Burun estetiğine ne gerek var diyen kbbcı

Efulim9595

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
139
15
13
29
Annemi estetik için o kadar zor ikna ettim ki günlerce yalvardim ağladım yemek yemedim konuşmadım surat astım sonunda ikna ettim şehirimde bulunan iki doktora gittik ve ikisinde de aynı tepkiyi aldım. İlk önce ömer öncüye gittim ilk tepkisi önden bakarak burnunla alakali ne sorunun var birsey yok gibi duruyor gayet iyi duruyor dedi sonra bakalım deyip burnunda eğrilik var ve burun ucun düşük ve biraz kemer var dedi. Bana sorarsan GEREK YOK dedi. Annemle ordan çıktık ve ömer öncüden vazgeçtim. Gürhan erkana gittik ve yine aynı tepki önden bakıp hiçbir sorun yok burnun gayet iyi görünüyor dedi ve muayeneye aldı ömer öncü ile ayni sorunları söyledi ve ne istediğimi sordu. Bende anlattım her açıdan kuculmesini istiyorum aslında küçük kalkik kavisli bir burun istiyorum dedim. FİLİZ AKIN burnu yani artik o burunlar tarihe karisti dedi.......!! Bende Filiz akının burnunu bilmiyorum ama küçük kavisli bir burnum olsun istiyorum dedim. Oda biz kbbcılar olarak sağlam gövde yapmaya çalışırız. Kavisli gövde yapan kbbcı nadirdir. Genelde estetikciler yapar dediginiz gibi burun dedi. Ve son olarak yine o lanet cümleyi kurdu! BANA SORARSAN GEREK YOK burnun gayet iyi yamuk değil hafif kemer var ve az da geniş diye bozma dedi. Sok oldum! Aylarca ağlayarak surat aşarak ikna ettiğim annem bir anda haklısınız doktor bey anlatamıyorum ben deyip biz bir düşünelim dedi ve çıktık... son kalan umudumda bitti. Sakaryada doktor kalmadı. Estetik olmak için yaz okulunun bitmesini beklerken şimdi resmen annem de okeylemesine rağmen olamıyorum. Her gece agliyorum. O kadar çok yiprandim ki.. istanbulda ahmet alp diye bir doktor var ona olmak istiyorum ama annem bizi aşar hem de uzak diyor... sanırım ben hayatımda hiç bu dileğimi gerçekleştiremicem hep bu iğrenç psikolojiyle yaşıcam özgüvensiz olarak kalıcam... doktor seçmenin bukadar zor yipratici olduğunu bilsem bu kadar pahalı olduğunu bilsem hiç ise başlamadan bu işe girmezdim. Şimdi cebimde beş kuruş param yok anneme istanbulda olayım demeye bile yüzüm tutmuyor. Siz Siz olun işiniz yoksa birikmiş paranız yoksa bu olaya girmeyin. Bir randevu bile 50 tlden başlıyor....

Burnunun resmini atabilir misin acaba cok merak ettim hepsi gerek yok demis. Banada olmak istedigimi söylediğimde herkes ayni tepkiyi veriyordu ama kafama koymuştum beni cok rahatsiz ediyordu insanlarin bu tür söylemleri beni hic etkilemiyordu. Kimse bizi anlamaz ancak biz anlarız birbirimizden.

Nasıl gerek yok bu burna ameliyat anlamıyorum. Küçük kavisli kalkik deyince korktu bence ikisi de

Eklentiler

• 20170811_013147-1-1-1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 849
Çok özür dileyerek söylüyorum ama"bana sorarsan da hiç ama hiç gerek yok"
Gayet güzel görünüyor.
Çok teşekkür ederim.. tabiki çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var. Ama ben istediğim gibi küçük kavisli kalkik bir burun istiyorum minyon bir yapim var abes kaçıyor ve rahatsız oluyorum

Asıl sorun gülünce çıkıyor
Burnum aşırı düşüyor aşırı yayiliyor kimseye anlatamıyorum yoruldum artık

Eklentiler

• 20170813_002041-1-1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 752
sizi gerçekten sosyal anlamda etkiliyor mu? mesela ben lise boyunca "okula gitmek istemiyorum çok çirkinim" diye ağlıyordum. tüm arkadaşlarımı "onlar güzel ben çirkinim" diye dışlıyordum, erkekler deseniz zaten kedi gibi fıslayıp kaçırıyordum. son 7 yıla ait fotoğrafım yoktur, ölsem haberlere 3 yaşındaki fotoğrafımı koyarlardı. düşünüyorum bu denli sosyal fobiniz yoksa, bu ameliyat gerçekten değmez.

Facebooktaki bütün fotoğraflarımı sildim. Hiçbir erkekle normal muhabbet bile etmek istemiyorum. Dışarı cikmak istemiyorum sürekli agliyorum. Burnum güzel olsa çok güzel olacakmışım gibi bir şey var aklımda sürekli onu dusunuyorum shopla burnumu duzeltiyorum. Zaten çekingen bir insanım burnumla beraber hepten özgüvensiz oldum..
Peki neden değmez sizce?

o zaman kesinlikle yaptırın müthiş bir rahatlama. hayatıma şimdi başlayabilirmişim gibi hissediyorum.

burnunuz belki yüzünüzle orantılıdır ondan gerek yok demişlerdir benimde eski burnum uzun kemerli ve genişti ama yüzümde sırıtmıyodu ondan insanlar ne gerek var yaa diyodu. böyle hissediyosan bu ameliyatı olmalısın tabiki ama bana kendine güvensizliğini burnuna yüklemişsin gibi geldi yanlış anlama lütfen bende öyle yaptığımı düşünüyorum ameliyattan önce insan farkedemiyor herşeyin nedeni burun sanıyor ameliyatı gene ol ama psikolojik destek almayıda düşün derim

Burun estetiğinden sonra hayatınızda bir şeyler değişti mi? Yani sizce köklü bir değişim oldu mu burnunuzda? Bana o kemer kismini alıp bırakırlar öyle çok şey bekleme canının yandigiyla kalirsin diyorlar.. ben buna pek inanmıyorum sonuçta geniş kemerli düşük bir burnum var. Dediginiz gibi düz baktığınızda bir sorun gözükmüyor yamuk değil eğik değil doktorlar da baştan uyarıyor ama saçma bir davranış. Ben vermişim bunun kararını ne demek gerek yok.. sanki gerek var mı diye sormak için 50 lira muayene parası verdim!

Cok pahali katliyorum sana ve aileni ikna edemiyorsan bekle. Belki esini ikna edersin evlenirsen. Ben ailemi ikna edemedim. Evlendikten snra oldummm esimi ikn ederek.

Cok pahali katliyorum sana ve aileni ikna edemiyorsan bekle. Belki esini ikna edersin evlenirsen. Ben ailemi ikna edemedim. Evlendikten snra oldummm esimi ikn ederek.
Çok gerekli bir şey olsa annem eminim hoc düşünmez ama keyfi bir şey olunca birde etrafta hep ameliyat olduktan sonra burnu çöken burnu yamulan insanlar gördü kadın da soğudu. Gül gibi kızsın burnunda kemik var diye burnunu yamutlcak misin diyor. Ama benim ne kadar psikolojimı etkilediginin farkında bile değil.

Annemde diyor evlenince eşine yaptırırsın diye.. bende diyorum benim suan psikolojimı etkiliyor. Seni psikoloğa getirelim o zaman diyor.. bakıyorum burda bir anne var kendi günlerce doktor araştırdı buldu iki gün önce gitti estetik yaptırdı kızını hala da buraya giriyor soru soruyor ediyor. Ben bu kadarını da istemiyorum sadece karşı çıkmasın yanımda olsun yeter ama sanırım hiç bu konuda yanımda olmicak ..

canım çünkü burnu tamamen küçültmek için baya riskli işlemler gerekiyor kendilerine güvenmemiş olabilir görüştüğün doktorlar bi kemer alındığı için bile çöken burunlar vs okuyoruz bu konuda iyi olan bi doktora gitmen lazım onu da instagram hesaplarından anlayabilirsin sana benzer burunları napmışlar diye bakarak. millet neler için estetik yaptırıyor ne gerek var diyen doktorun burnunu güzel yapma olasılığı pek yok. acele etme bence istanbuldaki doktorlara burnunun fotosunu çek mail at fikir al. burun ucumm çok büyüktü benim ama öyle çok minik olmadı biraz küçüldü 4.ayımdayım belki daha küçülür bilemiyorum ama başka sıkıntılarım oldu deliklerim açıldı kanat çekilmesi oldu ondan burnum küçüldümü diye bakamıyorum bile burnumun alt kısmında kötü bi görüntü var yani ameliyat oldum ama dertlerim bitmedi bazen eski uzun büyük burnum daha çok yakışıyomuş gibi hissediyorum eski fotolarıma baktığımda garip bi his

Evet böyle sorunlar da çıkıyor maalesef ameliyattan sonra.. siz kime ne kadara oldunuz peki? Kbb cı mı estetikci mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…