Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti diyorsunuz ya bayılıyorum kızlar :)) .. bende birgün burdan geçtii şükürler olsun diyebilecek miyim:)
hadi yaa bu kötü iştee herkesin ona ulaşma gibi bi lüksü yok oysaki birilerininde bu yöntemi kapması lazım
ayrıca ameliyat olanlara sormak istediğim bi soru daha var ameliyat günü nasıl kararlaştırılıo sizin istediğinizle mi yoksa doktorun uygun bulduğu bi gün mü??
flood yasak mı bilmiorum yaptım şuan gerçi ama nese bişe olmaz galiba senin resimler nerde ebru görebilme imkanı var mı??
ayrıca ameliyat olanlara sormak istediğim bi soru daha var ameliyat günü nasıl kararlaştırılıo sizin istediğinizle mi yoksa doktorun uygun bulduğu bi gün mü??
hehe teşekkürler bilgilerin için:)
seni listeme ekledim cnm görebilirsin, flood da yasak degildir tahminimce bende yapıyorum aradaa
düzelirr nie düzelmesin adam yapmışşş yani helal olsunnn artıkkk sen yüzün iice düzeldikten sonra bence dışarı zor çıkarsın :) seviorum ben bu adamı yaa hiç bişe olmasa bu adamla muhabbet bile kurarım ben yaaa kesin resimlerdeki gibi çok bal bi adamdır bu arada cdabag sanada teşekkürler :)