burun estetiğinden sonra burnu giderek şişenler

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Sanki kendimi okumuş gibi olduğumdan cevap yazmak istedim. Yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatı oldum, alçılarım 10 gün kaldı ve ilk çıkartıldığında benim de harika idi. Küçük bir operasyon olduğu için bant da takılmamıştı. Alçının çıkmasını takiben 1 hafta içinde burnum aşırı şişti. Büyüdü. Senin gibi çok üzüldüm. 3 ay okumadığım forum kalmadı diyebilirim. İlk gün çektiğim fotoğraflarla karşılaştırdıkça iyice kafam karışıyordu. Ancak 4. Aydan itibaren tamamen şişlikler indi ve küçülme sürecine girdi. Şekli oturdu ve o ilk açıldığı günkü güzelliğine kavuştu. Şimdi 7. ayımda şekli tamamen oturdu, sadece sertliği henüz geçmedi.

Eğer ilk açıldığı zamanı iyi hatırlıyorsan ve güzel olduğunu düşünüyorsan, sakın üzülme , % 100 eski haline geri geliyor. Bana da hiç inmeyecekmiş gibi geliyordu. Dışarıdan insanlar çok fazla anlamıyordu farkı ama benim için korkunç bir sonuçtu. Kabus gibiydi. Burada herkes inecek yazdığı halde ineceğine inanmadım ama şimdi kendimden gördüğüm kadarıyla, için rahat olsun , ilk çıktığı haline kesin olarak dönecek diyebilirim.

Sevgiler
alçılar ilk çıktığında ağlamak istedim resmen çok kötü görünüyordu burnum..fazla kalkık şiş ve kısa😒 sizin gibi yorumları okuyunca şaşırıyorum nasıl bir burun diye merak ediyorum gerçekten sizin adınıza sevindim..bana fotoğraf gönderme şansınız varmı

Merhabalar yorumunuz dikkatimi çekti bende ameliyat olalı 5 ay olacak bana da aynı şeyleri diyorlar burnum aynı boşuna ameliyat oldun eğri falan filan işte. Bu süreç beni psikolojik olarak mahvetti burnum çok büyüdü ve önü kalkmadı geçer diyorum ama geçmiyor şiş mi acaba 1 sene olunca burun oturacak mı. Çok merak ediyorum ve korkuyorum. Acaba sizin 1 sene olunca burnunuz değişti mi kalktı mı istediğiniz gibi oldu mu. Lütfen ben göz ardı etmeyin sorumu cevaplayın
özelden bana yazabilirmisin cnm

Back