim varmışşş sağlıklı mutluu günler dilerimkaydirigubbakcemile4

canim cok iyi anliyorum seni, ben de yurt disinda yasiyorum, istanbula 10 gunlugune geldim ailemin yaninda kaliyorum burda, iste hemen ameliyat olur atel alininca da donerim diyodum..

tabi bu planimi boyle gordugum hic sismemis morarmamis yuzlere bakarak yapmistim.. nerden biliyim boyle zombi bigi olacagimi :D portekize geri dondugumde esim hic morluk gormez herhalde diyodum..

ama nafile :D

sansiz ciktim vallahi.. cilt nasi bi ciltse :) artik yapicak bisi yok gibi, herkesin dedigi gibi beklicem artik, en zor kismi atlattim nerdeyse.

bu arada soran arkadaslar olmus, ameliyatimi Bogazici Tip merkezinde Veli bey e oldum. 1800 tl odedim.

Hepinize sevgiler!

Canım ya çok geçmiş olsun çok fena olmuş yüzün bende burnumu yaptırıcam inanki korktum şimdi :S umarım en kısa zamanda iyleşir güzel bir burna kavuşursun canım

kim dööödü annem seniiiiiiiiiii
hahaha şaka yavruş sen beni görseydin bir de !! kanlı nigar gibiydim
geçicek geçicek kanlarımızdan yani küllerimizden yeniden doğacağızzzzz

morarma nası bi işlem olursa olsun drun maharetiyle ilgili çok geçmiş olsun..bnde 1 morarma dahi olmamıştı.

canım bu sargı tipi bu yüz kendimi gördümm sanki bak sana resimlerimi koyacam iki resi arasında 7 fark bile olnayacak:))) nerde yaptırdın sorabilirmiyim doktorun kimdi

Gecmis olsun arkadasim.Yuzun sismis ama sonucu cok iyi olur umarim.en gec 10 gunde gececek nasilsa.gule gule saglikla kullan burnunu.doktorun kimdi memnun kaldinmi bilgi verirsen sevinirim.
Bende olmayi dusunuyorum kararsizim.

geçmiş olsun canım. bünye ile ilgili gerçekten de. inşallah hızlıca iyileşir, güzel burnuna kavuşursun:)

Geçmiş olsun canım. inşallah şişlikler morluklar kısa sürede geçer.

cok gecmis olsun ama bogaz ici tip merkezi deyince bence normal hep ayni seyleri gördüm arastirmalarimda.nedense bi emre ilhan etmiyor hic biryer ben emre beyde kararliyim.ama cok uzuldum seni görünce de..kisa zamanda toparlanman dilegiyle.

tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz icin kizlar.

ameliyati nerde yaptirdigimi soranlar,

bogazici tip merkezinde Veli aslan Bey e yaptirdim,

1800 tl odedim..

memnun kaldin mi demissiniz arkadaslar, yani hastane olsun hempsireler olsun gayer guzeldi, ama burnumla ilgili soracak olursaniz memnun muyum daha hic birseyin farkinda degilim, yarin tamponlarimi aldiricam, ondan sonra belki biraz daha bisi belli olurda bir fikrim olabilir.

ama Daha veli bey den sikayet edeni gormedim, umarim ben de diger arkadaslar gibi mutlu olurum burnusumla :D

sevgiler

kizlar daha onceki konuda fotolarimi eklemistim, ama boyle ozel bir konu acayim dedim ki herkes bilgilensin. Ameliyat sonrasinda neler olabilecegine gorsunler diye.

cunku ben daha once bu kadar sisen kan oturan bir yuz gormemistim.

bir ameliyat oncesi fotomu ekliyorum, bir de sonrasi ki, yuz ne kadar sisebilir, nasil sekil degistirir aradaki farki gorsun herkes.. boylece herseye hazirlikli olun.

burnum yuzume gore biraz uzun, cok azda bi tepecigi vardi ustunde ama cok az, tabi kudurdum, illaki ameliyat olucam dedim :D demez olaydim :D bugun 3. gunum ameliyattan sonraki cumartesi gunu tamponlarimi aldiricam. umarim daha kolaylasir ondan sonra uyumak, ve nefes almak.

umarim kimsenin basina bu kadar kotusu gelmez kizlar, bende cabucak iyilesirimde buruncuguma kavusurum saglikla..

not: lutfen fotolar sizi korkutmasin, benim cildim hassas oldugu icin boyle bir komplikasyon olusmus, herkesde boyle olacagi anlamina gelmez yani o yuzden korkmayin kizlar, ama aklinizda da bulunsun :)

hepinize sevgiler

bunlarda benim fotom neydim ne oldum gör:P hiç acele etme herşey çok gzel olacak :))

Eklentiler

• $Foto262.jpg
    $Foto262.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 434
  • $07102010504.jpg
    $07102010504.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 425
Back