burun estetiğinden sonra burnu giderek şişenler

Bu başlık altına yorum yazan arkadaşlar burnunuzun son hali nedir düzelme oldu mu? Ben 4. Ayımdayım ilk zamanlara göre fark var ama ucu bombe şiş defermasyon çok belli
2 ay olacak henuz ama ucu bombeli sis. Sol profilden duzgun ama sag profilden cok belli bombe. Hele dustan ciktiktan sonra aynalardan kaciyorum. Doktorum gececek diyor ama inanmiyorum bana deformasyon gibi geliyor. Kendi doktorum izmirde oldugu icin kendim istanbulda calistigim icin yaz tatilinden donunce muhammet dilbere gidecegim kontrole. Randevu aldim. Deformasyon mu odem mi yoksa doku birikmesi kendisi muayene edip soyleyecek. Hala bantli geziyorum bant takinca duzelior hic olmazsa. Ogretmenim ben bir de. Bir donem boyunca bantli gezecegime inanamiorum. Sonucta deformasyon da olsa 6 ay grcmeden revize edilemez. Cok endiseliyim..

2 ay olacak henuz ama ucu bombeli sis. Sol profilden duzgun ama sag profilden cok belli bombe. Hele dustan ciktiktan sonra aynalardan kaciyorum. Doktorum gececek diyor ama inanmiyorum bana deformasyon gibi geliyor. Kendi doktorum izmirde oldugu icin kendim istanbulda calistigim icin yaz tatilinden donunce muhammet dilbere gidecegim kontrole. Randevu aldim. Deformasyon mu odem mi yoksa doku birikmesi kendisi muayene edip soyleyecek. Hala bantli geziyorum bant takinca duzelior hic olmazsa. Ogretmenim ben bir de. Bir donem boyunca bantli gezecegime inanamiorum. Sonucta deformasyon da olsa 6 ay grcmeden revize edilemez. Cok endiseliyim..
Daha çok erken bence . Ben 2 ay öncesini hatırlıyorumda hatırlamasam daha iyi olurdu sanırım:)şu sihirli 6. Ay gelsede bi rahatlasak:)

Sol elimin işaret parmağıyla burun ucumu alttan itip sağ elimin işaret parmağıyla yukarı doğru hareketler yapıyorum burnumda. Günden güne şişiyor durduramıyorum :(

kızlar benimde 4. ayım her gün çok değişiyor birgün minicik tam istediğim gibi bir gün kocaman... bu çok normal bi durum hiç paniğe kapılmayın. Ameliyat olmadan önce doğal burnum bile değişiyodu uyku durumuna yorgunluğa beslenme durumuna göre ameliyatlısının değişmesi çok çok normal :)

İlk aylarda uyanınca burnumun üzerinde sanki kilolarca ağırlıkla uyanıyomuş gibi hissediyodum şimdi o his yok ama şişiyo işte :)

Daha çok erken bence . Ben 2 ay öncesini hatırlıyorumda hatırlamasam daha iyi olurdu sanırım:)şu sihirli 6. Ay gelsede bi rahatlasak:)
2 ayla 4 ay arasinda fark oluyor mu gercekten? Burda bazi arkadaslar 2 ayda burnunuzda ne goruyosaniz o cok bisey beklemeyin yazmislar:(

Bünyeye göre farkedebilir tabiki ama o kadar çok değiştiki benimki şişler indikçe ucuna doğru bi yoğunlaşma oldu . Uc kısmı tombik şimdi ama alçım çıktığında gayet orantılı bi sivriliği vardı. Doktorum zaten 8 ay kadar beklicen demişti bi de bana 5 ay boyunca masaj verdi. Artık burnum ne gibi işlemlerden geçtiyse anca toparlanacak:) ama içiniz rahat olsun daha çok erken çok değişecek burnunuz en azından iki aylık görüntüsüyle 4 aylık görüntüsü çok farkediyo. Geçmiş olsun:)

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım:) daha doğrusu katıldık. hem ben hemde 1 haftalık yeni burnum:) dualarınızı bekliyorum. noluur burnum çok güzel olsunn.

Çok geçmiş olsun:) ilk ameliyat günlerimi hatırladımda allah yardımcınız olsun :) tek tavsiyem moralinizi yüksek tutun zaman çabuk geçiyo:)

Kızlar bu tarz gönderiler yapıp yorumumuzu istediğinizde, birer fotoğraf koyun ki anlayalım burnunuzun şiş olup olmadığını; böylece de daha objektif yorumlarda bulunabilelim.

Burnum tam düzeliyor şişleri indi derken haftasonu balon gibi şişti. Regl oldum ilgisi olabilir mi ? Nezle de olmuştum kendimi ancak 1 ay koruyabildim hapşırmadan ve çok hapşurdum ama şişmekle alakası sanırım yoktur. Burnuma sanki 5kg ağırlık koymuşssun gibi :KK43:
regl ile bence çok ilgisi var canım. benim regl olmadan 4-5 gün önce şişmeye başlıyo olduğum zaman 2-3. günde fln geçiyo

regl ile bence çok ilgisi var canım. benim regl olmadan 4-5 gün önce şişmeye başlıyo olduğum zaman 2-3. günde fln geçiyo

Canım regl bitti ama burun hala şiş. Ve semsert ucu aşırı sert kemik gibi oldu. Normal midir bu ? :(

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Sanki kendimi okumuş gibi olduğumdan cevap yazmak istedim. Yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatı oldum, alçılarım 10 gün kaldı ve ilk çıkartıldığında benim de harika idi. Küçük bir operasyon olduğu için bant da takılmamıştı. Alçının çıkmasını takiben 1 hafta içinde burnum aşırı şişti. Büyüdü. Senin gibi çok üzüldüm. 3 ay okumadığım forum kalmadı diyebilirim. İlk gün çektiğim fotoğraflarla karşılaştırdıkça iyice kafam karışıyordu. Ancak 4. Aydan itibaren tamamen şişlikler indi ve küçülme sürecine girdi. Şekli oturdu ve o ilk açıldığı günkü güzelliğine kavuştu. Şimdi 7. ayımda şekli tamamen oturdu, sadece sertliği henüz geçmedi.

Eğer ilk açıldığı zamanı iyi hatırlıyorsan ve güzel olduğunu düşünüyorsan, sakın üzülme , % 100 eski haline geri geliyor. Bana da hiç inmeyecekmiş gibi geliyordu. Dışarıdan insanlar çok fazla anlamıyordu farkı ama benim için korkunç bir sonuçtu. Kabus gibiydi. Burada herkes inecek yazdığı halde ineceğine inanmadım ama şimdi kendimden gördüğüm kadarıyla, için rahat olsun , ilk çıktığı haline kesin olarak dönecek diyebilirim.

Sevgiler

Bu yazdklarin icimi cok rahatlatti ama herkeste eski haline donermi blmiyorum. Burnumda anormal gozuken bi durum yok 1 ay oluyor ameliyat olali. Alciliyken korktum cok kalkik olxak diye. Bantlar takldi bantlyken cok kibar minicik duruyordu kalkikti. Bantlar ckti sanki gunden gune buyuyor eski burnuma dondu sanki. Tamam yine kucuk ama yanlardan genis duruyor ucu zaten top gbi sis. Yanlardan daraldi bide benim burnum. Bantli halinde gayet kalkik ve burun altim cikintisz duz duruyordu smdi altta et gbi bsey var burnumu dusuk gosteriyor. Doktor sislik o diyibce icim rahstladi ama bazen moralim cok bozuluyor duzelmezse diye. Kalkikligida iniyo gibi bantli halini cok ariyorum. Ama dusunuyorum. Bantli haldeyken o kadar kucuk kibar druyosa smdiki buyuk hali sisliktendir heralde mantiken oyle geliyor. Bantli halinin kucuk olmasinin baska bi aciklamasi olabilirmiki. O halime geri donmeyi umutla bekliyorum.

Merhabalar yorumunuz dikkatimi çekti bende ameliyat olalı 5 ay olacak bana da aynı şeyleri diyorlar burnum aynı boşuna ameliyat oldun eğri falan filan işte. Bu süreç beni psikolojik olarak mahvetti burnum çok büyüdü ve önü kalkmadı geçer diyorum ama geçmiyor şiş mi acaba 1 sene olunca burun oturacak mı. Çok merak ediyorum ve korkuyorum. Acaba sizin 1 sene olunca burnunuz değişti mi kalktı mı istediğiniz gibi oldu mu. Lütfen ben göz ardı etmeyin sorumu cevaplayın

Merhabalar yorumunuz dikkatimi çekti bende ameliyat olalı 5 ay olacak bana da aynı şeyleri diyorlar burnum aynı boşuna ameliyat oldun eğri falan filan işte. Bu süreç beni psikolojik olarak mahvetti burnum çok büyüdü ve önü kalkmadı geçer diyorum ama geçmiyor şiş mi acaba 1 sene olunca burun oturacak mı. Çok merak ediyorum ve korkuyorum. Acaba sizin 1 sene olunca burnunuz değişti mi kalktı mı istediğiniz gibi oldu mu. Lütfen ben göz ardı etmeyin sorumu cevaplayın

kızlar 20 gün önce revizyon ameliyatı oldum. bir hafta sonra alçılarım alındı. alçılarım alındığında burnum harikaydı kalkıklığı kavisi ucu genişliği falan tam istediğim gibiydi. sonra doktorum bant yapıştırdı ve memleketime döndüm. 8 gün sonra bantları çıkarmamı söyledi. bu süre zarfında bantlarım bi hayli gevşedi ama ben dokunmadım hiç. 8. günün sonunda neredeyse açılmıştı. neyse büyük bi heyecanla bantlarımı açtımki ne görüyim o burun gitmiş ucu toparlak kavisi düz yanları şişkin burun gelmiş. oturdum öylece banyonun ortasına:KK43:(((

sonra bi sitede bi doktor burnun şişliklerinin inmesini önlemek için 8 hafta kadar bant yapıştırın yazmıştı. bende öyle yaptım. arada bantı çıkarıp masaj yapıp tekrar takıyorum. bantı ilk çıkardığımda burnum çok iyi görünüyo ama aradan 5 dk geçince tekrar şişiyo:KK43:(((

ya kızlar napıcam ben kimsede oldumu böyle bişiy bi akıl verin kafayı yiycem tampondan ilk çıktığı haline döner mi:KK43:(((
Nasıl şuan burnun iyimi

Back
X