Burun estetiğinde uygun fiyatlı doktor önerir misiniz?

babygirlsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1
0
26
16 yaşındayım internetten araştırdım yaptırılabiliyormuş yaptıran tanıdığımda var burun kemerim ve eğrilik var güzel bir kızım beğeniliyorum ama en küçücük bir şeyde herkes burnumda alay ediyor buda çok sinir bozucu sadece arkadaşlarimda değil bazı aile uyelerimde yapıyor yandan resim bile çekinemiyorum ben artık burnumdan bıktım ailemide ikna ettim gibi birşey Samsunda ,İstanbul'da ve İzmir'de önerebileceğniz uygun fiyatlı doktorlar var mı?

Merhaba canim tamda vucudumuzla barisik olmadigimiz yaslardasin kucugum :) benim kizimda 9 yasinda ve 17 olabilmeyi bekliyo egrilik ve nefes darligi var o da cok hevesli seni cok iyi anliyorum saka da olsa burunla alay edilmesi yanlis kizima.da yapiliyo ve ben hep uyariuorum eger hazirsan yaptir hazir degilsen psikolojik olarak daha yipratici olur senin adina isim veya maddi olarak dr arastirma universite hastanesine basvur ve drunla konus plastik cerrah veyahut kbb cı farketmez iy hekim iyi hekimdir nefesinden olmadan sadece hafif duzeltmeler yaptirirsan mutsuz olmazsin seni cok iyi anliyorum ne hissettigini senin yasinda cesaret edemedim bak 30lu yasimda yaptirdim.bende :)

DR Ali Oguz Demır i şiddetle öneririm böyle bir ilgi alaka ve basari olamaz

Yapılır elbet ama birkaç sene daha yüzünün oturmasını beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem de maddi olarak belki elin rahatlar ucuz doktor aramak zorunda kalmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…