- 27 Haziran 2014
- 132
- 22
-
- Konu Sahibi evrimgecirenkiz
Burun ucu tam şeklini 1-1,5 yılda alıyor ne yazık ki. Bende ve arkadaşlarımda öyle oldu.kızlar merhaba
26 eylülde ameliyat olmuşturm. hani burnumuzun kalkıklığı iniyor burnumuz biraz düşüyor ya o aşama ne zamana kadar tamamlanır acaba? yani benim 40 günü geçti artık bitmiş midir vallahi merak ediyorum :/
Benim de 2ay oldu bana çok dik geliyor burun delikleri çok ortada daha iner miBurun ucu tam şeklini 1-1,5 yılda alıyor ne yazık ki. Bende ve arkadaşlarımda öyle oldu.
Bunu sadece doktorunuz yanıtlayabilir tekniğini vs o bilir çünkü. Ben kendi burnumdan örnek verdim ama şunu da ekleyeyim her burnun yapısı farklı. Herkeste farklı farklı işliyor süreç. Benim 1. yıldan sonra iyice indi ama sizde nasıl olur onu bilemeyeceğim elbette.Benim de 2ay oldu bana çok dik geliyor burun delikleri çok ortada daha iner mi
Ama burun kenarlarım çok etli ve burun ucum top gibi normal gelmiyo banaBunu sadece doktorunuz yanıtlayabilir tekniğini vs o bilir çünkü. Ben kendi burnumdan örnek verdim ama şunu da ekleyeyim her burnun yapısı farklı. Herkeste farklı farklı işliyor süreç. Benim 1. yıldan sonra iyice indi ama sizde nasıl olur onu bilemeyeceğim elbette.
Açıkçası tarifinizden bir şekil dahi gözümde canlanmadı. Şişlikten de öyle olabilir elbette bilemem ki görmedim bile ne eski ne yeni burnunuzu. Bunu kontrole gittiğinizde doktorunuza danışmanız daha makul olur. Ben yukarıda açılan konuya "kendi tecrübelerim"le cevap verdim sadece onu söyleyebilirim. Kendi sürecimde burnumun şişinin inmesi 1 yıl 2 ayı bulmuştu. Ben sadece kendimle alakalı yorum yapabilirim açıkçası neticede doktor değilim.Ama burun kenarlarım çok etli ve burun ucum top gibi normal gelmiyo bana
Burnunu görmedim ama yine de kafana takma derim 2 ay çok erken bir dönem. Zaten doktorlar 6 aydan önce şeklin oturmadığını her zaman söyler. Ben 6 aydan önce tek bir soru dahi sormadım doktoruma bekledim çünkü her ay sonunda daha da değişmiş buldum burnumu. Ancak ucundaki son kalkıklık o tatlı duruşu da 1 yılı geçince kaybettim... Tabi bu benim doktorumun bana uyguladığı teknikle yaptığı burunla alakalı. Arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldu ve şişleri indikçe burnunun kalktığını söyledi misal. Burun biraz da sabır işi açıkçası. Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum 4. ayda ne kadar şiş geliyordu gözüme 6. ayda bakıyordum epey inmiş ama 1 yılın sonunda inceldi iyice eski burnumun halini aldı. Yine de çok kafana takıyorsan doktoruna danış derim. Neticede bu işin uzmanı onlar bizler burada sadece tecrübeleri paylaşıyoruz.Ama burun kenarlarım çok etli ve burun ucum top gibi normal gelmiyo bana