burun estetiğinden sonra kalkıklık inmesi

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
kızlar merhaba

26 eylülde ameliyat olmuşturm. hani burnumuzun kalkıklığı iniyor burnumuz biraz düşüyor ya o aşama ne zamana kadar tamamlanır acaba? yani benim 40 günü geçti artık bitmiş midir vallahi merak ediyorum :/

kızlar merhaba

26 eylülde ameliyat olmuşturm. hani burnumuzun kalkıklığı iniyor burnumuz biraz düşüyor ya o aşama ne zamana kadar tamamlanır acaba? yani benim 40 günü geçti artık bitmiş midir vallahi merak ediyorum :/
Burun ucu tam şeklini 1-1,5 yılda alıyor ne yazık ki. Bende ve arkadaşlarımda öyle oldu.

Benim de 2ay oldu bana çok dik geliyor burun delikleri çok ortada daha iner mi
Bunu sadece doktorunuz yanıtlayabilir tekniğini vs o bilir çünkü. Ben kendi burnumdan örnek verdim ama şunu da ekleyeyim her burnun yapısı farklı. Herkeste farklı farklı işliyor süreç. Benim 1. yıldan sonra iyice indi ama sizde nasıl olur onu bilemeyeceğim elbette.

Bunu sadece doktorunuz yanıtlayabilir tekniğini vs o bilir çünkü. Ben kendi burnumdan örnek verdim ama şunu da ekleyeyim her burnun yapısı farklı. Herkeste farklı farklı işliyor süreç. Benim 1. yıldan sonra iyice indi ama sizde nasıl olur onu bilemeyeceğim elbette.
Ama burun kenarlarım çok etli ve burun ucum top gibi normal gelmiyo bana

Açıkçası tarifinizden bir şekil dahi gözümde canlanmadı. Şişlikten de öyle olabilir elbette bilemem ki görmedim bile ne eski ne yeni burnunuzu. Bunu kontrole gittiğinizde doktorunuza danışmanız daha makul olur. Ben yukarıda açılan konuya "kendi tecrübelerim"le cevap verdim sadece onu söyleyebilirim. Kendi sürecimde burnumun şişinin inmesi 1 yıl 2 ayı bulmuştu. Ben sadece kendimle alakalı yorum yapabilirim açıkçası neticede doktor değilim.

Burnunu görmedim ama yine de kafana takma derim 2 ay çok erken bir dönem. Zaten doktorlar 6 aydan önce şeklin oturmadığını her zaman söyler. Ben 6 aydan önce tek bir soru dahi sormadım doktoruma bekledim çünkü her ay sonunda daha da değişmiş buldum burnumu. Ancak ucundaki son kalkıklık o tatlı duruşu da 1 yılı geçince kaybettim... Tabi bu benim doktorumun bana uyguladığı teknikle yaptığı burunla alakalı. Arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldu ve şişleri indikçe burnunun kalktığını söyledi misal. Burun biraz da sabır işi açıkçası. Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum 4. ayda ne kadar şiş geliyordu gözüme 6. ayda bakıyordum epey inmiş ama 1 yılın sonunda inceldi iyice eski burnumun halini aldı. Yine de çok kafana takıyorsan doktoruna danış derim. Neticede bu işin uzmanı onlar bizler burada sadece tecrübeleri paylaşıyoruz.

Ben size bişey demedim sordum sadece normal mi süreçte diye doktorumla görüşüyorum zaten burdada fikir alıyoruz tecrübelilere soruyoruz

Kızlar, ben kasım 2015 de Ankara'da Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum, ameliyata girerken özellikle burnum kalkık olmasın amlieyatım belli olmasın dedim, kendisi de sağolsun çok makul bil şekilde dinleyip açısına ölçüsüne kadar istediğimi yaptı, ameliyattan sonra burnum daha kalkıktı, doktorum bana şişkinlikten olduğunu bir ay sonra istediğim gibi olmaya başlayacağını söyledi. Nitekim de öyle oldu, burnum tam istediğim ölçüye geldi, ancak ben o şişken kalkık olan haline çok tav olmuştum bu sebeple dün akşam revizyon oldum daha da kaldırttım burnumu, doktorumu değiştirmedim çünkü önceki hali de muhteşemdi ve kimse ameliyat olmuş bir burun olduğunu anlamıyordu, kendi akrabalarım da dahil.

X