Burun estetiğine ne gerek var diyen kbbcı

Bazi Anneler babalar anlamaz, basima geldi biliyorum. Seni cok iyi anliyorum. Evlendim snra yaptirdim.

Kbbci degil de estetik cehara
Git sana tavsiyem. Kbbciler dis gorusune degil ic sorununa bakiolar en cok

Sizin ameliyat süreci nasıldı acılı bir ameliyat miydi istediğiniz gibi oldu mu ne Kadara oldunuz birde öncesi sonrası fotoğrafınız var mı?
Acılı değildi ben kedimle alakalı çok çarpma yaşamama rağmen hafif ağrılarla atlattım 4 haftayı. Dürüst olmak gerekirse ucundaki şişliği saymazsak ki geçeceğini umuyorum ve bekliyorum, benim tam istediğim gibi oldu. Hep küçük bir burun istemiştim. Beni çok değiştirdi, yüzümü, elmacık kemiklerimi. 4 bine oldum İstanbul'da. Darbelerin sebep olduğu bir düşme, çökme olmazsa memnunum. Önce sonra kısa zamanda atarım.

Çok mutlu olurum:) peki kime oldunuz?

Burun ameliyatı oldunmu bilmiyorum ama Ömer beyden olamamak senin için büyük şans emin ol

ameliyattan sonra zorlu bir süreç bekliyor sizi,sürekli endişeyle yaşıyorsunuz.Doktorlar da artık olumsuz geri dönüşleri gördükçe zaten iyi görünen işlevselliği iyi bir burunla oynamak istemiyorlar. En iyi doktoru da bulsan herkesin yapısı iyileşme süreci şekli çok farklı. Sana bu yolda kolaylıklar ve şans diliyorum

Konu açılalı 7 yıl olmuş ve konu sahibi 7 yıldır giriş yapmamış.

Olamadigina şükretmelisin. Keşke banada dürüstce gerek yok deseydi doktor. İnan iyiligin için söylüyorum dogal burnunu mumla ararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…