• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetii

GriPin

3Kalp
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
3.405
8
358
Diğer
birkaç gündür yazılıanları okuyorum.1 hafta sonra burun ameliyatı olucam.Ama baya korkuyorum.Olanların deneyimlerini okuyorum ama bi türlü endişelerim ve heyecanım geçmedi.Ortalıkta balon gibi bi suratlamı gezicem,mosmormu olucam,kaza geçirmiş gibi mi görünücem bilmiyorum.Morluk ve şişlikler acı ve ağrı yapıyormu acaba? Bilgi verirmisiniz

selam,
morluk ve şişlik cok kişiden kişiye değişiyo,ama herkes az cok morarıyo şişiyo,sıfır şiş sıfır mor hiç görmedim.ben balon gibi şiştim,gözlerimde morardı..sadece 1 hafta süren bişi bu.daha sonra morluklar sararıyo,yüzdeki şişlik bitiyo burundaki ödemler zaten 6 aya kadar devam ediyo.ama yüzünden dolayı sokağa bile cıkmak istemeyeceğin süre toplam bir hafta bişi.ağrı da hafif bi baş ağrısı ben sadece ilk gün ağrı kesici aldım.tamponlardan dolayı 3-5 gün nefesin kısıtlanıyo bence tek ve en önemli zorluğu bu.bu da katlanılıcak bişi.:kedi:

canım korkacak bişi yok bende çooook kokuyordum ama gerçekten çok kolay geldi bana acı filan yok son teknolojiyi kullanıyorlar doktorlar benim 9. gün göz altlaında azıcık morluk kaldı ve krem kullandıkça geçiyo. bence hiç korkma zaten gözünü açtımı bakmışsın bitmiş benim kadar korkamazsın ama bak oldu bitti. hadi şimdiden geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun :) meraklanma olması gerekenler olucaktır sende de .. benim bile ekstra problemli zor geçen operasyondan sonra 3 günde herşey sıfırlandı.. biraz da kırmadan yapılması mikromotor sayesinde bu kadr cabuk iyileşmesi aslında bunu da görmezden gelmemek gerek ama her ne olursa olsun cok da kötü olmaz yani .. en gec 1 ayda gecer tüm morlukların .. uzun sürede iyileşen arkadaşlarında da dediğine göre böyle :)

:) teşekkür ederim biraz daha rahatladım sanki.Artık pek düşünmemeye çalışıcam bu yola girdim nede olsa dimi :))

ameliyat sonrasını düşün canım morluk şişlik dediğin geçici , sonrasında sana büyük özgüven geliyor bence bu herşeyden önmli... insanlar sana yandan bakınca rahatsız olmayacasın artık , fotoğraf çekilirken kasılmayacaksın , düz durayımda burnum yamuk çıkmasın diye panik olmayacaksın.. kuaförde saçına fön çekildikten sonra kuaför saçını aynayla gösterirken aynadan burnunu istediğin gibi göreceksin, insanlar genel anlamda burunla ilgili konuşurken kızarıp bozulmayacaksın daha da sayarım istersen.. ben inanıyorum ki bunlar herkesin yaşadıkları. özgüven herşeyden önemli yaa..

kuaförde saçına fön çekildikten sonra kuaför saçını aynayla gösterirken aynadan burnunu istediğin gibi göreceksin

ayy gecen gün bir arkadasla biz de bunu konusuyordukk, o ayna tutulurken sacından önce burnuna bakıyorsun diyee kaydirigubbakcemile3 o da oldu ben de oldum bu kabus bitti insalllahh :))))

ayy gecen gün bir arkadasla biz de bunu konusuyordukk, o ayna tutulurken sacından önce burnuna bakıyorsun diyee kaydirigubbakcemile3 o da oldu ben de oldum bu kabus bitti insalllahh :))))

aynı şeyi bende yaptım geçen gün kuaföre gittiğimde kaydirigubbakcemile3 eskiden arkadan ayna tutmalarına gıcık olurdum fırsat vermeden kalkardım hemencecik şimdi de içimden tut kardeşim tut diorum :roflol: biz bunu dert ediyorduk ama çok şükür yaa geçti gitti allah çok büyük dertler vermesin hiçbirimize :Saruboceq:

birkaç gündür yazılıanları okuyorum.1 hafta sonra burun ameliyatı olucam.Ama baya korkuyorum.Olanların deneyimlerini okuyorum ama bi türlü endişelerim ve heyecanım geçmedi.Ortalıkta balon gibi bi suratlamı gezicem,mosmormu olucam,kaza geçirmiş gibi mi görünücem bilmiyorum.Morluk ve şişlikler acı ve ağrı yapıyormu acaba? Bilgi verirmisiniz

bu arada korkucak gerçekten bir şey yok. yüzünde acı çekiyor gibi bi ifade oluyor ama beni tek bunaltan nokta gece ağzımdan nefes alarak uyuyamamam olmuştu. her burnumdan nefes almaya çalıştığımda alamayıp uyandım. o yüzden ilk gece uyuyamayabilirsin. ağrı olmuyo ama alçı burnunun üstünü çook hafif sızlatabilir

şimdi estetik olmayana niye olmuyosun gözüyle bakıyo insanlar kafamçokkarıştı sanki insanlar kusurlarıyla yaşayamazlar :mymeka: sırnaşık şey

aynen katılıyorum sana canım , çok ünlü bir hastanede çalışırken sosyetik hastalarım olurdu bana hep çok güzelsin ama şu burnunuda yaptırsan daha da güzel olucaksın derlerdi ne kadar üzülürdüm var ya anlatamam..:gitme:

Geçti diyorsunuz ya bayılıyorum kızlar :)) .. bende birgün burdan geçtii şükürler olsun diyebilecek miyim:)

Back