Gordum güzel cnm sanırım şişBen o fiyata oldum ama şu an daha fazla galiba, attım canım sana da 20.gün resmim.
Evet daha çok yeni şişlerim var bide kalın deriliyim geç inicekGordum güzel cnm sanırım şiş
konustum gorustuk yarin da ameliyattan once konusuruz heralde :) bende de heyecan var aklimdakileri dedim bakalim ne cikicak artik :)Olsun, 1 güncük geç olsun, cok guzel olsun.
Vardir bundada bir hayir, nasilsin peki hersey yolundadir umarim emre beyle gorustunmu son defa aklinda ne varsa solemeyi unutma dr hasta iliskisi bence cok onemli senin ne istedigini bilmesi acisindan, ve tabiy yapabilmesi acisindan da.
Güzel haberlerini bekliyorum zeynepkonustum gorustuk yarin da ameliyattan once konusuruz heralde :) bende de heyecan var aklimdakileri dedim bakalim ne cikicak artik :)
Bende resminizi gorebilirmiyim, emre ilhana ameliyat olucam 20 gunluk halini gorebilirmiyimBen o fiyata oldum ama şu an daha fazla galiba, attım canım sana da 20.gün resmim.
Tabi yolladım.siz ne zaman olucaksınızBende resminizi gorebilirmiyim, emre ilhana ameliyat olucam 20 gunluk halini gorebilirmiyim
Zeynep acaba ameliyata girdinmi. Umarin rahat, konforlu ve sıkıntısz gecer ameliyatin.konustum gorustuk yarin da ameliyattan once konusuruz heralde :) bende de heyecan var aklimdakileri dedim bakalim ne cikicak artik :)
Çok teşekkür ederim :) yandan görünümünü ben de çok sevdim.sana yakışcak bi burun yaptım dedi emre bey gerçekten yakıştırıyo görenler estetik olduğunu anlamaz tanımayan.kalın deriliymişim ben özellikle uç kısmı zaten şu an ucu da şiş bol su içiyorum bakalım cumartesi kontrolüm var emre bey ne dicekBenim daha 5 ay var ameliyatima ama burnunun yandan gorumune bayildim,
sizde cok guzel bir kiz mişsiniz, hele 20 gun icin harika gorunuyor birde simdi kalin derili oldugunu gordum, demek sisler inince nasil olucak acaba.
onden nasil duruyor merak ettim, oncesinde cok sorunlu bir burnunuz yoktu galiba.
merve bn de gorebilir miyim burnunun fotograflarini :) demet sana mesaj attim bakmani istiyorum :) bir de tamponlu donemini nasil atlattin biraz bahseder misin ?Çok teşekkür ederim :) yandan görünümünü ben de çok sevdim.sana yakışcak bi burun yaptım dedi emre bey gerçekten yakıştırıyo görenler estetik olduğunu anlamaz tanımayan.kalın deriliymişim ben özellikle uç kısmı zaten şu an ucu da şiş bol su içiyorum bakalım cumartesi kontrolüm var emre bey ne dicek
Canim msjinin yeni gordum, kusuruma bakma cocuklardan bazen vakit bulamiyorum.merve bn de gorebilir miyim burnunun fotograflarini :) demet sana mesaj attim bakmani istiyorum :) bir de tamponlu donemini nasil atlattin biraz bahseder misin ?
Bence Hangisi içinize siniyorsa ona yaptırın. Burunda En ufak detaylar bile çok önemli.Benim de ekim 2016ya emre ilhan'a ameliyat randevum var ancak hala karasızım emre üregen'in de yaptıgı burunları cok begenıyorum ooff kimi secsem
Attım canım
Emre ilhan ın cidden ben estetiğim diye bağırıyor hatta aşırı kavisli .Emre üregene baktım yaptığı burunlar kesinlikle bariz daha iyi görünüyor..Benim de ekim 2016ya emre ilhan'a ameliyat randevum var ancak hala karasızım emre üregen'in de yaptıgı burunları cok begenıyorum ooff kimi secsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?