• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiğinde kalan iz

demolished

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sonunda ben de kkye üye oldum :) 23 yaşındayım çook uzun zamandır burnumu yaptırmak istiyorum kapalı rinoplasti yapan doktorlardan beğendiklerim oldu burda yorumlarına bakıp vazgeçtim, önerilenlerden beğendiklerim oldu onlar da açık yapıyor, açık ameliyatta burnun altında iz kesin kalıyor mu benim 2 akrabam da izli, burun güzel olsa bile o iz estetik olduğunu söylüyor, burnum da çok büyük sorun yok ama ucu fazla geniş ne bileyim yaptırorsak çirkin olursa diye de çok korkuyorum, bana yardım ederler dedim geldim :)

benim abimde de 2 kuzenimde de kaldı bazı vücutlar ameliyat olduğunda sadece çizgi oluyor bazılarında keloid/skar denilen etler oluşuyor, derinin hassasiyetine göre mi değişiyor acaba

benim abimde de 2 kuzenimde de kaldı bazı vücutlar ameliyat olduğunda sadece çizgi oluyor bazılarında keloid/skar denilen etler oluşuyor, derinin hassasiyetine göre mi değişiyor acaba

Bende ameliyat izleri iyileşme aşamasında kabararak ve kizararak iyileşir.Ve kabarık bir iz kalır. Tiroit ameliyati sonrasında yaşadım bunu ve boynumda belirgin bir iz var. Burun ameliyatına karar verdim,bu süreçte çok araştırdım; burunda kalıcı skar oluşması çok düşük ihtimal,görülen çok vaka yok şeklindeydi araştırmalarım ve ben tenimin riskini bilerek ameliyat oldum. Hem burun kanatlarıma hem burun ortasına kesi yapılmasına ragmen şükür ki iz kalmadı.
Kuzeniniz ve abiniz burun ameliyatından sonra keloid ya da hipertrofik skar oluşan ender vakalardan demek ki..

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de kkye üye oldum :) 23 yaşındayım çook uzun zamandır burnumu yaptırmak istiyorum kapalı rinoplasti yapan doktorlardan beğendiklerim oldu burda yorumlarına bakıp vazgeçtim, önerilenlerden beğendiklerim oldu onlar da açık yapıyor, açık ameliyatta burnun altında iz kesin kalıyor mu benim 2 akrabam da izli, burun güzel olsa bile o iz estetik olduğunu söylüyor, burnum da çok büyük sorun yok ama ucu fazla geniş ne bileyim yaptırorsak çirkin olursa diye de çok korkuyorum, bana yardım ederler dedim geldim :)
yaptıran bir dolu arkadaşım var . iz kalmıyor. görünmez seviyeye geliyor hemen hemen . rahat olabilirsin bence o konuda

Geniş kanatlı kalın derili bir burnunuz varsa iyi araştırma yapın. Ben de 22 kasımda ameliyat oldum hem orta hem kanatlarda kesi oldu. Ama şimdiden izlerim silindi sayılır. Doktorun mahareti önemli bu konuda

Geniş kanatlı kalın derili bir burnunuz varsa iyi araştırma yapın. Ben de 22 kasımda ameliyat oldum hem orta hem kanatlarda kesi oldu. Ama şimdiden izlerim silindi sayılır. Doktorun mahareti önemli bu konuda
Merhaba benimde derim kalin ve burnum kanatlarimda gebis epey bunuda cok dr onayladi siz kime oldunuz ben cok kararsizin bu konuda hangi dr iyi bilemiyorum cogu hastalar hep kemikli

Açık ameliyat oldum. Normalde yara izlerim çok geç iyileşir, uzunca süre izi kalır. Ama enteresan bir biçimde burnumda iz kalmadı. 8.aydayım.

Back
X