• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetii

yakup avsarın teknigi patentli ve kendisinden baska kimse yapmıyor maalesef

valla hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Ne mutlu size. Yeni burnunuzla çok mutlusunuz. Darısı bizim başımıza

hadi yaa bu kötü iştee herkesin ona ulaşma gibi bi lüksü yok oysaki birilerininde bu yöntemi kapması lazım

ayrıca ameliyat olanlara sormak istediğim bi soru daha var ameliyat günü nasıl kararlaştırılıo sizin istediğinizle mi yoksa doktorun uygun bulduğu bi gün mü??

flood yasak mı bilmiorum yaptım şuan gerçi ama nese bişe olmaz galiba senin resimler nerde ebru görebilme imkanı var mı??

ayrıca ameliyat olanlara sormak istediğim bi soru daha var ameliyat günü nasıl kararlaştırılıo sizin istediğinizle mi yoksa doktorun uygun bulduğu bi gün mü??

her ikisi de, hem senin istedigin gün hem de onun uygun oldugu günü cakıstırıyorsunuz, ben cok ileri bir tarihe almıstım mesela doktorun ameliyatı daha o tarihte hic yoktu ve tam istedigim gün olduu, halbuki bana sana 20 gün sonraya verebilirim demisti ben uygun olmadıgım icin kabul etmedim, yani ortak bir tarih belirliyorsunuz

flood yasak mı bilmiorum yaptım şuan gerçi ama nese bişe olmaz galiba senin resimler nerde ebru görebilme imkanı var mı??

seni listeme ekledim cnm görebilirsin, flood da yasak degildir tahminimce bende yapıyorum aradaa ;)

Son düzenleyen: Moderatör:

doktor uygun olduğu günleri söylüyor sende onların arasından seçiyorsun. Benim öyle oldu.

hehe teşekkürler bilgilerin için:)

rica ederim canm, biz bizden tecrübelilerden yardım alıyoruz, ee bizden tecrübesizlere de elimizden geldigince yardımcı olmaya calısıyoruzz :) burnumu begenmene de sevindim cnm tesekkur ederm, yüzüm sis ve cildim cok bozuk onlar düzelse daha iyi olacak insallahh düzelirler tabii :D

düzelirr nie düzelmesin adam yapmışşş yani helal olsunnn artıkkk sen yüzün iice düzeldikten sonra bence dışarı zor çıkarsın :) seviorum ben bu adamı yaa hiç bişe olmasa bu adamla muhabbet bile kurarım ben yaaa kesin resimlerdeki gibi çok bal bi adamdır bu arada cdabag sanada teşekkürler :)

düzelirr nie düzelmesin adam yapmışşş yani helal olsunnn artıkkk sen yüzün iice düzeldikten sonra bence dışarı zor çıkarsın :) seviorum ben bu adamı yaa hiç bişe olmasa bu adamla muhabbet bile kurarım ben yaaa kesin resimlerdeki gibi çok bal bi adamdır bu arada cdabag sanada teşekkürler :)

cnm doktorumun kim oldugunu biliyor musun?

Back