kuaförde saçına fön çekildikten sonra kuaför saçını aynayla gösterirken aynadan burnunu istediğin gibi göreceksin
insanlar genel anlamda burunla ilgili konuşurken kızarıp bozulmayacaksın
ayy gecen gün bir arkadasla biz de bunu konusuyordukk, o ayna tutulurken sacından önce burnuna bakıyorsun diyee kaydirigubbakcemile3 o da oldu ben de oldum bu kabus bitti insalllahh :))))
çok doğru söylemişsin, okulda burun konusu gelince okula gitmek istemezdim, kabus bitti inşallah şakkıdı
sende oldun ameliyat sanırım canım gemiş zamanlı konuştuğuna göre geçmiş olsun :)
oldu oldu o da bizdenn alkisalkisalkis
eskiden estetik ameliyatları ünlülere özgü bişey sanırdım ben delikafadulden
eskiden estetik ameliyatları ünlülere özgü bişey sanırdım ben delikafadulden
birkaç gündür yazılıanları okuyorum.1 hafta sonra burun ameliyatı olucam.Ama baya korkuyorum.Olanların deneyimlerini okuyorum ama bi türlü endişelerim ve heyecanım geçmedi.Ortalıkta balon gibi bi suratlamı gezicem,mosmormu olucam,kaza geçirmiş gibi mi görünücem bilmiyorum.Morluk ve şişlikler acı ve ağrı yapıyormu acaba? Bilgi verirmisiniz
şimdi estetik olmayana niye olmuyosun gözüyle bakıyo insanlar kafamçokkarıştı sanki insanlar kusurlarıyla yaşayamazlar :mymeka: sırnaşık şey
eheh hakikaten yaa, eskiden o janjanlı kıyafetleri de ünlüler giyerdii, simdi sokakta herkes dekolte herkes janjanlı
bizim ünlülerden neyimiz eksik hıh :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?