• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiğinde İki Emre arasında kaldım:) Emre İlhan mı Emre Üregen mi?

Olsun, 1 güncük geç olsun, cok guzel olsun.
Vardir bundada bir hayir, nasilsin peki hersey yolundadir umarim emre beyle gorustunmu son defa aklinda ne varsa solemeyi unutma dr hasta iliskisi bence cok onemli senin ne istedigini bilmesi acisindan, ve tabiy yapabilmesi acisindan da.
konustum gorustuk yarin da ameliyattan once konusuruz heralde :) bende de heyecan var aklimdakileri dedim bakalim ne cikicak artik :)

Benim daha 5 ay var ameliyatima ama burnunun yandan gorumune bayildim,
sizde cok guzel bir kiz mişsiniz, hele 20 gun icin harika gorunuyor birde simdi kalin derili oldugunu gordum, demek sisler inince nasil olucak acaba.
onden nasil duruyor merak ettim, oncesinde cok sorunlu bir burnunuz yoktu galiba.

Benim daha 5 ay var ameliyatima ama burnunun yandan gorumune bayildim,
sizde cok guzel bir kiz mişsiniz, hele 20 gun icin harika gorunuyor birde simdi kalin derili oldugunu gordum, demek sisler inince nasil olucak acaba.
onden nasil duruyor merak ettim, oncesinde cok sorunlu bir burnunuz yoktu galiba.
Çok teşekkür ederim :) yandan görünümünü ben de çok sevdim.sana yakışcak bi burun yaptım dedi emre bey gerçekten yakıştırıyo görenler estetik olduğunu anlamaz tanımayan.kalın deriliymişim ben özellikle uç kısmı zaten şu an ucu da şiş bol su içiyorum bakalım cumartesi kontrolüm var emre bey ne dicek

Çok teşekkür ederim :) yandan görünümünü ben de çok sevdim.sana yakışcak bi burun yaptım dedi emre bey gerçekten yakıştırıyo görenler estetik olduğunu anlamaz tanımayan.kalın deriliymişim ben özellikle uç kısmı zaten şu an ucu da şiş bol su içiyorum bakalım cumartesi kontrolüm var emre bey ne dicek
merve bn de gorebilir miyim burnunun fotograflarini :) demet sana mesaj attim bakmani istiyorum :) bir de tamponlu donemini nasil atlattin biraz bahseder misin ?

Mesajına yanıtı emre beyin yorumları kısmına yazdım bu başlığa pek uymuyo diye

Son düzenleme:
merve bn de gorebilir miyim burnunun fotograflarini :) demet sana mesaj attim bakmani istiyorum :) bir de tamponlu donemini nasil atlattin biraz bahseder misin ?
Canim msjinin yeni gordum, kusuruma bakma cocuklardan bazen vakit bulamiyorum.

Benim de ekim 2016ya emre ilhan'a ameliyat randevum var ancak hala karasızım emre üregen'in de yaptıgı burunları cok begenıyorum ooff kimi secsem :KK17:

Bende 1 yıldır araştırıyorum ve sonunda Salih emre uregene karar verdim:cool:
Emre ilhanin yaptığı burunlar küçük ama ben estetiğim diye bağırıyor beğendiklerimde oldu ama beğenmediklerim daha fazla.
Salih beyin Kendisine güveniyorum yaptığı burunlar iddialı ve Esi Cigdem hanim sagolsun çok ilgiliydi merak ettigim ne varsa tek tek sıkılmadan yanıtladı. :KK49: bukadar pozitif insan görmedim Salih bey çok şanslı :KK48:
Yanlız Şimdiden narkoz korkusu başladı :KK17:

Benim de ekim 2016ya emre ilhan'a ameliyat randevum var ancak hala karasızım emre üregen'in de yaptıgı burunları cok begenıyorum ooff kimi secsem :KK17:
Bence Hangisi içinize siniyorsa ona yaptırın. Burunda En ufak detaylar bile çok önemli.

Emre ilhan ın cidden ben estetiğim diye bağırıyor hatta aşırı kavisli .Emre üregene baktım yaptığı burunlar kesinlikle bariz daha iyi görünüyor..

Back